Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 095
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, вие през какъв период от време праите процедурите?  newsm78

# 316
Аз много четох по въпроса за лазерната епилация и установих, че най-много добри отзиви има за лазера Сопрано XL като най-безболезнен и ефективен метод за трайно обезкосмяване[url]http://www.anotherway.org/2011/06/hair-removal-4-or-less-ti … t-really-works/.] http://www.anotherway.org/2011/06/hair-removal-4-or-less-times-a … it-really-works/.

# 317

Аз средно през около месец, като на различните места са ми казвали между 20 и 40 дни...

# 318
  • София
На мен ми казаха между 25 и 30 дни и аз през толкова правя. Предстои ми трета процедура от пет и досега са ми останали към 15-20 % от космите  Peace

# 319

Аз на 20 дена.

# 320
Я кажете от кое студио стр доволни.

# 321
  • София
За кой град те интересува?

# 322
  • София
Здравейте, момичета!
Някоя от вас ходеше ли в Боби М на фотоепилация?  newsm78

# 323
Здравейте, аз направих 2 процедури фотоепилация на подмишниците и коремна линия + една на горната устна (просто нея я започнах по-късно) и засега ефектът е следният:  Mr. Green
Подмишниците оредяха доооста, да не кажа, че около 90 % вече май опадаха, не зная обаче дали няма да поникнат наново част от космите, все пак съм още в началото.
Коремната линия - там ефект не виждам никакъв, при все, че по-скоро имам тъмен мъх, обаче понеже не ги махам, възможно е да си падат по малко, а аз да не забелязвам. Във всеки случай продължавам с процедурите, защото дори само подмишниците да оправя, пак ще съм доволна, а и ползвам едни ваучери от нета, с които излиза около 10 лева на зона, та от експеримента няма поне да фалирам де  Mr. Green
Само за допълнение ще кажа, че кожата ми е мнооого светла, не се пека на слънце от поне 10 години, момичето в салона ми каза, че с мойта кожа и 5-6 процедури ще съм на 6 и ще уморим космите  Laughing

# 324
Много зависи на коя част от тялото си я правиш тази епилация. Казвали са ми, че например фотоепилацията е много подходяща за триъгълник и за под мишници. Докато например лазерната епилация се препоръчка за ръце, горна устна и т.н. (това е информация от момиче, което работи в такова студио само да кажа)

# 325
Здравейте, момичета!
Някоя от вас ходеше ли в Боби М на фотоепилация?  newsm78

Аз, аз...днес ми беше за пръв път....няма как да споделя за ефективността на процедурите все още

За студиото - ем нормално, малко над нормалното за квартален козметиче салон. Мацката, която ме светкаше беше доста любезна и ми подробно отговаряше на всичките въпроси, които зададох за по-малко от 3 минути. Процедурата отне около 10 минутки и имам по 5 святкания на мишница.

Понеже питах и за триъгълник какво включва - всичко, даже и на дупето ако има. Каза, че по принцип там се усеща по осезаемо паренето и даже ме светна два пъти, за да видя за какво става въпрос, понеже казах, че се колебая дали няма да ме боли прекалено. Очаквам сега м/у 7 и 14ти ден да започне така чаканото от мен окапване.... да ми стискате палци Simple Smile

# 326
  • София
Момичета доволни ли сте от фотоепилацията в Милано(ако сте ходили там) , аз направих 2 процедури  и като чели никакъв ефект нямам (имам още 2 ваучера )
  ooooh! Все пропускам да ви кажа! Бях взела на ММ 5 ваучера за фотоепилация на мишници във въпросното студио Милано. Той е направил 4, а освен забавяне в растежа на космите друг ефект няма!  ooooh! Аз само след една лазерна на мишници и изпадаха почти всички. Не знам къде е епроблема, но той даже мисли и да не ходи 5тия път там, а да ходи на лазер. Naughty

# 327
Здравейте момичета,

след втора процедура в елосцентър да се отчета. Косъмчетата се вадят лесно още след 1 ден.

Лекарката, която ме работи обясняваше много изчерпателно, беше предпазлива. Много съм доволна. Мисля, че намерих моето студио за красота.

Бях с ваучер от задружно, а правих и 2 допълнителни зони.

# 328
Здрасти, да те попитам казаха ли ти от кога до кога са в отпуска, че аз забравих  Rolling Eyes

# 329
  • София
Аз също съм много доволна от резултата в елос въпреки болката.  Peace Довечера съм в Мелоди (пак с ваучер  Crazy) и ще докладвам после.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт