Споделете 161

• 29 554
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Бу-у-урга-а-ас
Опа, идвам тъкмо на време да изрева, че не мога да си намеря бански по размер. Чашка Д в непенсионерски модели и нормална подгръдна на прилични цени НЯМА. В потрес съм от българските търговци и вносители. Утре ще ходя на селския МОЛ, белким там си намеря нещо.

# 661
Ако някой не харесва грейпфрути, значи не ги яде както трябва.

# 662
  • София
Харесвам грейпфрути, особено ако някой го обели, постави в голяма чаша и го забучи с виличка.
И сок пия, особено ако някой го изстиска и постави в голяма чаша с лед.
Купувам грейпфрути, особено ако някой го обели...
Така де, обичам.

# 663
За да не се мъча с белене, ям си го с лъжичка  Crazy

# 664
  • Москва
Споделям абсолютно изтрещяване напоследък.. Днес два пъти плаках в университета.
Искам на море, на плаж и на всичко, свързано с почивка. Обаче се упасявам, че ще имам проблема на Лого5ка с банския...
 И грейпфрути обичам. Режа си ги на триъгълни парченца и така си ги ям Simple Smile

# 665
Аз грейпфрутите всякак ги обичам и с лъжичка, и на триъгълници и на паралелепипеди даже.

Лого5ка, аз бански само чужбински купувам, българските - ц. Ни става.
Но пък добре, че се включи ellyst, даде идея за неопренов костюм, цял. Ше си поръчам в лила, свеж и женствен.

# 666
  Купих си пъпеш. Ама половинка-като едно време по чужбинско  Laughing Изядох го като прасенце, че и пред компютъра-дето съм забранила да се влачат всякакви храни  Mr. Green
  Ако искате ще ви нарисувам банския-с боички Wink Ще ви излезе почти без пари, а и никъде няма да ви стиска  Joy

# 667
Хохохо, ти кажи какви са боичките, щом са за чашки Д, и аз ще ги изрисувам.
Логопедка е лесна, Теодора Калчева прави бански в Бургас http://burgaska-jena.com/?bn=9&act=news&nid=878

# 668
  • Бу-у-урга-а-ас
Сега Ели ако каже и къде има боички с банели. Иначе не щъ. Чашка Д е податлива на гравитацията - трябва си здрава поддръжка.

НиноТино, идеята ти е уникално добра. Освен от бански, ще спестя и от мазила с УВ фактор.

# 669
  • тъгата в мен
Лекинко ще се разгранича от бургаската дружинка .Засега никакво морско пребиваване не ми се върти из главицата.
Всяка година се учудвам как е възможно да сме толкова немарливи с Благоверният,относно неподдържането на тревните площи на вилата.И всеки път се се стряскам от неподозираните висини,до които се извисява тревата....

# 670
  Я, Сврачето си сложила летнокурортния аватар  Laughing Не се плаши от тревата-отъркаляйте се яко и тя ще слегне  Laughing Хем и Нинджата ще се накефи на макс.
 Логопедке, ако изобретя рисуван бански с банел да знаеш ще го патентовам. Официално  Grinning С водоустойчиви боди арт боички.
Пък аз поделих пържената трицонка с котарака си. И той душа/стомахче носи.

# 671
детето се дипломира в градината днес. беше прекрасен абитуриент, а всичките 30 гарджета викаха " група Дино има бал!"...
наесен съм в първи клас и ще пиша ченгели.

# 672
Споделям , че бях забравила колко е "тежко" да седиш на маса в Северозападна България.  Вчера си спомних , че там седнеш ли на маса - отидоа два - три дни. Бях на бал моя племенница , брадовчеда живее във Враца. Като седнахме на 25 на обяд, та до до днес на  обяд.
Беден е там раойна , но хората са с големи сърца. Та така си възвърнах формата от студентските години и затова още  не съм заспала. Embarassed

Бумеранг, честито , честито!

# 673
  • Казанлък of all places
Момчетата бяха на концерт на Дъ Помориънс тази вечер. Понеже си имаме H.O.P.E. фестивал на две пресечки от нас.
А Ристе утре има матура по български. Еми няма да се нервя.
Крив ден.

# 674
Ей, един път и аз да ви събудя. Ако чувате тропане, аз съм. Снощи се прибрах от София в 0:30, сега от 5:30 пак съм на крак и тръгвам...

Общи условия

Активация на акаунт