На пазар във Варна - 15

• 55 569
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
От автогарата до центъра може пеш, на около 20мин. е, с такси или с автобус 148, 409 и много други, но не пътувам с такъв транспорт и не ги знам всички.
За Кранево мисля от часната автогара се вземаше транспорт newsm78

# 31
  • София
почти всички автобуси от спирката на автогарата стигат до центъра.Става въпрос  за 2-3 спирки  Peace

За Кранево: от часната автогара, която е точно с/у централна автогара през болеварда  Peace

# 32
Сърдечно ви благодаря, момичета, много ми помогнахте! Hug

# 33
  • Варна
Да не ви изпусна. Mr. Green

# 34
здравейте
къде има магазин за кристални чаши, вази....
всичко кристално  Grinning?

# 35
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз снощи не можах да се докопам до Манго.

# 36
  • Варна
Магазини с по-официални рокли за сватба? Не нося рокли, а съм на сватба и нямам идея къде да търся  Crazy

Моловете ще обиколя, де  Mr. Green

# 37
Ами в самите магазини за булченски рокли също има и официални рокли.

Кристалните работи ги спрягаха в предните теми в Домашен рай по 8-ми Приморски - посока Общината, магазини More в някой от моловете, а също и малко преди Домашен Рай имат магазин също  newsm78, виж в сайта на магазините, май толкова запомних само за кристала.

# 38
Мерси Надина
ще проверя  Simple Smile!

# 39
  • Варна
Къде да търся комплект чаршафи (долен, плик и калъфка) за единично легло, до около 40-50 лв? Ще погледна на Нептун какво има, гледах в Мадара. Нещо не се сещам за такива магазини...
Благодаря предварително!

# 40
  • София
pileshko, на Владислав в безистена (малко преди съда) точно до Райфайзен (мисля, че е банката на ъгъла) на ет. 2 има магазин Леопард. Там има много добри попадения и са на прилични цени  Peace На същия ред са Кенсол, Роси и т.н. Онзи ден гледах, че са изкарали нови колекции.

tina_vn, на Ч.площад където е "Холидей Сона" тръгваш нагоре към ОБ. От дясно малко преди следващия светофар има магазин за спално бельо. Шият и по поръчка. Пада се до м-н Gintonik.

критални неща има в moreselection, VICKO и в Моловете.

# 41
здравейте
къде има магазин за кристални чаши, вази....
всичко кристално  Grinning?

В 2-те кули магазина, който е за чаши и чинии.

Къде да търся комплект чаршафи (долен, плик и калъфка) за единично легло, до около 40-50 лв? Ще погледна на Нептун какво има, гледах в Мадара. Нещо не се сещам за такива магазини...
Благодаря предварително!

Има много хубав магазин на ъгъла на ул.Бенковска и Нептун. Преди беше май някакъв за столове.

Аз пък съм на тема вази, сувенири, свещници... Когато не ми трябва ги виждам на всяка улица, а сега не се сещам някой приличен. Да ми подскажете?

# 42
Относно официалните рокли, зависи колко официални де, но що се отнася до дрехи, за мен най-хубавата дреха е находката  Mr. Green, затова винаги проверявам всякакви обичайни и необичайни места  Wink.
В тази връзка в почти умрелия Пфое Мол, на втория етаж има един аутлет с дрехи на Онли и т.н. и си имат един ред с по-официални рокли на доста приемливи цени.
Има един магазин до Валентина, на реда на магазина на Версаче и бившия Бонжур, където има всякакви дрехи + официални рокли. Интересни рокли имаше и в едно малко магазинче, което се намира точно срещу Дупката, по-точно отстрани на големия магазин за кожи ....
След това по самия център, магазин Снежанка понякога имат и по-изчистени модели, индийските магазини, също предлагат няколко модела, по нататък в Дрескод (който го има и в Мол Варна, но сякаш в мола са представени доста по-фолк модели), Стоунс и Тифани (има ги и по главната, срещу ФК и в Гранд мол).
Това са магазините, които проверявам извън обичайните молски марки и магазините за сватбени одежди ...
За по-консервативни дами, магазин Чендрило на Владислав, предлагат доста стилни решения ...
Относно кристала, пак да кажа Двата Щъркела, представителите на Солинген на Сливница, много красиви и изискани неща.

# 43
Спално бельо, освен в изброените магазини, има и в мебелните магазини - Явор и Мебелна палата, а също и в Метро - е, не пращи от разообразие, но има....

# 44
Цитат
Здравейте момичета, тук задавам въпроса, защото доста рових в нета, но не намерих точно във Варна фирма за персонализация на вино.Търся фирма от която да поръчам вино за сватбен подарък с персонализиран етикет.

Аз си ги направих сама с картинка и надпис и после в копирен център ми ги разпечатаха на самозалепваща се хартия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт