Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 493
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Днес ми беше първата процедура. Като изключим факта, че мацката закъсня с един час, всичко друго си беше наред. Да си призная - боля ме, при първият импулс чак подскочих, не бях подгорвена за чак такова опарване. Мадамата ми се смя много hahaha Дадоха ми въпросник, имаше много малко въпроси. 1. Предразположени ли сте към пигментни петна, зачервявания и рани след излагане на слънце? 2. С какво кръвно налягане сте? 3. Приемате ли някакви медикаменти ( тук ми обясни, че става дума само за антибиотици и такива за кръвосъсирване ) 4. Имате ли някакви заболявания? Май само това беше. Явно се предполага, че щом си отишъл си информиран малко или много и няма да отидеш бременна Laughing Макар че честно да си призная листа с обясненията не го прочетох, понеже беше на испански, мойто го прегледа и каза, че не е нищо, което да не сме прочели вече. Сега да кажа няколко неща, които ми се сториха странни и се разминават коренно с прочетеното тук. Да вметна, че жената е дерматолог, салонът е от голяма верига. Каза, че мога да ползвам рол он веднага, стига да не е спрей, или от течните, може кремообразен, или стик, можело също и да се намажа веднага като се прибера с някакъв гел или крем за след плаж ( демек с успокояващ кожата ефект ). Друго странно нещо - каза, че мога да си ходя на плаж, но да не е 3-4 дни преди и пак толкова след самата процедура ( а аз тука чета разни работи, от които разбирам, че едва ли не започна ли фотоепилация плаж няма да видя докато траят процедурите ). Каза, че мога да си избръсна мишниците още утре ако искам, не било проблем. Понеже имат сега промоционален пакет, предложи ми да направя също  интим и цели крака, трите неща за 90 евро процедурата. Аз й казах, че крака няма как да направя другия месец, понеже ги скубя, а знам, че поне месец и нещо трябва да ги бръсна. Каза, че тва били глупости, достатъчно било да се бръснат 15 дни преди процедурата. В общи линии ми обясни, че досега не е имала оплаквания, с изключение на веднъж, когато някаква станала като далматинец, понеже скрила нарочно, че пие лекарства. Това са нещата, които ми каза. И да ви попитам нещо сега. Нормално ли е цялата процедура на двете мишници да трае към 2-3 мин, (пусна ми по 5-6 импулса на мишница)? Апарата й бил нов каза, от 2 месеца, забелязах, че разпечата нещо като платка, беше ново и го сложи в самия пистолет , какво е това всъщност newsm78

# 31
  • софия
Здравей,аз ходя в NO+vello в Б-я.Миналата година ходих  месец -април  до септември.Говоря за подмишници.Ходих и на море и нямам никакви петна,но след процедура изчаквах да мине 1 седмица.Сега ще ходя на поддържаща края на месеца.Обшо цялата процедура беше около 5-6 мин.АКО има оше нещо питай.

# 32
Аз й казах, че крака няма как да направя другия месец, понеже ги скубя, а знам, че поне месец и нещо трябва да ги бръсна. Каза, че тва били глупости, достатъчно било да се бръснат 15 дни преди процедурата.

Във вторник съм на 1ва процедура подбедрици,но никои не ми каза поне 15 дена да ги бръсна,последно ги правих с кола преди около 2 седмици,моите космалаци растат мноого бързо и вече са доста наболи,вчера ги обръснах и примерно утре пак,дали според вас ще има смисъл процедурата във вторник?

# 33
Здравей,аз ходя в NO+vello в Б-я.Миналата година ходих  месец -април  до септември.Говоря за подмишници.Ходих и на море и нямам никакви петна,но след процедура изчаквах да мине 1 седмица.Сега ще ходя на поддържаща края на месеца.Обшо цялата процедура беше около 5-6 мин.АКО има оше нещо питай.
Аз вече бях днес, но не в тези салони, понеже никой не даде отзиви, може на следващата зона да ида там Simple Smile
Във вторник съм на 1ва процедура подбедрици,но никои не ми каза поне 15 дена да ги бръсна,последно ги правих с кола преди около 2 седмици,моите космалаци растат мноого бързо и вече са доста наболи,вчера ги обръснах и примерно утре пак,дали според вас ще има смисъл процедурата във вторник?
Ами на мен по другите салони ми казваха бръснене и периодите варираха от месец и нещо преди процедурата до 2 месеца и нещо. Днес само чух за такъв малък период от 15 дни. Вече съм тотално объркана newsm78Дали за всеки салон си е индивидуално, в зависимост от апарата newsm78 Отиди и попитай преди да ти започне процедурата. Ако ти каже да изчакаш още, значи е трябвало повече време да ги бръснеш. И кажи после какво е станало  bouquetЗа вас не знам, мен ме боля доста, а така бях навита за интим. Сега се замислям сериозно. А вие имали ли сте зачервяване след самата процедура, защото и това прочетох, аз нямам никакви видими следи.

# 34
оф сметнах сега - 3 седмици ще са минали до вторник,ми квото такова. Купих си ваучери и ги нагласям кога да ходя да не изпусна валидността им и затова така на бързо се получи Crazy

# 35
  • в 1001-та нощ
sparkling eyes  Peace важно е космите са от луковицата към повърхността на кожата, за да проведат импулсите към луковицата и да я "убият"

ако луковицата е "празна" (косъмчето е отскубнато) и няма косъмче от нея към кожата - няма какво да проведе ефективно импулса към нея и да я убие и после ще произведе косъм .....

tanch ...това, че инстрикциите са на испански  ooooh! ooooh! ooooh! ... не може да се разчита, че всеки е чел , но ...  ooooh! ooooh!

за плажуването - ако правиш само мищници - не е фатално, но не вдигай ръцете така, че да се пекат и мищниците

колко дни да са минали от епилирането - зависи за колко време ще порастнат изскубаните косми Peace а това е индивидуално - и е редно да се застраховат с максималния срок, а не с минималния  Peace , но само ти си знаеш колко бързо ти израстват; за да е оправдано, обаче, е добре да си сигурна, че всички да израстнали, за да проведат импулсите към луковицата ....  Peace

# 36
sparkling eyes  Peace важно е космите са от луковицата към повърхността на кожата, за да проведат импулсите към луковицата и да я "убият"

ако луковицата е "празна" (косъмчето е отскубнато) и няма косъмче от нея към кожата - няма какво да проведе ефективно импулса към нея и да я убие и после ще произведе косъм .....

tanch ...това, че инстрикциите са на испански  ooooh! ooooh! ooooh! ... не може да се разчита, че всеки е чел , но ...  ooooh! ooooh!

за плажуването - ако правиш само мищници - не е фатално, но не вдигай ръцете така, че да се пекат и мищниците

колко дни да са минали от епилирането - зависи за колко време ще порастнат изскубаните косми Peace а това е индивидуално - и е редно да се застраховат с максималния срок, а не с минималния  Peace , но само ти си знаеш колко бързо ти израстват; за да е оправдано, обаче, е добре да си сигурна, че всички да израстнали, за да проведат импулсите към луковицата ....  Peace
a.l.e.n.a , инструкциите са на испански, понеже живея в Испания Laughing Затова казах, че не съм чела, понеже и да чета надали ще схвана нещо. Приятелят ми прочете инструкциите и понеже двамата четохме и говорихме дълго за фотоепилацията, каза, че са стандартните неща, които вече знаехме. Тук четох, че най-много се влияел типа светла кожа, тъмен косъм. Днес дерматоложката ми каза, че най-добре се влияел типа тъмна кожа и тъмни косми, понеже вероятността от зачервявания била много по-малка и процедурите били по-малко, понеже тъмните кожи позволявали по-силен импулс. Вече не знам на какво да вярвам newsm78

# 37
Здравейте, момичета,

вчера бях на лазерна епилация в Лазер център. Внимателни бяха и уреда, с който работиха е доста различен от този, с който са ме правили в Магна бюти. Почти никаква болка нямаше. Само леко боцване, но и то беше нищо в сравнение в другия лазер. Надявам се да има ефект. Навих се за епилация на интим. Имат добри промоции сега, но тъй като не съм правила тази зона не съм наясно с как да се подготвя. Освен, че трябва да се избръсна гладко има ли нещо друго, което трябва да направя. Ако има хитрики ще съм много благодарна да ги споделите.

# 38
  • в 1001-та нощ
tanch,  не съм сигурна дали този довод не е за пред по-матови испанци...защото иначе не съм срещала подобно твърдение

при мен с чисто бяла кожа и 2 процедури - всичко беше ликвидирано, без да съм изгорена  newsm78

но ако кожата ми беше тъмна тук се твърди, че биха били нужни повече процедури; счита се, че контраста ксветла кожа/тъмни косми прави тъмнит екосми - добрия проводник на импулса към луковицата

така или иначе си започнала Peace важното е ти да имаш успех  Peace

# 39
Ох, не знам, започнах така или иначе, ще видим какво ще става. А на вас на кой ден след процедурата започнаха да ви падат космите, на мен ми казаха към десетия ден, обаче снощи на шега хванах един косъм с пръсти и той просто падна ShockedТова не е възможно според мен, прекалено бързо е, явно косъма нещо не е бил наред. Ако тая мацка ме избави от космите, честно ви казвам, ще й купя нещо и ще я разцелувам LaughingСега съм си праснала една снимка на мишниците, преди втората процедура ще си направя още една, за да видя разликата ( ако има такава де ).

# 40
  • в 1001-та нощ
Hug всичко е много индивидуално  Peace важното е, че падат  Peace по притеснително би било, ако не падат  Peace

# 41
  • София
Аз след продължително четене на форуми се спрях на лазарната. Първо в Борекс, после в Версус. Направила съм си 5 процедури на подбедрица и 4 на бикини зони. Последната беше преди около година и почти нямам косми. Ако бях направила още една най-вероятно щях да елиминирам и малкото останали. От Борекс обаче не съм особено доволна: 1-во процедурите са доста болезнени. Във Версус апарата е по-ново поколение и по време на епилацията апарата охлажда със студен въздуха, което значително намалява болката. 2-ро не обработват цялата зона, а първо очертават с химикалка космите, после те бръснат и чак тогава те епилират. В резултат, на което нещата стават доста по-бавно в сравнение с процедурите във Версус, въпрвки че там ти обработват цялата зона всеки път. 3-то при втората процедура явно бяха настроили много силно уреда и целите ми крака станаха на ранички и се бях много уплашила, че ще останат белези, но слава бого се оправха. Да не говорим, че цените съм и двойно по-високи от тези на на Версус.

# 42

при мен с чисто бяла кожа и 2 процедури - всичко беше ликвидирано, без да съм изгорена  newsm78

oh,как ти завиждам и силно се надявам и при мен да стане така fingerscrossed но като гледам мишниците си... няма да ме огрее такъв късмет с космалаците ми досадни Crossing Arms

# 43
  • в 1001-та нощ
защо  newsm78 до колкото зная - там има най-пълен успех, защото мястото слънце не го огрява и кожата е макс. бяла

освен, ако не са ти светли косъмчетата?

къде ходиш?

# 44
защо  newsm78 до колкото зная - там има най-пълен успех, защото мястото слънце не го огрява и кожата е макс. бяла

освен, ако не са ти светли косъмчетата?

къде ходиш?

неее,изобщо не са светли,а чернииии! Sick 3 пъти бях на фото 10-15 % офф,веднъж бях и на лазер-още малко паднаха(но са минали само 7 дни от процедурата на лазер) ще ходя и още веднъж на лазер та да видим.Фотото беше в едно неугледно студио,мацката твърдеше ,че се ходи през 15 дена,което ме навежда на мисълта,че всъщност само ми взимаше парите и фактически все едно не 3,а 2 процедури съм направила newsm78 А студиото с лазера е ново,уреда е нов,моята приятелка е супер доволна от 1 процедура мишници там!
ох дано краката по-успешно се повлияят!

Общи условия

Активация на акаунт