Вярвате ли, че няма разлика в качеството на продуктите?

• 19 038
  • 317
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Подозирам, че това, което си купуваш си е произведено в Италия и Франция Simple Smile

# 46
Не успях да гледам репортажа, но майка ми ме осведоми по основните точки в него...

Запазвам си мнението. Разлика има.
Peace

# 47
Цитат
българските пюрета Ганчев са най-подходящата храна за българското бебе.

УжасТ. От 5 г се чудя как става този номер с тез пюрета Ганчев. Цената тук е определяща, не качеството.
Пюретата на Хип за "белият свят" се правят в бели държави. За БГ са правят в Словения...дето не спада към гореспоменатите.
Има разлика, очевАдна е. И няма защо да се лъжем и да мажем. Трета ръка сме си.

# 48
  • Варна
Разбира се, че има разлика.
И въобще не бях учудена от резултатите на БТВ. След скандала в Словакия на един от най-големите рекламодатели за нашите телевизии им трябваше малко реабилитация. Та не очаквах друго в никакъв случай.

# 49
За БГ са правят в Словения...дето не спада към гореспоменатите.

Хипп се правят в Унгария. По-голямата част от асортимента им.
Пелените Памперс, Хъгис също са различни от тези, в "нормалните" държави.

# 50
  • София
Подозирам, че това, което си купуваш си е произведено в Италия и Франция Simple Smile

Wink

Би трябвало по марки да търсим държава на производство... Дай задание.  Laughing

# 51
Лошото е, че баркодът не е индикация.

# 52
Защо баркодът не е индикация ?
И каква разлика сте открили при памперсите? не се заяждам, питам, защото купувам и не съм забелязала. Да знам какво да гледам.

пп. малко ме е срам да пиша за парфюми, при наличието на потребители от парфюмните теми, но да кажем масовите парфюми на марки като boss, chopard, armani, d&g, chanel. не съм специалист и наистина не знам има ли при парфюмите изнесени производтсва като при дрехите да кажем.

# 53
  • София
Ами на всичките ми парфюми пише "мейд ин Франс" или "Мейд ин Итали".
Аз не гледам бар-кода.
Пазарувани са от къде ли не. Включително и от тук. И не намирам никаква разлика.

Рокси, извинявай за тъпия въпрос, ама с нов наследник ли си се сдобила?
Наведе ме на тази мисъл въпросът за памперсите.

# 54
Обикновено се пише баркодът на централата на производителят, а не на страната производител.

Пелени Памперс - купувала съм такива, произведени в Полша и Турция за нашия пазар и произведени в Германия, за тамошния пазар. Разлика от небето до земята - вид, мекота, попиване, кройка и пр.
Купувала съм Хъгис - от Англия и тукашен. Няма прилика, само разлики. Тук е пълно и с ментета Хъгис, произведени в гаражи.

# 55
Не, не съм, старият все още ползва.
За попиване ми е трудно да кажа, все пак детето ми е голямо и много често няма нищо в памперса. Така че да кажем този показател не мога да го оспорвам. Но външният вид е съвсем идентичен ( за Pampers говоря).

А това за баркода ми се струва странно, да не кажа недостоверно. Специално коагто си купувах сушилня объщах внимание- има машини от една ис ъща марка, т.е. централа на производителя е една и съща, но произведени в различни страни, с различен баркод.
Не може да няма регламентация чийй баркод се поставя на опаковката.

# 56
Не,не вярвам.

# 57
  • София
Не, не съм, старият все още ползва.
Мерси, помислих, че съм пропуснала нещо  Hug
Извинявам се за отклоението.

Аз намирам разлика и в козметиката.
Сега поръчах на една приятелка да ми купи Селсун от Милано.
Тук е откровено менте, вече.

# 58
Има разлика. Ама и компаниите умеят да си плащат тлъсто за лабораторните изследвания.....

# 59
Гласувах с първата опция. Не съм гледала репортажа.
По отношение на перилните препарати намирам разлика. Ползвам внос от Гърция /най-често/ и от Германия. Купувала съм и тукашни, ако случайно ми се е забавила доставката. Не само в ароматите е разликата, но и в качеството на прането.

Общи условия

Активация на акаунт