Мъж Телец - 5

• 49 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
 Party Само така те искам и смело напред! Явно и аз трябва да яхна спокойствието си и повече да не дълбая, нито пък да изперквам с емоционалните изблици особено покрай пълнолунието хе хе Simple Smile

# 526
Аз обаче да добавя че моят Телец незнаеше за моето повторно заминаване на море , днес той влезе за малко в чата за да ми каже че докрая на седмицата се прибира и като му казах че аз заминавам на море той каза " ОК ,приятно море тогава "и излезе ...усетих че му стана гадно че няма да се видим . Може би беше нетърпелив да се видим и го разочаровах че няма да е тази седмица , незнам - но може и да е бързал .

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 16:20 от tarpelivkata

# 527
Аз обаче да добавя че моят Телец незнаеше за моето повторно заминаване на море , днес той влезе за малко в чата за да ми каже че докрая на седмицата се прибира и като му казах че аз заминавам на море той каза " ОК ,приятно море тогава "и излезе ...усетих че му стана гадно че няма да се видим . Може би беше нетърпелив да се видим и го разочаровах че няма да е тази седмица , незнам - но може и да е бързал .

Сетих се, че и аз така правя когато ми стане гадно - "Добре. Чао тогава" и затварям телефона. А после ми е гадно та гадно. Ама съм лъв. А на моят телец като му се обадя да отменя среща или че заминавам някъде казва: "Еееее, аз съм се приготвил да се видим. Защо така?"

# 528
Пак съм в шах - днес моя Телец го нямаше в града / каза че в края на седмицата ще се прибере / а преди малко го виждам с колата ...хм не разбирам какво се случва . Но след малко като влезе в чата се надявам да ми обясни защо толкова рано се е прибрал, това ме изненада определено. Може би нещо спешно го е накарало се прибере по-рано  Rolling Eyes обикновено не променя плановете си толкова бързо, за няколко часа- надявам се да не е някакъв сериозен проблем.

# 529
Е, на всеки му се случва изведнъж да поеме друга посока - особено ако е за работа. ето така на моя телец бяха му пропаднали едни ангажименти и веднага ми звънна да се видим на обяд..... предполагам, че това имаше връзка с неговата природа - има възможност - възползва се. бях трогната, че се е сетил за мен, но ми стана тъжно после, че е трябвало да му отпадне ангажимента, за да се сети за мен - дали мисля грешно, дали трябва да съм поласкана или - телеца си е телец?!?!?

# 530
Е, на всеки му се случва изведнъж да поеме друга посока - особено ако е за работа. ето така на моя телец бяха му пропаднали едни ангажименти и веднага ми звънна да се видим на обяд..... предполагам, че това имаше връзка с неговата природа - има възможност - възползва се. бях трогната, че се е сетил за мен, но ми стана тъжно после, че е трябвало да му отпадне ангажимента, за да се сети за мен - дали мисля грешно, дали трябва да съм поласкана или - телеца си е телец?!?!?

Няма случайни неща при Телеца , всичко е добре обмислено и планирано . Аз обаче успях да се видя с моя Телец тази вечер - не устояхме на желанието да се видим макар за по питие и за кратко/един час само ,защото имаше важен ангажимент /. Утре пак заминава , и аз след няколко дена също -но не ме е забравил за тия две седмици щом веднага ми звънна тази вечер да се видим. Heart Eyes

# 531
Абе има интерес тук - няма спор и няма за какво да се чудиш! Продължавай да бъдеш омайващата телкиня Simple Smile после може и някой съвет пак да дадеш - не че не си давала - мила добра, изискана, нежна,..... Simple Smile

# 532
Абе има интерес тук - няма спор и няма за какво да се чудиш! Продължавай да бъдеш омайващата телкиня Simple Smile после може и някой съвет пак да дадеш - не че не си давала - мила добра, изискана, нежна,..... Simple Smile

Не съм сигурна за интереса му - аз да бях омайваща щеше да е супер ,дори напротив много съм сдържана на чувства и изглеждам по- скоро хладна но разбира се само така изглеждам иначе съм любвеобилна и много сърдечна като човек .Да точно такава бъди - мила , нежна и изискана мацка но най-важното е: разбиране , приемане и търпение  Grinning трите ключови думи за успешна връзка с мъжът Телец.

# 533
Да, на пръв поглед сте много сдръжани и студени - човек чак се чуди - абе защо този се занимава с мен, като не показва и грам емоция.... Даааа обачееее, вътре как кипи и ври - вие телците - най-чувствителните от всички - само по лицето понякога се разпоанвате - иначе човек не може да ви усети криво ли е , право ли е Simple Smile  Crazy

# 534
Да, на пръв поглед сте много сдръжани и студени - човек чак се чуди - абе защо този се занимава с мен, като не показва и грам емоция.... Даааа обачееее, вътре как кипи и ври - вие телците - най-чувствителните от всички - само по лицето понякога се разпоанвате - иначе човек не може да ви усети криво ли е , право ли е Simple Smile  Crazy

Радвам се че си го разбрала , на прав път си тогава, имай търпение - хубавите неща стават бавно. : Wink

# 535
Да, на пръв поглед сте много сдръжани и студени - човек чак се чуди - абе защо този се занимава с мен, като не показва и грам емоция.... Даааа обачееее, вътре как кипи и ври - вие телците - най-чувствителните от всички - само по лицето понякога се разпоанвате - иначе човек не може да ви усети криво ли е , право ли е Simple Smile  Crazy

Радвам се че си го разбрала , на прав път си тогава имай търпение - хубавите неща стават бавно. : Wink

Heart Eyes все едно си взела думите от моя телец  Heart Eyes  това трябва да ви е световното мото Simple Smile Благодаря, сега ще си легна с усмивка! Wink

# 536

Радвам се че си го разбрала , на прав път си тогава имай търпение - хубавите неща стават бавно. : Wink

Heart Eyes все едно си взела думите от моя телец  Heart Eyes  това трябва да ви е световното мото Simple Smile Благодаря, сега ще си легна с усмивка! Wink

Лягай и не му мисли  Wink остави нещата да се случват когато им дойде времето - имай доверие на твоят Телец в едно може да си сигурна , никога няма да те предаде ако държиш на него и си му предана ...търпение миличка ...търпение  Grinning

# 537
Ex.... eх, тези телета.... Записвам се при вас момичета!
И аз си го имам едно такова вкъщи  Laughing 

# 538
На мен ми е интересно каква ви е комбинацията - ние сме телец и овен и направо   #2gunfire  hahaha smile3515 smile3511 ignore2 fight  Joy Joy

# 539
На мен ми е интересно каква ви е комбинацията - ние сме телец и овен и направо   #2gunfire  hahaha smile3515 smile3511 ignore2 fight  Joy Joy

ха ха ха

Овен - огън.
при мен е същото - лъв/огън/ и ситуацията е същата  Joy

В каква игра се наврях...лошото е, че няма измъкване - нито аз мога да се измъкна, нито той ме пуска да се измъкна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт