Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 247
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Аз от януари тази година ходя в Лазер център, София за брадичка и съм много доволна.Космите ми са дебели, черни и явно се повлияват добре защото ходих всеки месец на процедура, а този май ще пропусна защото нямам още нищо пораснало Laughing

# 61
  • София
Здравейте,
сега попаднах на http://www.dalavera.bg/188/33lv-za-fotoepilatsiya-na-podmishnits … 35-lv-76-otstapka, в това студио някой ходил ли е?
Като за сефте на фотоепилация дали ще се гътна, ако пробвам направо на слабините? Със средно светла кожа съм, ама космите са тъмни, дебели и мноооого!

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 20:16 от DoGma_PrObe

# 62
Момичета, от МЦ Мелади някой има ли впечатления, благодаря предварително!

# 63
  • в 1001-та нощ
DoGma_PrObe - и да пробваш другаде - няма смисъл, на слабините си е много по-болезнено - но най вече около срамните устни от към венериния хълм

на мишниците и триъгълника - почти не се усеща  newsm78 абе ще ги изтърпиш няколко щраквания

когато имаш много косъмчета боли повече, на 2 птоцедура ще са оредели и ще боли по-малко ....на 3 и 4-та ....почти няма да усещаш ....  Peace малко мобилизация и  Hug

# 64
  • София
a.l.e.n.a , мерси за куража  Hug
Аз се изкуших и от добрата цена на пакета, но от друга страна се чудя как е това студио...
Близо до офиса ми е и ги знам, че са сравнително от скоро, не знам доколко са опитни newsm78

# 65
Момичета, притеснена съм Rolling EyesВече седем дни сле първата процедура на мишници няма никакви изгледи нещо да е паднало или да има намерение да падне. Не знам нормално ли е, чудя се дали да не сменя салона newsm78 Има ли някоя мацка, на която след първа процедура да не е паднало нищо, а след това да са изпадали?
Някъде напред в темата бях споменала, че съм виждала уред за домашна фотоепилация и ще дам повече инфо какъв е бил. Объркала съм се, за лазерна епилация е уреда и струва 159 евро. Ето този е

Имате ли наблюдения върху това чудо, защото цената е доста добра. Ако върши наистина работа, 159 евро са си едно няма нищо като се има предвид за колко зони ще се ползва.

# 66
  • в 1001-та нощ
падането - не е да падне само, а с леко дръпване - да излиза, като умрял косъм, не го изскубваш със сила, ами излиза лекичко, като от масло/мляко

при мен това става след 10-15 дни; спокойно, дай им време  Peace

# 67
Момичета здравейте    bouquet Сега попаднах на темичката ви и реших да се запиша в нея.Имам много силно окосмяване и това ми е комплекс от както го имам-махам космите със кола или епилатор и полужението при мен е плачевно.Никога не съм си виждала краката гладки и красиви дори и след кола маска  ooooh! Целите са ми във враснали косми и изглеждат ужасно.На фото или лазарна епилация не съм ходила,защото според мен за моите крака от горе до долу ще е адски скъпо..но сега гледам колективно пазаруване и там има доста добри оферти.Аз съм със светла кожа,а космите са ми толкова твърди и черни ,че бодът през панталон ooooh! Споделете мнението си ,кажете добри салони за София,лазарна или фотоепилация е по добре.Ако се подложа дали ще ми се пооправят краката.Бих се радвала и на месец щастие без тези косморляци Mr. Green

# 68
Момичета не се заяждайте!
Темата е за повече информация и взаимопомощ,за да бъдем полезни една на друга в борбата с гадните косми!

Р.S.Епилация е общо казано обезкосмяване,а бръсненето е начин на епилиране.

# 69
Мони, +1.

= to remove (hair) by means of physical, chemical, or radiological agents; depilate.

# 70
Прочетох голяма част от мненията и не се учудвам от непознаването на самите процедури и апаратурите с които се извършват. За съжаление, повечето клиенти се доверяват "сляпо" на салона, който посещават или пък се информират за нещата от женските списания в които по правило се пише онова за което някой е платил, а не реалните факти. Управлявам повече от 10 години салон за красота в тясно сътрудничество с известни лекари-дерматолози и винаги съм държал моите клиенти да са професионално и коректно информирани и консултирани относно предлаганите услуги, в това число лазерна и фотоепилация. И двата метода са ефективни и добри, но е строго индивидуално дали ще се повлияете по-добре от лазерна или от фотоепилация. По принцип фотоепилацията е по-съвременен метод (лазерите са познати от повече от 60 години), но това не означава, че лазерното обезкосмяване е по-лошо или некачествено. Резултатът зависи преди всичко от професионализма на козметика или лекаря и се постига след различен брой процедури в зависимост от третираната зона. Най-бърз ефект се постига при третиране на подмишници и интимни участъци, а най-бавен при горна устна и брадичка при жените. При мъжете резултатът е по-траен отколкото при жените поради биологично по-бързата регенерация при жените. Останалото е въпрос на качествена апаратура.

# 71
  • София
Здравейте!
И аз напоследък проучвам въпроса с фотоепилацията. Мисля, че спадам към най-подходящата група хора с бяла кожа и черни косми. Напоследък попадам на твърдения, че жени с проблеми с щитовидната жлеза или яйчниците не трябва да се подлагат на фотоепилация. Това така ли е и защо? Само да отбележа, че мъжките полови хормони са ми в норма, а тези на ЩЖ поддържам в граници с лекарства. Имам СПКЯ (синдром на поликистозните яйчници) и Автоимунен тиреоидит на Хащимото.
Ще се радвам salon100 да ми отговори, понеже явно е вещ в занаята.
Благодаря!

# 72
Момичета не се заяждайте!
Темата е за повече информация и взаимопомощ,за да бъдем полезни една на друга в борбата с гадните косми!

Р.S.Епилация е общо казано обезкосмяване,а бръсненето е начин на епилиране.

Има разлика между депилация и епилация, но явно малко хора я правят, включително и ти, Мони  remybussi . Епилация е всякакъв вид премахване - фото, лазер, пинсета, кола мска, а депилация е бръснене и мазане с депилатоарни кремове.

И съм мъжко Peace

Цък.

Цък.

Здравейте!
И аз напоследък проучвам въпроса с фотоепилацията. Мисля, че спадам към най-подходящата група хора с бяла кожа и черни косми. Напоследък попадам на твърдения, че жени с проблеми с щитовидната жлеза или яйчниците не трябва да се подлагат на фотоепилация. Това така ли е и защо? Само да отбележа, че мъжките полови хормони са ми в норма, а тези на ЩЖ поддържам в граници с лекарства. Имам СПКЯ (синдром на поликистозните яйчници) и Автоимунен тиреоидит на Хащимото.
Ще се радвам salon100 да ми отговори, понеже явно е вещ в занаята.
Благодаря!

И на мен нещо такова ми обясниха, че аз се правя с по-старичък лазер и и ще ми трябват повече процедури, но ще е с по-дълготраен ефект Grinning . И също казаха, че това, че е по-стар уредът, не означава по-ниско качество, напротив, нарочно не го сменяли, не че нямат възможност, а просто бил много добър. Дано да са прави Grinning

# 73
И бръсненето ,и депилирането е начин за ОБЕЗКОСМЯВАНЕ!
Така че,важното е как да постигнем максимален ефект от всички начини на обезкосмяване!Точно за това е темата!
И айде, повече без спам!

bytheway34 ,кажи твоя опит в борбата с космите!

# 74
Това не е спам, просто е корекция, защото се заблуждават потребителите Peace

Аз все още нямам впечатления, защото едва онзи ден направих втора процедура, а ми казаха, че ще има ефект към пета или шеста процедура, като ще трябва да направя около десет. Със сигурност обаче космите растат много по-бавно и имам някои плешиви местенца. Е, мънички са, но се надяваме да слушкат и да пораснат Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт