СПАМ 09.05-15.05

• 14 920
  • 734
  •   1
Отговори
# 75

Луне, аз моята свеки даже я обичах истински Simple Smile И пак бих й простила.

Shocked Верно ли?

Аз имах прекрасна кандидат свекърва, но нещо синчето й си позволяваше да ми посяга...Язък, няма пълно щастие.

# 76
  • В голямото море...Живот
Нямам свекита на главата, и майка нямам на главата  Sunglasses

# 77
Кенга, нека пече бе при нас, тука (в центъра съм на София) нещо се кани да вали....

Ний кога ще пийм кайве Simple Smile

Луне, аз моята свеки даже я обичах истински Simple Smile И пак бих й простила.
Кат си сменя джама на колата, че иначе шъ ми излезе скапо кайвето Wink

# 78
Ред  Hug Не знам, дали вси скорпиони са тъй, но тоя който аз познавам, душа дава за семейството си и затова го обичам и аз... въпреки кусурите.  Crazy .... Аз не прощавам. Веднъж отвърне ли ми се сърцето, режа. Не поглеждам повече.
Аз затуй се моля, да не се превърна в проклета баба, дето си вярва, че може да мисли и чувства вместо синовете си.   Praynig Но пък като се познавам, проклетията ми е в повечко, по-добре далеч от мен и да се обичаме, непречейки си.  Crazy

# 79
Толкова тъмно стана изведнъж тук, ще кажеш, че е осем часа. Яко ще гърми и ще вали. Ние лято ще видим ли тази година?  Thinking

Аз вече имам сериозни съмнения, че такъв сезон ще има тази година.

Луне, мойто село е далече, няма как да стане, та ще си почакам.

То и ние мислим, да теглим заем, после пак мислим и стигаме до извода, че е най-добре да си стегнем багажчето, да поработим като волове 5 години и да си вземем нещо  Joy Абе голямо мислене пада.

От много мислене много файда няма. Ние с моя мъж се запознахме и на втората седмица съобщихме на всички, че ще се женим. След 3 месеца ни беше сватбата. Точно тогава разбрах и че съм бременна, родих в най-голямата криза - '97. Губят ми се доста спомени как сме я карали, ама знам, че наема ни беше колкото мъжовата заплата, а майчинските бяха повече от мизерни ( и за тока на една стая не стигаха ). '98 пролетта теглихме кредита за жилището, щото се оказа, че вноската ми е по-ниска от наема. Още няколко години мизерия, после лека-полека почнахме да изплуваме, изплатихме ипотеката 10г.по-рано и така.
.................

# 80
Еее, Съни вие по-бързата процедура. При мен няма все още намеци за сватба и ми става леко тъпо, за което. Не че имаме пари да си го позволим, ама това е друга тема.

# 81
Аз пък...ще прозвучи сигурно странно, но не искам да се омъжвам Rolling Eyes

# 82
Аз пък...ще прозвучи сигурно странно, но не искам да се омъжвам Rolling Eyes
Няма нищо странно в това.  Hug Щом е вътрешен повик, това е твоят път.

# 83
Еее, Съни вие по-бързата процедура. При мен няма все още намеци за сватба и ми става леко тъпо, за което. Не че имаме пари да си го позволим, ама това е друга тема.

Ами да, аз много исках да се омъжа, ся пък се развеждам.....Ама пак искам да се омъжа де някой ден. Просто съм си такава, но няма нищо странно в противното....

Иначе да, Луне, такива сме си. Поне жените, мъжете скорпита са ми малко странни.

# 84
# 85
Ооффф, това с развода е гадно. Няма ли начин да си оправите отношенията? Всъщност ти си знаеш. Щом го мислиш, значи яко ти е прекипяло.

Мойто мъж все ми вика, да се женим като се заимаме с пари, ама аз се дърпам. Нещо не ме влече цялата тази суетня. После ми вика поне фамилията да си сменя, а аз магарето и на това се дърпам. Миии такава съм си. Джангазъ Mr. GreenА той понякога май ми се обижда. Не съм го обичала Rolling EyesА две деца малко д-во ли са за това дали го обичам или не?!

# 86
Kenga, аз не искам да се развеждам, ама айде стига за мен, че целият форум ме разбра вече  Joy

Както и да е, не съм спряла да го обичам, това трудно ще ми се случи...

Бе животът е хубав бееееееее.........

# 87
Бе животът е хубав бееееееее.........

М'чИ тъй дееее  Laughing Така те харесвам  Hug

# 88
  • В голямото море...Живот
Сватби - луди за връзване сте  ooooh!  Mr. Green
Не си е работа.....
Това от патила и препатила със сватбите  Joy

# 89
Сватби - луди за връзване сте  ooooh!  Mr. Green
Не си е работа.....
Това от патила и препатила със сватбите  Joy

Едни пари дадени за кенеф....ако ме разбирате.

Общи условия

Активация на акаунт