На пазар във Варна - 15

• 55 598
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Аз отново с въпросите, в последно време само разпитвам тук  Laughing . Търся детско халатче за баня - за 1-1,5 год. Днес обиколих някои магазини, ама нищо не ми хареса. Искам да не е някаква тънка хавлията, да е симпатична+  Wink (ако има и ушички, още по-добре) . Днес ми предлагаха едни такива като поларени, меки, да се чуди човек това чудо как попива водата или пък това, което ми хареса, даже беше и с ушички хаха, беше от много тънка хавлия.
тия дето ти приличат на поларени не попиват,те са за върху пижама,нощница...
Хубави,гръцки обаче скъпи ми се видяха имаше в Бебита,но не съм минавала от месеци.

# 76
  • Варна
И на мен тези поларените не ми приличаха на халати за баня, но ме уверяваха, че са такива, че и попивали даже. А Бебита къде точно беше, че в момента ми изскочи от ума, а съм сигурна, че го знам къде е, ама сега не мога да се сетя?

# 77
  • Варна
Къде във Варна има добра шивач/ка за корекции, която да издава и фактура?

Срещу кукления театър има едно шивашко ателие...там съм виждала да носят за преправяне от магазините наоколо...не знам дали издава фактури, но може да попиташ, ако ти е наблизо  Peace

# 78
хоп и аз да не ви изпусна Peace

# 79
Аз отново с въпросите, в последно време само разпитвам тук  Laughing . Търся детско халатче за баня - за 1-1,5 год. Днес обиколих някои магазини, ама нищо не ми хареса. Искам да не е някаква тънка хавлията, да е симпатична+  Wink (ако има и ушички, още по-добре) . Днес ми предлагаха едни такива като поларени, меки, да се чуди човек това чудо как попива водата или пък това, което ми хареса, даже беше и с ушички хаха, беше от много тънка хавлия.
Ние имаме на Albimini навремето я купувахме от Бебита май беше  newsm78
Бебита е по ''Македония'' точно над бившата книжарница "Отворено общество"
А за размера ти препоръчвам да си вземете по големичка. На халачетата не им пречи да са малко по големички

# 80
  • Варна
Здравейте! Може ли някой да ме насочи, къде във Варна има официални детски дрешки, за момченце на 2 г ми трябва костюмче - панталон със сако или елек, може и вратовръзка. Нещо такова да сте виждали някъде? Мъниците ми ще бъдат шаферчета на една сватба и ми се иска да намеря нещо по-така  Blush За каката намерих една приказна рокля в екрю, ако и за малкия намеря нещо което да й подхожда ще бъде страхотно  Heart Eyes Благодарности за всички отзовали се  Hug
Аз търсих много време такова костюмче и се оказа, че има само в едно магазинче на реда на бебешките борси до Чаталджа, но с гооооооляма надценка. В крайна сметка поръчах от тук  http://www.bebeshkidreshki.com/product/93/byal-bebeshki-frak.html бяха много отзивчиви, мериха каквото попитах и бяха супер бързи в доставката

# 81
  • Варна
Здравейте!
Откъде мога да намеря хубава икона на Богородица, някоя галерия?

# 82
  • ride my bike...
До църквата Света Петка има църковно магазинче.
Може ти я осветят, ако желаеш.

# 83
Къде във Варна има добра шивач/ка за корекции, която да издава и фактура?

Срещу кукления театър има едно шивашко ателие...там съм виждала да носят за преправяне от магазините наоколо...не знам дали издава фактури, но може да попиташ, ако ти е наблизо  Peace
Никак не ми е близо, но май няма други предложение, а определено ми трябва... Мерси Simple Smile

# 84
  • Варна
кикимото, ако искаш утре мога да мина да я попитам...че ще имам ходене в района...

# 85
Някой да е виждал днес в хранителните вериги миди ?

# 86
кикимото, ако искаш утре мога да мина да я попитам...че ще имам ходене в района...
Оо, да , моля   bouquet

# 87
Привет! Искам да питам дали сте виждали някъде магнитни гривни, които регулират кръвното? Майка ми си търси от доста време.. мерси предварително!

# 88
  • Варна
Благодаря за съветите за детско халатче - купих днес от магазин Бебита. А сега пак с въпрос  Blush къде продават от тези големите цветя, които се слагат по дрехите като брошки. Аз се сещам май само за Гранд мол в Бижу Бригите сякаш имаше такива неща, а къде другаде мога да проверя?

# 89
  • Варна
Някой да е виждал днес в хранителните вериги миди ?
Преди няколко страници се коментираше едно рибно магазинче до Макао в Конфуто, че имало миди и други радости на приятни цени. А после някой спомена конкретно за миди в Пикадили запад.

Общи условия

Активация на акаунт