На пазар във Варна - 15

• 55 608
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Миди онзи ден, обаче, имаше в Пикадили център.

Магнитни гривни за кръвно в Санита до пощата имаше, както и други магнитни бижута, както и мисля в магазин "Самоздрав", който се намира на Владислав, малко по-нагоре от Образцов дом.

# 91
  • Варна
smile29, такива цветя има в кинкалериите (например на Мария Луиза, зад Кукления театър също има една с доста цветя), също и в някои магазини за дрехи по Владислав съм виждала.

# 92
Здравейте! Може ли някой да ме насочи, къде във Варна има официални детски дрешки, за момченце на 2 г ми трябва костюмче - панталон със сако или елек, може и вратовръзка. Нещо такова да сте виждали някъде? Мъниците ми ще бъдат шаферчета на една сватба и ми се иска да намеря нещо по-така  Blush За каката намерих една приказна рокля в екрю, ако и за малкия намеря нещо което да й подхожда ще бъде страхотно  Heart Eyes Благодарности за всички отзовали се  Hug
Аз търсих много време такова костюмче и се оказа, че има само в едно магазинче на реда на бебешките борси до Чаталджа, но с гооооооляма надценка. В крайна сметка поръчах от тук  http://www.bebeshkidreshki.com/product/93/byal-bebeshki-frak.html бяха много отзивчиви, мериха каквото попитах и бяха супер бързи в доставката

Хиляди благодарности за сайта.   bouquet Аз и друг път съм поръчвала от там, но сега въобще не ми хрумна първо да погледна в него и после да разпитвам. Иначе мъжът ми обиколи целия Владислав от двете страни и не откри магазин с детски официални дрехи  Tired Оставам на варинат от сайта, ако не намеря някъде на живо, първо да пробваме, че сме малко едрички  Hug

# 93
  • София
Искам да си поръчам вертикални щори, може ли да ми препоръчате фирма и адрес на офис.

www.alexabg.com  също  Peace

# 94
Здравейте, някой може ли да ми каже къде във Варна мога да намеря такива свещници, трябва ми като модел да е подобен на тези , цвета  не е от значение.

# 95
  • Варна
Не съм сигурна в магазина срещу кукления театър дали няма такива Simple Smile

# 96
В Мартинели дали няма да се намерят...

# 97
  • Варна
Овча глава слънчасала -Провери и в  "Element"магазинчето за опаковане на ул. ""27 юли" 28 Peace

# 98
  • Варна
запис, че ви изтървах докато се обебвах  Laughing

и въпросче - къде да си търся слинг във Варна, освен в Сладури и Премама? Thinking

# 99
  • Варна
Къде да търся момичешки кецове от плат с цип или лепки? Ако са шарени още по-добре  Simple Smile

# 100
Някой да знае откъде мога да купя хубав зелен чай, но не филтър а листа /насипен/?

# 101
  • Варна
Някой да знае за тази вечер в "Нощ на музеите" дали само парк-музей „Владислав Варненчик” ще се включи?

# 102
  • ВАРНА
Някой да знае за тази вечер в "Нощ на музеите" дали само парк-музей „Владислав Варненчик” ще се включи?
Четох  тук, но за друг не пише.

# 103
  • Варна
Четох  тук, но за друг не пише.
Да, и аз там четох, но миналата година бяха няколко ...

# 104
  • Варна
Някой да има идея в кои магазини да потърся подобна дънкова рокля, малко по-къса http://belisima.mymall.bg/product_images/uploaded_images/FIV2.jpg ?

Общи условия

Активация на акаунт