Споделете 161

• 29 587
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Честит имен ден на всички, един от най-хубавите празници ми е това на мен, защото е зелен и жив. Особено вчера както напоително валя у наше село си направих и аз една напоителна разходка под дъжда, а дърветата зелени и мокри са уникално красиви.
Днес казвате освен всички Георгевци, моми Гергани имали имен ден и змейовете. Предполагам значи и ламите, та ей на още един имен ден имам, защото напоследък много упорито го играя ламя, поглъщам храна и всичко, което ми попадне пред погледа.  Mr. Green

Споделям и филм Das Wilde Leben, под това заглавие може да го намерите в замундата, нещо като автобиографичен за Уши Обермайер, много ми хареса на мен филма, различен, интригуващ, нищо общо с американските бози. А всъщност го открих като разбрах, че тази песен е саундтрак към него http://www.youtube.com/watch?v=_8VpOJeUBhY, Наталия Авалон е и в главната роля, много красивааааа  Crazy

А и да допълня, ако го гледате филма, по-добре е да няма деца наоколо, препоръчителен родителски контрол 18+.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 20:33 от ester

# 76
  • София
Честит празник на всички празнуващи!

# 77
Отчитам успешен пазар, парите похарчени, доволна съм от подаръка за зетя Жоро, дано и той да го хареса.  На финала случайно открих и руския гастроном Берьозка /спасибо, Пипинс, за идеята/ и завърших шопинга с гастрономически злоупотреби. Хапнах половин пакет сливочные сушки Малютка, добавих доволно количество конфети и сега смирено ще обядвам диетично меню.  Embarassed А какви водки имаше ...
Това пловдивският руски магазин Берьозка ли е, точно говорихме за него с едни приятели тази вечер и мислех утре да отида до там, на 5 мин. от нас е, а не съм се наканила да го посетя все още.

# 78
  • Бу-у-урга-а-ас
Добра идея ми давате да разгледам рибите в березката. И в Бургас си имаме.
Весел ви празник и топъл уикенд!

# 79
Като сте заговорили за риби, да ви споделя, че намерих и друго приложение на рибите освен познатите риболов, за красота в аквариум и за ядене. Ползвах ги два пъти да ми почистват краката.... Рибките гара руфа. Потапяш си краката в аквариум, специален и цял пасаж рибки се нахвърлят върху краката и започват да се ..... хранят  Mr. Green  Краката ми са като бебешки.

# 80
Една молба - номер на читави таксита в София?

# 81
91119 - туй ползват от бачкането. Викат колегите, че бива... по и от Окей.
ама таксита са, знае ли човек.

# 82
  • Майничка
02/9732121 ОК супертранс - аз ги ползвам тях в Сф, не зная дали са върха на сладоледа, ама едно си баба знае...

Благодаря за поздравите и пожеланията! Hug
Направихме страхотна дълга разходка, напъхах се в предбременен костюм, подбих си щастливо копитцата и завършихме вечерта с морско меню, доволно опънали крака по табуретките. Толкоз по въпроса за традициите! Laughing

Босонога, още два пъти по толкова да преджапаш, пък после ще ти оплетем едни калцуни да не ти мръзнат петичките!  bouquet Laughing

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 01:08 от gargamela

# 83
  • Бу-у-урга-а-ас
Мерси и за такситата. Другата седмица съм в София. Ей сега ще си ги запиша.
Много се вълнувам за предстоящото пътуване и само надничам в прогнозите за времето. Пък трябва все пак прилично да изглеждам, не мога по дънки, тениска и отгоре с каквото там.

# 84
Tия с единиците ме намират, 2121 не.  Mr. Green Ама може би щото на тия с единиците централата им е 300 метра надолу и бива да знаят адресите поне в моя квартал  Crazy

Ей, голяма вечер беше снощи. Затворихме бара.  Joy
А, има много готин нов рокбар в Пловдив - Download. Той е до 23 обаче, после друг затворихме и викаха да ходим и в трети, ама...нямахме сили. Laughing

# 85
  • София
Споделям, че това слънце навън е всичко, което искам в началото на съботата.
И ми е испанско, Хавиер е виновен. Как кой Хавиер? Бардем, разбира се.

# 86
Бар дама ли се пише или бар-дама?

# 87
Бардама според мен, като барман.
Нали за момиче зад бара говорим?
Ако е нещо друго, може да бъркам.
Аз и за това може да бъркам, де.
2 водки и 4 текили  Crazy

# 88
Бар-принцеса се пише.  Joy

# 89
Бардама ми го подчерта с вълнообразна червена линия веднага след като оставих интервал след думата. Бар-дамата и барманката са от различни страни на бара. За всяка от тях другата е зад бара.

Общи условия

Активация на акаунт