Мъж Телец - 5

• 49 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Не си права за това Grinning
За оплакване си лъвее Grinning Както каза - стъпкаха те говедата Grinning

Вече сериозно - за да ти говори тия нещата кравата означава че най-малкото е мислил по въпроса и да ли на майтап да ли на истина, идеята му е минавала през главата. Остава само да се правиш на мирна и добричка - това е Simple Smile

# 511
  • Варна
Мъжете-телци са най-великите мъже!!!  Blush hahaha

# 512
Мъжете-телци са най-великите мъже!!!  Blush hahaha

Дразниш ли се?  Mr. Green

# 513
Не е нужно да говорят телците, то на муцунката всичко им е написано  Laughing
 tooth ...склонни сме да въртим търговийка от вида "ако ти ме обичаш и аз ще те обичам, ама първо ти", а това май май не е любов, а игра... balloon

# 514
 tooth ...склонни сме да въртим търговийка от вида "ако ти ме обичаш и аз ще те обичам, ама първо ти", а това май май не е любов, а игра... balloon

А кога му казвате любов?!?  Money newsm78 Joy

# 515

А кога му казвате любов?!?  Money newsm78 Joy

Любов си е бе Grinning
Нека отношенията дълго време да са хубави и всичко да е ок, та се опитай да си тръгнеш накрая. Кравата се влюбва с времето и изгражда доверие - колкото по- дълго време всичко е ок толкова по-влюбен става. И ако си тръгнеш - ще умре от мъка Simple Smile

# 516
Амииии неее знам Simple Smile вече година и половина си го обичам, но той не помръдва няма признаци да е по-влюбен, нито пък да е по-разлюбен .... сега ми забелязва негативите, но все още се навърта наоколо. Понеже се виждаме рядко ме пита как са гаджетата ми и дали ги сменям много ..... - аз му отвърнах, че гаджеатата са много добре (макар въобще да нямам такива, но това не му го споменах) и му обясних, че аз съм човек с много последователни мисли и действия, когато стане дума за гаджета.  Надявам се, че е схванал идеята, че все още се виждам само с него! newsm78

# 517
Не е нужно да говорят телците, то на муцунката всичко им е написано  Laughing

А кога му казвате любов?!?  Money newsm78 Joy

Любов си е бе Grinning
Нека отношенията дълго време да са хубави и всичко да е ок, та се опитай да си тръгнеш накрая. Кравата се влюбва с времето и изгражда доверие - колкото по- дълго време всичко е ок толкова по-влюбен става. И ако си тръгнеш - ще умре от мъка Simple Smile

Подкрепям Редбул с двете ръце - наистина колкото по -дълго време общуваш с Телеца, толкова повече се привързва / само ако всичко е ОК обаче т.е не му правиш номера  и не му поднасяш изненади /а след като е разбрал че ти си неговото момиче ,опитай се да му избягаш - повярвайте ми когато той е убеден че усилията да ви задържи/ върне  си заслужават, няма сила която да го спре...но трябва да сте сигурни че сте му се доказали във времето ,иначе няма смисъл да рискувате ,защото ако той не е сигурен във вас просто ще си преживя блажено и ще го преживее .  Wink Понеже го написах набързо дано сте ме разбрали какво искам да ви кажа.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 20:56 от tarpelivkata

# 518
Определено се включвам към мнението, че по-голямо говодо от мъжа  телец няма. Аз съм омъжена за такова говедо и просто си е инат до дупка!!!!!!!

# 519
Определено се включвам към мнението, че по-голямо говодо от мъжа  телец няма. Аз съм омъжена за такова говедо и просто си е инат до дупка!!!!!!!

Към кое мнение, тук малко смехиме темите Wink

Търпеливка..... със сигурност не съм му правила кой знае какви номера, вече повече от година му доказвам вярността си, но уви той още има своите задръжки. Просто искам да знам, че няма смисъл да се въртя около него ако той не пожелае да има взаимоотношения с мен.
Доста време изкарах около него - мисля, че започна да се чувства спокоен, че няма да му избягам

# 520

Търпеливка..... със сигурност не съм му правила кой знае какви номера, вече повече от година му доказвам вярността си, но уви той още има своите задръжки. Просто искам да знам, че няма смисъл да се въртя около него ако той не пожелае да има взаимоотношения с мен.
Доста време изкарах около него - мисля, че започна да се чувства спокоен, че няма да му избягам

Най-вероятно е спокоен че няма да му бягаш и затова не полага усилия -  няма интрига ...

# 521

Най-вероятно е спокоен че няма да му бягаш и затова не полага усилия -  няма интрига ...

Амиии остава да му вкарам една и да почна да му бягам по тъч линията, но това ще противоречи на твърденията ви, че ако сме наоколо и не въртим номера телеца захапва по-сериозно ...... или изпадам в прекалено големи подробности?!  Joy

# 522
Определено се включвам към мнението, че по-голямо говодо от мъжа  телец няма. Аз съм омъжена за такова говедо и просто си е инат до дупка!!!!!!!

Най-вероятно е спокоен че няма да му бягаш и затова не полага усилия -  няма интрига ...

Амиии остава да му вкарам една и да почна да му бягам по тъч линията, но това ще противоречи на твърденията ви, че ако сме наоколо и не въртим номера телеца захапва по-сериозно ...... или изпадам в прекалено големи подробности?!  Joy

Границата е тънка между това хем да му бягаш хем да си наоколо - не е толкова лесно да се поддържа интереса на мъжът Телец- по скоро му напомняй за себе си не толкова със лично присъствие а по друг начин , аз например на моя Телец / той е на море от 10 дни вече / му изпращам по една готина песничка в чата и едно сърчице веднъж седмично . Той казва че се чувства супер когато е сигурен в мен .Обаче тази седмица ще се разминем с него защото аз отново заминавам на море за една седмица  а той се прибира в града - абе дали сме си лятна ваканция на връзката , забавляваме се но не се забравяме . Wink

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 22:54 от tarpelivkata

# 523
Ахаааа  и това ви устройва?!
ми освен и аз така - щип тук, щип там, някоя снимка, някоя шега, но без да се натискам да се виждаме .... трябва да се навъртам... тънка е границата - да! но не трябва да се предава човек! само ми се искаше да бях сигурна какво иска от мен и дали въобще нещо иска от мен.. newsm78
ама и вие си почивате качествено, но не се забравяте - как издържате въобще?!

# 524
Ахаааа  и това ви устройва?!
ми освен и аз така - щип тук, щип там, някоя снимка, някоя шега, но без да се натискам да се виждаме .... трябва да се навъртам... тънка е границата - да! но не трябва да се предава човек! само ми се искаше да бях сигурна какво иска от мен и дали въобще нещо иска от мен.. newsm78
ама и вие си почивате качествено, но не се забравяте - как издържате въобще?!

Не забравяй че и двамата сме Телци а нашето търпение изглежда безгранично...спокойна съм защото последният ми разговор и среща с него ми вдъхнаха увереност в чувствата му . Много си говорихме , той беше много нежен и мил - това ми държи още...няма как да забравя тези неща. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт