Октомврийче,дай на мама знак-ритни коремчето й с крак!

• 26 207
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Смуси,Патрисия,Радостина,
Не ви ли изписаха нещо за повръщането?
 Аз бях много зле първите 3 месеца и пиех деган (гинеколожката ми го изписа), дори и и 3 пъти инжекционно, защото вси4ко връщах. Поне успях да отида на собствената си сватба:)
И резултатът е, че си дебелея както си пише по книгите Embarassed

# 76
Относно алергиите - внимавайте с количествата.
Аз от 4 години не съм яла мляко,кашкавал, сирене, телешко, мед,шоколад и от една година- картофи и фъстъци. Навремето докато се разбере ,4е съм я вла4ила тая алергия с годините и ми се е натрупало доста в организма, щях да си пукна.
 Чувала съм,че след раждане, всичко се изхвърляло с плацентата и много от алергиите изчезвали. Ще почакаме и ще видим:) Важното е ,че ще имам бебче smile3503

# 77
Привет бременелки   bouquet не съм писала отдавна,нооо не съм ви забравила  Heart Eyes

Минавам само да пусна малко от обещаните снимки ,тъй като не всички влизате във фейсбук.

Всичко беше прекрасно с много емоции  kiss ,само дето не можах да танцувам много, че беби протестираше dancing

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1843962613161.2100206.1 … &l=0547b41474

При първа въzможност ще намина пак   bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Миша и Еванджелина, честито! Желая ви дълъг семеен живот изпълнен с хармония, любов и детски смях!  Hug

# 79
  • Варна
Еванджелина, много, много си хубава! Честито!

# 80
EvaNDJeL1Na прекрасна булка си била  Simple Smile Честито!

# 81
Добро утро момичета!  bouquet Малеее колко много сте изписали,тъкмо ви изчетох! smile3529
Съни поздравления за новата тема,както винаги си се постарала,браво newsm10
Хариелка молитвите ни са били чути,ще видиш,че всичко ще е наред и ще се радваш на сладко бебенце.Само бъди по спокойна и повече почивка.Стискам палци за днес и се моля всичко да е ок newsm17 newsm17 newsm17
Десертче аз бях писала за гърло ,така лекувах и мен ,така лекувам и малкия beladonna 15ch i merkurius sulibilis 15 ch,редувах ги през час  и съм мн доволнапо 5 гранулки и 15 мин поне преди и след тях нито вода нито храна и нищо ментово. И мед със сода пак ,ама само малкия,че аз Sick.Бързо оправяне Hug
Шеметче,Бонбонела добре дошли при нас и леко и безпроблемно бременеене! smile3525
Езира честито ви повишение,дано и заплатата са повишили поне двойно  Laughing
Мартинито скорошно въстановяване на половинката ти,неприятно,но важното ,е че всичко вече е наред smile3501
Еванжелина,миша 1 честито married Много семейно щастие и късмет! Очакваме снимков материал.
Калиопа честит годеж! само радост и любов! 1dating luvbed
 И аз ходя при Д-р Цолова и съм много доволна ,на 19 пак съм там,че да види този пусти мозък добре ли е,ако не отивам на амнио. Praynig
 С предната бременност коластрата ми тръгна в 4-ти месец и си мислих,че като майка ми с 3 деца ,които е кърмила по 2 год ще съм и аз така,но само година кърмих,което не е малко де.сега още нямам нищо Simple Smile
 Ягоди много обичам,но в началото на бременността си хапнах 2-3 пъти и тогава не бяха никак хубави,само миришеха на ягоди и като  Sick ,сега не ми се ядат,чакам на село а станат на една голяма плантация и ги почвам  Laughing
лек ден от мен......о снимки ще гледаме.И аз ще се помъча днес да кача Simple Smile

# 82
Еванжелина страхотна си била и всичко е много стилно и изискано.Поздравления за вкуса . smile3525

# 83
Еванджелина,страхотна си и роклята ти е чудесна.Много красива сватба,честито Simple Smile
Миша,честито и на теб,ще е чудесно да видим снимки.Аз за жалост нямах сватба а само ударихме по един подпис и се прибрахме.Та сега гледам чуждите сватби в захлас и доста съжалявам,че избрахме да спестим и нямах този чудесен и единствен празник.На добър час момичета и по едно здраво и красиво бебенце октомври месец Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Еванджелинааз снощи ти ги разгледах във ФБ.Страхотна си,много ежна и ефирна роклята,а ти си като фея в нея!Много любов и щастие!
Сийнгърл,ще те питам нещо,но да не разводяваме темата,пускам на лични. Hug
Съни,Хариелка, Hug Hug
Изчезвам сега,после пак. Crazy

# 85
  • варна
EvaNDJeL1Na много си хубава   bouquet

# 86
EvaNDJeL1Na, Съкровище, нямам търпение да се прибера довечера у дома и да разгледам снимките от сватбата! Тези моменти са ми слабост от край време и когато мои приятели и познати се женят, се вълнувам почти колкото тях. Мисля, че сватбата е един от най-запомнящите се моменти в живота на човек и трябва да се отбележи подобаващо. Още веднъж, честито! Най-искрено желая на теб и мъжа на сърцето ти щастливо съвместно плаване в морето на живота!  Heart Eyes

Zeirna, мила, не се ядосвай за пропуснатия момент! Ще излъжа, ако кажа, че нищо не си изтървала, обаче винаги има опция да наваксате пропуснатото. Споменаваш, че само сте се разписали с твоето момче. Това, предполагам, значи, че нямате църковен брак. Ако съм права, ето един шанс да отпразнувате своя ден! Като човек, който се занимава с организация на сватби, мога да ти кажа, че за мен църковният брак е дори по-значим от гражданския - поверието гласи, че венчавката помага на душите на хората да се намерят след смъртта и да бъдат заедно завинаги. Може и да не е истина, обаче на мен поне ми звучи красиво и ми се ще да вярвам, че наистина е така. Ако пък имате и църковен брак, направете си парти за потвърждаване на брачните обети на някоя кръгла годишнина. В България нямаме традиции в това отношение, обаче и в страните, в които има, се позволява голяма импровизация - на практика можеш да си направиш нова-новеничка сватба и да се насладиш на момента. Още повече, при вас ще има едно много важно предимство - живот и здраве, ще си имате цели две сладки шаферчета. Спомням си, че едно време, като разглеждах снимките от сватбата на мама и татко, много ревнувах, че не съм била там. Като всяко дете, и аз твърдях, че моята майка е най-хубавата на света и толкова ми се искаше да я видя в бялата рокля и с воала... Вярвах, че това трябва да е най-хубавата гледка на света! Така че, Слънчо, не съжалявай - ще си направите сватба, когато бебчето се роди, и ще бъде дори по-хубаво, отколкото смееш да си представяш!  Peace

Хайде, че пак се отнесох... Изчезвам!  Hug

# 87
Здравейте Simple Smile
Еванджелина, прекрасна си! Толкова стилна и елегантна!
Добре дошла на Бонбонела  Hug
При мен нищо ново - дебелея си бавно и напоително и така Simple Smile
Лек ден на всички!

# 88
EvaNDJeL1Na, и аз нямам търпение да се прибера вкъщи и да разгледам снимките Hug
Ние с моя приятел нямаме брак, засега така остават нещата, пък живот и здраве като се роди бебокът, ще го мислим.
Seengirl, абсолютно точно тези две неща и на мен ми се ядат - череши и джанки, но засега нито едно, нито другото успях да си намеря.
За болките в кръста тази нощ като си спях по гръб и реших да се обърна настрани, така ме заболя кръстът, че чак изплаках от болка.
Коремът продължава да се обажда, но си пия по-шпато. Утре съм на преглед и се надявам да видим пол Rolling Eyes Тези почивни дни разглеждах по бебешките магазини, има страхотни неща.
Да ви питам вие легло ли ще купувате или кошарка или и двете?
Да питам и момичетата от Варна за БХС в Терапията записва ли се предварително час или направо отивате? Какво трябва да се носи? И за колко време излизат резултатите?

# 89
Здравейте мили момичета  Hug
Поздравления за Съни темата отново е чудесна, цветна, изпълнена с настроение   bouquet
Смуси аз в сряда ще ходя при генеколожката, защото тя ми каза, че преди БХС трябва да ми направи някакво измерване на бебчо и да ми даде някаква бележка, с която се ходи на това изследване в Терапията. Аз я попитах кога точно се прави, тя ми каза, между 16г.с. и 17 г.с., като един, два дни по-рано трябвало да се запази час. Незнам ти кога мислиш да ходиш, ако не ти е спешно, след сряда ще ти пиша по-подробно  Simple Smile
Добре дошла на бонбонела пожелавам лека и безпроблемна бременност, и на финала, пухкав бебок  smile3522
Ами това е, хубав и усмихнат ден на всички маменца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт