Мъж Телец - 5

• 49 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
аз бих го нарекла терорист   Simple Smile

Така ли? Grinning

# 496
Напоследък имам чувството , че съм с проклятие някакво. Laughing Почти всеки мъж с който се запознавам неслужебно - е Телец. Решила съм скоро да напиша книга. Ужасно много си приличат един с друг по модел на поведение. Laughing

# 497
Напоследък имам чувството , че съм с проклятие някакво. Laughing Почти всеки мъж с който се запознавам неслужебно - е Телец. Решила съм скоро да напиша книга. Ужасно много си приличат един с друг по модел на поведение. Laughing

И около мен има само раци напоследък... Simple Smile

# 498

ха ха я разкажи Росита....
аз имам още няколко телци мъже.... единия е колега - палав, като види храна и всичко опустошава, много добре си прави сметките и е прекрасен баща!
за другия вече съм изписала огромни фермани....

# 499

Повечето неща са казани, като най-типичните са тeмерутството и мудността/но не в секса/. На моменти демонстрират голямо бездушие, а друг път- толкова натрапчив интерес, че не можеш да се измъкнеш никак. Много е обсебващо. Simple Smile Направо се чувстваш като в ураган. Но ми харесва, че уважават правото на лична свобода, освен в моментите на гореописания натрапчив интерес, когато не ги интересува с какво си заета, само да те видят. Особено , ако става въпрос за секс, който е в основата на взаимоотношенията:))). Винаги мога да се пошегувам с един Телец, без да се налага да ме гледа тъпо след това, без да е разбрал за шегата. Много са стабилни външно погледнато и умеят да запазват самообладание- желязно. Май като цяло повече ми пасват майските.
Комплиментите са голям кът в тяхното поведение или това да ти признаят, че си нещо изключително  -едва ли ще ти се случи.
А непрекъснатите изчезвания и появявания- не ми се коментират:))

Обичам да споделям разни неща с телците, защото подхождат винаги с прагматичен съвет или мнение, а не с емоционален. Съпричастност почти липсва ..., но какво да се прави.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 15:04 от Rosita

# 500
  • Варна

[/quote]

[/quote]

Blush   Blush

# 501

Blush   Blush

Броиш ли се Рачо? Grinning

# 502

Повечето неща са казани, като най-типичните са тeмерутството и мудността/но не в секса/. На моменти демонстрират голямо бездушие, а друг път- толкова натрапчив интерес, че не можеш да се измъкнеш никак. Много е обсебващо. Simple Smile Направо се чувстваш като в ураган. Но ми харесва, че уважават правото на лична свобода, освен в моментите на гореописания натрапчив интерес, когато не ги интересува с какво си заета, само да те видят. Особено , ако става въпрос за секс, който е в основата на взаимоотношенията:))). Винаги мога да се пошегувам с един Телец, без да се налага да ме гледа тъпо след това, без да е разбрал за шегата. Много са стабилни външно погледнато и умеят да запазват самообладание- желязно. Май като цяло повече ми пасват майските.
Комплиментите са голям кът в тяхното поведение или това да ти признаят, че си нещо изключително  -едва ли ще ти се случи.
А непрекъснатите изчезвания и появявания- не ми се коментират:))

Обичам да споделям разни неща с телците, защото подхождат винаги с прагматичен съвет или мнение, а не с емоционален. Съпричастност почти липсва ..., но какво да се прави.
\

И аз съм чувала, че се скъпят на комплиментите и че не казват "обичам те", но явно моят е от изключенията. непрекъснато ми повтаря че съм хубава, че го побърквам, че съм му слабост. нарича ме любов моя и много често ми е казвал, че ме обича. Ама аз никога не съм взимала думите му насериозно, като се има предвид това, че непрекъснато се шегува. Някои разбирачи на телците ми казват, че ми говори сериозно, други ми казват, че ме бъзика. Аз затова съм толкова несигурна в него.
Наистина са много досадни, когато искат да те видят. Моят 4 години виси непрекъснато при мене. Обсадата беше жестока. Накрая се предадох  Simple Smile
Но е много хубаво да те харесва телец. Всички са категорични - харесва ли те много, то е почти за постоянно. Трябва много да го ядосваш - по 10 пъти на ден в продължение на много време, за да те зареже. И той решава кога. ти сама неможеш да сложиш край. Аз колко пъти се опитвам - все едно, че съм му казала виц.

# 503
Недей лъга! 4 години седи и те варди и ти накрая се смили над бедната му истрадала душица. Ако искаше да не си с него щеше да го зарежеш още в началото. И хич недей се опитва да минеш с номера "накрая се предадох".  Stop

# 504
Недей лъга! 4 години седи и те варди и ти накрая се смили над бедната му истрадала душица. Ако искаше да не си с него щеше да го зарежеш още в началото. И хич недей се опитва да минеш с номера "накрая се предадох".  Stop

Баси ,къв си гаден! Това пред всички ли требеше да ми го кажеш?
И как се изказваш - "бедната му изстрадала душица". Той ме работи, а ти го съжаляваш. Ама що се учудвам - говедото защитава говедото   Grinning
Ама вече не искам да го зарязвам. Вече много го обичам и ще съм най-голямата циркаджийка на света, ама ще е само мой!

# 505
Един път не го искам, после умирам за него. Луда работа Grinning

# 506
Един път не го искам, после умирам за него. Луда работа Grinning

Ми, така сме ние жените - все се колебаем дали или. Накрая все грешен избор правим  Laughing

# 507
Не си права за това Grinning
За оплакване си лъвее Grinning Както каза - стъпкаха те говедата Grinning

Вече сериозно - за да ти говори тия нещата кравата означава че най-малкото е мислил по въпроса и да ли на майтап да ли на истина, идеята му е минавала през главата. Остава само да се правиш на мирна и добричка - това е Simple Smile

# 508
че аз съм мирна и добричака /в по-голямата част от времето/

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 22:05 от vesela76

# 509
Не си права за това Grinning
За оплакване си лъвее Grinning Както каза - стъпкаха те говедата Grinning

Не просто ме стъпкаха, а ме превърнаха в крава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт