2880 лв накуп за майки студентки- 5

• 42 317
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Pupitka, отговор май не изпращат, а направо превеждат парите. Доколкото знам някъде около месец след подаването на документите се изплаща сумата. Т.е. ако си одобрена би трябвало скоро да ти пуснат парите.
А това за спирането - май само се говори.

# 271
  • Mediterraneo
Pupitka, отговор май не изпращат, а направо превеждат парите. Доколкото знам някъде около месец след подаването на документите се изплаща сумата. Т.е. ако си одобрена би трябвало скоро да ти пуснат парите.

Парите се превеждат с детските. Обикновено към 20 число на месеца.

# 272
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=946558

От 1 септември ще се увеличи и помощта - 12x270 = 3240 лева
 Успех  Peace

# 273
  • София

Успех  Peace

Да ни е честито!  hahaha

# 274

Успех  Peace
Супер  newsm44  Мерси за информацията Simple Smile

# 275
  • Sunshine state

Парите се превеждат с детските. Обикновено към 20 число на месеца.
Благодаря ти за отговора.Много се надяваме на тази помощ,понеже след раждането сме ошушкани до дупка   Crazy

# 276
  • София
Благодаря за информацията! Много добра новина!  Simple Smile

# 277

Момичета, чували ли сте нещо за спиране на тази помощ? Една приятелка ми каза,че е разбрала от БТВ, че ще я спират? Или само се говори?  Thinking

Това по бтв и аз го гледах,но е само внесено като предложение в МС и не е удобрено още.Като цяло искат да се получава помоща,но и да се следи дали след това майките-студентки продължават да учат или прекъсват след получаването на помощта.Аз сега чакам да ми преведат тази помощ и не смятам да прекъсвам,а да мина на по лек режим на обучение.Примерно 50 %.

# 278
  • София

Момичета, чували ли сте нещо за спиране на тази помощ? Една приятелка ми каза,че е разбрала от БТВ, че ще я спират? Или само се говори?  Thinking

Това по бтв и аз го гледах,но е само внесено като предложение в МС и не е удобрено още.Като цяло искат да се получава помоща,но и да се следи дали след това майките-студентки продължават да учат или прекъсват след получаването на помощта.Аз сега чакам да ми преведат тази помощ и не смятам да прекъсвам,а да мина на по лек режим на обучение.Примерно 50 %.

Или пък задочно Peace

# 279
Честно казано предпочитам редовно,защото лекциите не са ни толкова на рядко,а обикновено в три дни от седмицата и е по-удобно като пътувам,но има време ще се реши.А това,че ще увеличават помощта е много хубаво.

# 280
  • Горна Оряховица

Момичета, чували ли сте нещо за спиране на тази помощ? Една приятелка ми каза,че е разбрала от БТВ, че ще я спират? Или само се говори?  Thinking

Или пък задочно Peace

Момичета значи може после да се прехвърли задочно?
А това чак от втората година ли може или още от втория семестър?

# 281

Успех  Peace

Това е чудесна новина. Така и така смятах да запиша магистратура, сега е идеалният вариант още повече, че смятам да изляза болничен от септември и ще имам времето...

# 282
  • София
.....

Момичета значи може после да се прехвърли задочно?
А това чак от втората година ли може или още от втория семестър?

Ми в момета може от втория семестър - не ти искат да носиш уверение след като вземеш помощта, но май се канят да го променят.....

# 283
  • София
Още не са измъдрували какво точно да променят.
Чакаме ги Mr. Green

# 284
  • София
Така съм се наканила на тази помощ както сме го закъсали.... Вече съм запланувала толкова неща да взема с нея... ако променят нещо та не я взема ще ме е много яд  Close

Общи условия

Активация на акаунт