Споделете 161

• 29 557
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Още няма по него ни една дреха, моля, моля  Whistling

# 646
Ти колко дни мислиш да посветиш на тази неразумна дейност?

Докато не стана по скоро валчеста отколкото топчеста например  Grinning За по натам не смея да планирам.
Даже бански си купих, да ходя на басейн. И понеже над всичко е спестовността ми все пак, цял месец утрепах докато си намеря подходящия бански за плуване на подходящата цена. И сега, аха аха тръгнах и си викам, чакай да погледна аз реда за ползване на басейна- и о, изненада. Трябвало и шапка.
Да си направим една отчетна да се подкрепяме в намаленото хранене  Mr. Green

# 647
Хайде! Аз много мрънках как ми се яде и как не е за мен тези безкрайно дълги три дни, но уви днес като се затъпках пак се чувствам гузно и тъпо, и топчесто. И може би трябва да го правя по-често, по веднъж седмично достатъчно ли е за поддържане на нормално тегло?

# 648
To има куп такива в диетичния, ма ...срам ме е да ходя там  Joy
Естер, лунната диета май е с гладуване по веднъж в седмицата, разтърси се.

# 649
Рокси, аз шапки имам, до подходящ бански не мога да го докарам, а има няма месец и отивам на курорт  Flutter

И аз ша дода в отчетната, повикайте ме. Взела съм и аз да се окръглям, даже и гълъби в банята ми не влизат, бягат.

# 650
  • Paradise
Споделям много хубав концерт по случай 60 г. ансамбъл "Филип Кутев".

А сега започва бачкането (то само удоволствия не може).

# 651
А ще търся, сал това остана. Просто ще го направя. По един ден седмично се издържа, защото горкият стомах докато усети какво си му замислил и го залъжеш с някоя ябълка, а после докато си я усвои, то денят минал.
Нека спането започне сега казвам аз, защото съм грог.

# 652
Ристю, освен със секс и пиене, май с друго кой знае какво не се занимава, доколкото успявам да гледам. Та, мисля си- и Вълкът да беше, не е изключено да попадне в нечии сънища Simple Smile

# 653
Pipins, zavizdam, izpusnah go. Malkata e bolna, a az kashliam magare6ki, nikak ne varve6e da ida.

# 654
  • София
споделям гадното си настроение, което дължа изцяло на очарователната си половинка ...

# 655
Снощи се изсипа обилен дъжд, и сега Делиорманът е чисто нов до хоризонта.

# 656
  Споделя, че бях извънредно груба с една жена..Тази жена ме е разплаквала четвърт век, но сега моята грубост направо ме покърти. Чувствам се виновна и лоша.

# 657
  • Варна
Споделям, че усещам дошлото лято буквално в кръвта си и му се радвам ужасно! Grinning Разбира се с лятото идва и сезонът на ремонтите и още днес влиза майстор вкъщи  Mr. Green. Хубавото е, че капитанът си е у дома и за първи път ще надзирава ремонта той, а не аз Flutter.
Споделям също така, че децата преди три дни като им махнахме помощните колела на велосипедите си ги подкараха сякаш вечно са ги карали на две гуми и такава радост, и такъв ентусиазъм настъпиха, че сега всеки божи ден се карат колелета.

Елинор, нито си виновна, нито лоша. Просто понякога търпението и великодушието си дават почивка Hug.

# 658
  • Варна
Споделям морскоградински тен - бронзов до китките, леко изсветляващ към лактите, за да завърши със снежно-белите ми рамене.

# 659
Привет, братчета прасенца. Първите си две плажувания споделям. Навръх 24 май натоварих израстъците на семейната каручка и се озовахме на един закътан, скалист залив край Перла, красив като от пощенска картичка. Баща ми рече- ей тук, толкова тайно място, никой няма да ви види, щото нали още сте бели и дебели, спокойно се разстилайте. И ние се разстлахме. Намазахме се обилно, разхвърляхме торбите с манджа и хавлии и положихме бедра връз топлия камък.  Тишина, слънце- само плясък на вълни, шляпането на израстъците и пръхтенето на баща ми( който си пробваше новия неопрен и шнорхел) се чува... Мечта!

Докато не се оказа, че въпросния залив е обичайно място за провеждане на обучения на ДВЕ дайвинг-училища. На 30 квадратни метра скала се изсипаха двайсет души, в пълно морско снаряжение, сякаш са тюлени, тръгнали на подводен десант. Егати тайното място.  За пръв път видях човек, който може да говори гръмогласно изпод маска и с шнорхел. Единствената ми утеха беше, че хората в неопрени изглеждаха по-нелепо от нас.

На следващия ден се пробвахме на Златна рибка. Никой нямаше. Освен бригадата от работници по потници и два-три трактора, които заравняваха брега за предстоящия сезон, но след тюлените изобщо не им се впечатлих. Обаче водата беше супер!

Рокс, напълно те разбирам. Обаче каквото и да правиш, не яж грейпфрути. Много са гадни.

Общи условия

Активация на акаунт