Кошче за кола ?

• 2 968
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • София
няма вживяване, на всеки един от столовете ни дори си пише  в книжката да не се добавя нищо  към него.

# 16
  • София
Моят син изглеждаше ужасно когато за първи път го сложих в кошница. Не му  било неудобно, само на мен ми изглеждаше така. Даже спеше е нея по време на път.
Не съм подпирала с нищо.

# 17
Честно казано, мисля, че малко се вживяваме повече, отколкото е редно. Влиянието не може да е толкова сериозно, че да навреди на детето, никога не бих го препоръчала. Поне по начина, по който аз съм го правила за седмица-две, преди да се понамести детето, няма как да влияе. Не съм сигурна, че ме разбрахте.
Както и да е. Желая на майчето по-малко притеснения от този сорт.  Hug
Никой не се вживява. Говорим за сигурността на детето по време на пътуване  Peace Хайде да не побългаряваме и столчетата за пътуване  Peace
И не става въпрос само за седмица - две, защото лошото идва точно за секунди: Миналата седмица ми удариха колата челно, и не ми се мисли, какво щеше да стане, ако синът ми не беше в столчето си ooooh! А излязахме само до близкия хипермаркет ...

# 18
Абсурдно е да се слагат пелени, с цел да се направи кошницата "по-удобна" за новороденото. А и не виждам как ще стане това с пелена сгъната на 4.
За целта всяко столче в група 0+ има възглавнички.

# 19
Благодаря на всички за мненията.Пробвах я пак.Но дори и с възглавничката за новородено главичката и се 'кандилка ' наляво -надясно.Добре че засега ни се налага само по един път в седмцата за по около час да я слагам вътре когато ходим на лекар.

# 20
  • София
 винаги когато заспи ще й се кандилка главата...съвсем нормално е.

# 21
винаги когато заспи ще й се кандилка главата...съвсем нормално е.
Peace
То и на мен ми се кандилка главата като заспя в колата  Crazy

# 22
Честно казано, ако няма резки завои и дупки по пътя, главата не се кандилка при плавно каране  Simple Smile

# 23
  • София
 е аз път без дупки почти не знам  да има в милата ни родна страна....

# 24
е аз път без дупки почти не знам  да има в милата ни родна страна....

Crazy Да, това го пропуснах.

# 25
  • София
Ами за главата може да се ползва от тези извитите възглавнички с дупка по средата (не знам дали някои ще се сети за какво говоря  Mr. Green )
А иначе има път без дупки - магистралата  Mr. Green

# 26
Възглавниците за път са за доста по-големи бебета, направо деца.
А и не на всяко дете са удобни. Моето например не понася.

# 27
  • София
На мен лично и на дъщеря ми не са ни удобни тези възглавници. Малкият не съм го пробвала. нашит са доста големи, а вратлето на дребния е като на врабче.

# 28
  • София

А иначе има път без дупки - магистралата  Mr. Green

аха, но там се движиш бързо, изпреварваш много, ускоряваш рязко,  лашкаш се при изпреварване, има завоии и т.н. така че пак се кандилка...
Възглавничките абсурд за новородено, а и както са писали и порасналите далеч не вс ги понасят. Единствено, че т големите столове вече има някои модели с вградена възглавнизи, която донякъде ограничава главата...т.е. детето заспива и си я подпира на едната й страна...

# 29
Ан-Мари, има възглавнички и за малки деца.
Аз купих преди време, така и си седи. Абсолютно ненужна вещ.

Общи условия

Активация на акаунт