Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 033
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, радвам се, че съм била полезна. Ще се опитам да направя степенуване по един признак- постигането на ефект. Ако целта ви е разреждане и забавяне растежа на космите(т.е да не сте всеки ден с пинсетата или епилатора, образно казано) може да си правите процедура на 3- 4 месеца, като в зависимост от финансите, може да изберете фото, лазер или елос. Ако целта ви е наистина трайно обезкосмяване (около 90 % липса на косми за няколко години), то първите 1-2 процедури може да си ги направите на фото (но пак внимавайте- от първа процедура трябва да има поне 40% окапване на окосмяването), ако обаче сте с тъмен, плътен косъм и светла кожа.  Останалите 5-6 процедури задължително на лазер или елос. Така направени процедурите, последователно и спазвайки препоръчаните ви периоди на повторяемост, наистина може да си осигурите доста години гладкост. След основният курс, можете да си поддържате постигнатият ефект веднъж или два пъти в годината, но с лазер или елос. Държа да подчертая, че посочената "схема" е приложима за зони по тялото. При лицето, нещата седят по малко по различен начин. Там процедурите са повече на брой, не препоръчвам фотото в никакъв случай и ефекта се постига малко по- трудно.

# 481
  • София
Мили дами, включвам се и аз в темата.
След дълги години борба, най-сетне се реших да се подложа на някакъв друг вид епилация, тъй като само на подмишниците кожата ми издържа на кола маска. Само дето нито са ми оредели космите нито нищо, и се отказах вече - пак ги бръсна. И май сега е подходящият момент да отида на някакъв вид епилация, но искам помощ в избора.
Ровя се по цял ден в обявите за "намаления" и сега попаднах на една - 5лв на процедура, намалено от 30, за подмишници. Интересното е, че ваучърите важат до май месец 2012г., което на практика означава че аз мога да си купя за 4-5 процедури и да ми излезе доста евтино, но много ме съмнява тази евтиния.... Четох тук във форума, до колкото успях, че доста от вас хвалят едно студио срещу Майчин Дом. Там цените са като навсякъде - по 30лв, които сякаш съм склонна да давам всеки месец, стига поне малко да оредеят космите. Защото сега е едно мъчение - всеки ден с бръснача, просто ми писна.

Моля за помощ, тези, които са доволни - на ЛС, драснете по един ред, защото вече се побърквам от тези косми и искам да ги махна, поне доколкото е възможно....

# 482
  и аз от години се мъча с тези косми ooooh! Сега реших да пробвам в Хилклиник и събирам информация,защото сумата е доста сериозна.Искам цели крака да правя.Пуснах дори отделна тема,но за съжаление никой не се включва с мнение Embarassed

# 483
  и аз от години се мъча с тези косми ooooh! Сега реших да пробвам в Хилклиник и събирам информация,защото сумата е доста сериозна.Искам цели крака да правя.Пуснах дори отделна тема,но за съжаление никой не се включва с мнение Embarassed

Една позната ходи 3 пъти с ваучери. Казва, че има още много какво да се желае.

# 484
  • в 1001-та нощ
кое студио?

# 485

Една позната ходи 3 пъти с ваучери. Казва, че има още много какво да се желае.

За Хилклиник пускат ли ваучери??Уж все разглеждам сайтовете за колективно пазаруване ,но никога не съм попадала на яхна оферта Embarassed

# 486
Този месец ще ходя за пръв път на фотоепилация на цели крака в студио Савана. В темата за сайтовете за колективно пазаруване имаше доста положителни отзиви за тях и затова и аз за там взех ваучери. Сега като изчетох тази тема, гледам, че тук почти никой не е писал за тях. Дано все пак има някакъв ефект, че и на мен ми писна от тези косми.

# 487
mama nely пускат ваучери от Хил клиник.

# 488
mama nely пускат ваучери от Хил клиник.
НЕ го знаех..ще следя тогава ако испадне нещо по евтино ,че иначе е много скъпо ooooh! Хем искам да пробвам тази зима да видя ще има ли ефект при мен ,хем не ми се дават толко много пари  Mr. Green Въпреки,че ако имам гаранция ,че поне година не биха пораснали след процедурите няма да се замислям толкова Tired Честно ви казвам този проблем ми е номер 1 !!Писна ми с тези крака ooooh!

# 489
Аз днес ходих в Белиз, не ми направиха добро впечатление, някой друг ходил ли е там?

# 490
Аз съм ходила. Действат бързо, не се чака. НО броя на щракванията зависят от момичето. Варирали са ми между 3 и 17.  Rolling Eyes
Първите няколко пъти бях доволна, но след 6-тото посещение вече се отказах. Резултата е не повече от 20%. Въпреки това всичко е индивидуално, тук в темата имаше похвалили се след второ посещение със 100%.
 Успех.

# 491
  • София
Здравейте, да споделя и моя опит. Аз започнах с 3 процедури фото на подмишници и триъгълник, после продължих с 5 елос (в хил клиник), след това пак фото още 5 - ходех редовно, през месец. В началото бях доволна, доста косми се махнаха, а другите бяха малко и растяха съвсем бавно. Спрях през юни, защото идваше летния сезон. Есента ме примързя и не тръгнах пак на процедури. Сега мога да кажа, че все едно никога никъде не съм ходила. На горна устна имам 11 процедури (5 фото и 6 елос) и пак нищо. Нямам хормонални проблеми, с по-тъмна кожа съм, с нормален тъмен косъм. Сега се чудя - струва ли си пак да започвам  newsm78

# 492
  • София
Много са процедурите, за да няма нищо, magia. Аз съм споделяла само моя опит с Борекс, там съм ходила само на горна устна. От една година не съм и е редно пак да отида, при мен определено има ефект. Вече не помня колко пъти съм ходила, може би 8-9 пъти, но това беше в рамките на няколко години.

# 493
  • София
Факт, но и изчезналите косми се "върнаха" за няколко месеца  Rolling Eyes

# 494
  • в 1001-та нощ
преди години правих 3-4 процедури и ефектът беше тотален, като се задържа 2 години

сега напролет правих 5-6 процедури и днес първата поддържаща, предполагам ще правя пак една поддържаща напролет - да е преди лятото

май така ми се очертават - на пролет и есен по 1 поддръжка

почти не ме боля, защото нямаше и косми; имаше малко поникнали, но нуожно количество - няколко процента

Общи условия

Активация на акаунт