Споделете 161

• 29 585
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Казанлък of all places
За татко , за племенника ми , за Георги, за Гошо, за Жоро, за Герганите и Гаргамелите Simple Smile , за всички, за които ще се сетя през деня - наздраве!

# 61
Наздраве, Жоровци!

# 62
Хубав празник на всички, на именниците - честит имен ден!

# 63
  • София
Честит празник на всички! Здрави да сте!

# 64
  • под дъгата
Хубав празник е днес. Да е честит на всички именици! Вълк, чудна песен  Simple Smile
Наздраве, банда!

# 65
Наздарве за всички именници и за всички свързани с деная на храбростта!
Весел ви празник!

# 66
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Отчитам успешен пазар, парите похарчени, доволна съм от подаръка за зетя Жоро, дано и той да го хареса.  На финала случайно открих и руския гастроном Берьозка /спасибо, Пипинс, за идеята/ и завърших шопинга с гастрономически злоупотреби. Хапнах половин пакет сливочные сушки Малютка, добавих доволно количество конфети и сега смирено ще обядвам диетично меню.  Embarassed А какви водки имаше ...

# 67
Да бе, случайно. Като ти гледам доволната физиономия ...  Mr. Green

# 68
  • Москва
Честит празник на всички именици. Нека св. Георги ви помага. Честит професионален празник на всички военни.

Споделям кофти време от сутринта... Споделям и очакване...

# 69
Ние Георгиевци си нямаме, но ей така на майтап нарекохме едното дете Жоро (за днес) и довечера ще имаме гости  Laughing

# 70
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Да бе, случайно. Като ти гледам доволната физиономия ...  Mr. Green
Joy и ухилена. Ама наистина не бях го планирала, но преди това надлежно се бях информирала из нета за тази верига магазини.

Довечера, ако има и агне у зетя Жоро, ще затворя цикъла на задоволство. За не урочасам нещата, после ще ви разкажа перипетиите с поръчката на агнешкото.

# 71
  • Варна
Честит празник!
Имениците са бойна готовност - роднините им също! Живи и здрави за са всички!

# 72
Ако Ви хресват нещата, които правя, може да гласувате със звездичките на този линк: http://www.arttakeslondon.com/veselina13

# 73
Много са красиви, Веселина, цяла луна бих дала, не само звездичка Wink
Поздравления.

# 74
Букета с броколи ми напълни душата. Много красиво.
Споделям агнешко с много зеления. Само дето нямаме нито в къщи , нито в родата Гошо...

Общи условия

Активация на акаунт