На пазар във Варна - 15

• 55 585
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
записче

# 46
Някой купува ли си пчелен прашец и ще сподели ли откъде  Praynig

# 47
  • Варна
Пчелни продукти - всякакви може да се купят от пчеларския магазин на ул."Бачо Киро". М-на се пада малко под у-ще"Д.Дебелянов", срещу обръщача на тролеите.

# 48
Аз пак ще се включа с питане за ролери. Проверих на всички места, които споменахте и размер 36-37 не мога да открия, както и няма почти никакъв избор. Ако някой се сеща за друг магазин, ще ви бъда много благодарна.

# 49
Къде във Варна гравират стъклени чаши и работят ли в събота?

# 50
# 51
# 52
Преди в Образцов дом имаше на втория етаж гравиране на стъкло, сега там е Билла и знам, че на втория етаж запазиха някои от магазинчетата, но дали точно това е там все още.....Някой посещаващ Билла-та да каже...

# 53
  • Варна
Преди в Образцов дом имаше на втория етаж гравиране на стъкло, сега там е Билла и знам, че на втория етаж запазиха някои от магазинчетата, но дали точно това е там все още.....Някой посещаващ Билла-та да каже...
Миналата година беше там. Peace

# 54
Ролери имаше в спортния магазин в Двете кули - Max Sport /или нещо от сорта/. Кристал би трябвало да има и в Образцов дом - днес случайно видях обява закачена на едно дърво, че има кристални изделия там.

Аз пък търся дрешка за момиче с щампа на Селена Гомес - без значение дали е блузка, туника, рокля или пък нещо друго.

# 55
Solar Wind   bouquet

# 56
  • Варна
bezant, не съм следила много отговорите за ролерите, но в Елитис Запад мернах на втория етаж, по 27-30-40 лв може би, за номера не съм гледала, китайски.

Вече има миди в Пикадили (Запад)- по 4 лв/ кг. Peace

И благодаря на всички за отговорите за спалното бельо, ще обиколя.

# 57
  • Варна
Незнам дали е правилното място да си задам въпроса, ама да си попитам - търся фотограф, който да прави хубави и интересни снимки, с хубаво качество най-вече и да не взима много пари  Laughing . Иска ми се да ангажирам някой за кръщенето на дъщеря ми, че не искам да си останем само с аматьорските снимки. Трябва ми за снимки в църквата и евентуално за малко после в заведението.
Сега намерих един блог на Марин и Светлана Дуневи, някой да е чувал нещо за тях?

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 22:34 от smile29

# 58
Рокси, аз последно гравирах бутилка от ракия при една златарка. Намираше се срещу църквичката на центъра (извинявам се, забравих името... дали не беше Св. Никола Embarassed ), до магазин "Сваровски" (за него не съм сигурна, че е там все още), до него има едно тунелче към вход, в което продават тениски, чанти и хиляди други такива подобни неща. Там мацката освен че ми изгравира бутилката за нула време, ми я доокраси със сребрист и златист перманентен маркер и ми струваше 0.60 лв. на буква Shocked а стана страхотен подарък Simple Smile Но това преди 2 години... От тогава не съм ходила при нея. Струва ми се и че покрай училище "Д. Дебелянов" а.к.а. АБВ училището  Simple Smile имаше точно такава табела - гравиране на стъкло...

# 59
  • Варна
Рокси, аз последно гравирах бутилка от ракия при една златарка. Намираше се срещу църквичката на центъра (извинявам се, забравих името... дали не беше Св. Никола Embarassed ), до магазин "Сваровски" (за него не съм сигурна, че е там все още), до него има едно тунелче към вход, в което продават тениски, чанти и хиляди други такива подобни неща. Там мацката освен че ми изгравира бутилката за нула време, ми я доокраси със сребрист и златист перманентен маркер и ми струваше 0.60 лв. на буква Shocked а стана страхотен подарък Simple Smile Но това преди 2 години... От тогава не съм ходила при нея. Струва ми се и че покрай училище "Д. Дебелянов" а.к.а. АБВ училището  Simple Smile имаше точно такава табела - гравиране на стъкло...

И аз съм за златарката,ако гравира и бутилки е  екстра има красив почерк Peace

И се сещам още за Пикадили Парк там някъде на него етаж правеха табелки и разни снимки върху стъкло,ключодържатели  мисля,че е вероятно и да гравират.

Общи условия

Активация на акаунт