На пазар във Варна - 15

• 55 592
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ви!

# 61
Незнам дали е правилното място да си задам въпроса, ама да си попитам - търся фотограф, който да прави хубави и интересни снимки...
Едни от най-стойностните фотографи във Варна, всъщност студио - това са Ка студио. Просто не може да се опише с думи колко истински, вълнуващи и качествени снимки правят и то от живи събития, не само в студио...Има голяма разлика при отразяване на събитие и при студийни снимки и не всеки добър студиен фотограф, би се справил в динамична среда ....Относно цените, не са най-скъпите във Варна определено, но и не знам колко биха искали конкретно за подобен ангажимент, както и дали им е свободна датата ....Това е Фейсбук страницата им: http://www.facebook.com/kaphotostudio, има и контакти.
Успех  Peace.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 06:16 от Ahim_sa

# 62
Докато се запиша сте изписали 5 страници:)

# 63
# 64
Ролери имаше в спортния магазин в Двете кули - Max Sport /или нещо от сорта/. Кристал би трябвало да има и в Образцов дом - днес случайно видях обява закачена на едно дърво, че има кристални изделия там.

Вчера си мислехме да пробваме и там, но заваля и решихме да се прибираме. Значи днес ще опитам, там ми е надеждата. Благодаря   bouquet Сега видях, че магазина се казва Chipolino Max Sport, той не е ли само за деца?
tina_vn, благодаря, но аз търся нещо професионално, а на тази цена едва ли ще е, но мога да погледна.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 11:52 от bezant

# 65
Двата магазина са в едно помещение. В лявата половина е спортният, а в дясната - детският.

# 66
Здравейте! Може ли някой да ме насочи, къде във Варна има официални детски дрешки, за момченце на 2 г ми трябва костюмче - панталон със сако или елек, може и вратовръзка. Нещо такова да сте виждали някъде? Мъниците ми ще бъдат шаферчета на една сватба и ми се иска да намеря нещо по-така  Blush За каката намерих една приказна рокля в екрю, ако и за малкия намеря нещо което да й подхожда ще бъде страхотно  Heart Eyes Благодарности за всички отзовали се  Hug

# 67
  • Варна
Има м-н за официални детски облекла по Владислав. От страната на пощата е, но не знам кой номер се води.

# 68
Има м-н за официални детски облекла по Владислав. От страната на пощата е, но не знам кой номер се води.
Като тръгнеш от пощата по Владислав нагоре няма начин да го пропуснеш. Имам спомен, че гледах и някакви костюмчета в "Рая" детския магазин до детската кухня на лятно Тракия

# 69
Между другото в "Продавалник" има много обяви за костюмчета. Имам спомен, че едно ново костюмче струва около 80лв

# 70
Искам да си поръчам вертикални щори, може ли да ми препоръчате фирма и адрес на офис.

# 71
За вертикални и други щори http://www.dograma-bg.com/bg/contacts.html...Сами Груп

# 72
Къде във Варна има добра шивач/ка за корекции, която да издава и фактура?

# 73
Solar Wind, radiance благодаря много , ще проверя магазините по Владислав  Hug

# 74
  • Варна
Аз отново с въпросите, в последно време само разпитвам тук  Laughing . Търся детско халатче за баня - за 1-1,5 год. Днес обиколих някои магазини, ама нищо не ми хареса. Искам да не е някаква тънка хавлията, да е симпатична+  Wink (ако има и ушички, още по-добре) . Днес ми предлагаха едни такива като поларени, меки, да се чуди човек това чудо как попива водата или пък това, което ми хареса, даже беше и с ушички хаха, беше от много тънка хавлия.

Общи условия

Активация на акаунт