2880 лв накуп за майки студентки- 5

• 42 162
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Току-що в анонса за сутрешния блок на БИТИВИ утре- "Тази сутрин", казаха че ще отговаря на въпроси Тотю Младенов, както и ще разяснява за новостите около социалните помощи..
Предполагам ще се засегнат и тези помощи; та която мама е изритана рано-рано от бебето си-да хвърли едно око и ухо Wink

# 211
Ако в уверението пише че си дипломант има ли проблем да вземеш парите?

# 212
 newsm51 smile3525 Момичета, аз получих помощта  newsm44 Благодаря Ви за отговорите на въпросите ми  newsm10  Черпя ви вируално с коктейлче по ваше желание, хубав ден и... не се отказвайте    bouquet
http://www.perfectcocktail.net/bg/cocktail/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0 … D0%B8%D1%82%D0%B0

# 213
mamaqni , честито и мерси за почерпката  Hug

# 214
А няма да ми приемат уверението,което е от май месец.Задължително трябва да е същият месец в който се подават документите?Благодаряза отговора  Hug Hug Hug Hug

# 215
А няма да ми приемат уверението,което е от май месец.Задължително трябва да е същият месец в който се подават документите?Благодаряза отговора  Hug Hug Hug Hug

Някоя мама по назад в темата беше споменала, че са я върнали....даже искали уверението да е със същата дата, която е и декларацията ( като вземеш уверение, тогава да се подаде и в социалните)

# 216
Ама... аз по лична карта живея във Варна, а уча в Софийския. Тоест трябва да си взема уверение от София, а да го подам във Варна. Как да стане с една дата  newsm78

# 217
mamaqni , честито и мерси за мохитото newsm24

М@я -в рамките на месец Peace

# 218
  • Mediterraneo
Това за една и съща дата си е извращение! Достатъчно е да е от същия месец!

# 219
Момичета вчера подадох документите..уверението не е от вчера,но е от този месец  Naughty  Стиснете по  един палец всичко да е ОК после ще почерпя задължително  Laughing

# 220
PaO успех  Peace

# 221
PaO, успех и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 222
Успех и от мен  smile3503

# 223
Току-що в анонса за сутрешния блок на БИТИВИ утре- "Тази сутрин", казаха че ще отговаря на въпроси Тотю Младенов, както и ще разяснява за новостите около социалните помощи..
Предполагам ще се засегнат и тези помощи; та която мама е изритана рано-рано от бебето си-да хвърли едно око и ухо Wink

Ако някой го е гледал може ли да разкаже? Simple Smile))

# 224
Мога да пусна линк, че така и не го догледах до края. Но първите 10 мин няма нещо, което касае темата.
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/21832277-Za_kog … ignat_parite.html

Общи условия

Активация на акаунт