Споделете 161

• 29 566
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Paradise
Честит празник!
И да се гордееш с тях, Ангелинке! Wink

Аз отивам да стягам куфарите отново, но е за добро! Simple Smile

# 601
  • Варна
Честит празник! Ходихме на манифестация и беше чудесно  Simple Smile.

# 602
Честит и мой най-най-любим празник! Буквите са ми най-добрите приятели от едно известно време насам, а българският език е чудесен и има толкова меки, топли, благозвучни думи, че не може да го познаваш и да не го обикнеш. Жалко, че днес все пак ще има много от типа "4estit praznik na balgarskata pismennost"...

Цяла нощ сънувам храна, пържени филийки със сладко от ягоди и с какво ли не...ужас...не съм родена за диети аз....Поне проспах сутринта и имам само половин ден за издържане. 

Дренко, сигурно до следващия безперспективен...Шегувам се, няма повече, ако стане нещо ново, тогава ще ви върна на темата, само на етап писане няма нищо интересно.

# 603
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честит светъл празник! Честит празник на вълшебниците на словото и нас, четящите ги!   bouquet

Отбелязах повода със закуска на тревата. Птички, тревички, мравки и пчелички украсиха неповторимите ми палачинки. Липсва ми училищното шествие и фанфарната музика, дано и в наше село възстановят традицията някога.

# 604
  • София
Честит празник!

Споделям, че ме събуди Милена и нейната "Робърт, Робърт, аз никога няма да бъда с теб!", която се чуваше отвън. След около половин час внезапно загърмя и стана рязко тихо. Мога да си легна пак.

# 605
Тази песен за мен е писана и за един друг...безперспективен  Mr. Green

# 606
  • Варна
Честит празник!
Бяхме на весело тържество по случай завършването на І клас. Дадоха ни свидетелство и такова на родителя с препоръки. В нашето имаше правописна грешка, но нищо...
Децата пяха песни за Кирил и Методи и в същото време момченцата се заглеждаха в прозрачните роклички на момиченцата.
На финала си хапнаха тортичка и огласиха започването на ваканцията с викове и the devil sign.  Grinning

# 607
Честит празник, Споделете!
И ние бяхме на манифестация- приповдигнато и тържествено. Хората изглеждаха истински радостни, което е най- хубавото.

# 608
  • Москва
Честит Празник, Споделете   bouquet .. Този ден винаги съм го свързвала с люляци, цветя, слънце и нещо неповторимо. Просто така, без повод. Откъснах си люляк, за да ми напомня... Simple Smile Simple Smile

Вълк
, радвам се, че всичко е завършило добре. Това е най-важното.

# 609
Честит празник! Наблюденията ми от манифестацията в Русе: Учителка с тигрова рокля до под дупето, с една презрамка и голо рамо, друга с блестящ панталон тип полушалвар, бюстие без презрамки и подаващ се червен сутиен, трета с прическа на фолкдива и деколте до под пъпа... После децата били чалгарчета!  Rolling Eyes
Втори ден съжителствам с лястовичките. Ще вземе да ми хареса.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 14:42 от Дона Флор и нейните двама мъже

# 610
Да, да...

Все повече се чудя къде е народът възродени, къде са ни светлите бъднини, но това не бива да оскверни езика и речта ни. За жалост словото ни е голямо, просветата е все така мощна, но делата ни ги няма, а простотата ни се оказа по-мощна...Съжалявам за негативизма.

# 611
  • Варна
Е, няма изцяло просветен народ, особено в днешната мултинационална каша. Няма и народ, на който да му липсва простотия. Да пием в такъв случай за строгите закони, които слагат рамки на простотията!

Може да пием и за буквите, на които се пишат законите!  Mr. Green

# 612
  • До хладилника, който обичам
Излязох на манифестация въодушевена, с две деца под мишница, за да намеря на сборния пункт съвсем малко хора; по протежение на пътя - пак почти никого, тук-таме по някой и друг ученик и един самотен духов оркестър. Не знам от колко часа са били предвидили да е шествието днес, но силно се разочаровах. Предни години винаги е било чудесно и организирано, със силно присъствие, много училища и много хора по улицата, празнично настроение, музика и вдъхновение... Днес - ядец. Че и другарката Мяу подлъгах да ходи с мен, сигурно още ме пустосва след всичкия патос, с който я убеждавах как е хубаво и дай да ходим.
Но иначе честит ви празник, славяни.
У дома имам въодушевено първолаче, минало вече във втори клас и наградено с медал.

# 613
Аз го проспах, признавам си, но явно няма защо да ме е яд. Странно, защото разбрах, че ще има участие от училищата или поне от моето. А като каза медал Бу, идната неделя е повторение на Run and roll, за съжаление този път не знам дали ще успея да се включа, заради концерта на Роксет, който е в същия ден и в зависимост от колко е мероприятието ще мога или не ще мога да ги съчетая.

# 614
  • София
Честит празник!  bouquet

Lilibon Благодаря за поясненията!  bouquet Кутията ти с ЛС е препълнена.
Смятах, че Климент Охридски е автор на шрифта, а не на азбуката, но съм останала с грешно впечатление. Срам посред празника, но пък по- добре човек да се просветли късно, отколкото никога.

Общи условия

Активация на акаунт