Юлски деца-Тема 44

• 30 572
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Jillian, честит рожден ден! Много слънчеви дни ти пожелавам!   bouquet
Джиджи, дай снимка.
Mime-to и двете ти предложения ми допадат. Особено първото  Peace

Аз мога да похваля малкото си момченце, че вече е без дневен памперс, даже днес на обяд го оставих да спи по слипчета. Биберона ще си го дъвче до 2 клас обаче.

# 136
Джил, честит рожден ден, мила! Бъди здрава, щастлива и обичана!   bouquet

Ем, при нас наистина стана изведнъж - започна да казва, че има "пиш" или "ако" и сам отиваше до тоалетната или пък си носи гърнето. Преди това съм го слагала на гърне сутрин, като ставаше от сън, на обяд преди да легне, като се наспи следобед и вечер преди да го изкъпя. През останалото време не съм настоявала и не съм го питала дори дали му се ходи. Дано и при вас да се получи лесно  Hug Сега слагаме памперс само вечер, но от два дни се буди абсолютно сух и ако изкара една седмица така ще му го махна и за през нощта.

Радина, Сиси, @mi, аз да ви питам - вие научихте ли момчетата да пишкат вече прави?

Миме, на мен идеята за полет много ми хареса. Ако мацката е екстремна натура със сигурност ще й хареса. Щях да ти дам още едно подобно предложение, но в момента сайтът не работи. Нищо, за всеки случай, може скоро да го пуснат - http://www.aerodium.bg/about. В Слънчев бряг е и представлява свободен полет във въздушен тунел.

Мила  Heart Eyes, Зара оздравя ли?

# 137
Джилл много здраве, щастие и любов ти пожелавам   bouquet
Сафо избрахме Компас, защото за съжаление тази година всичко е заето на Албена, проверих къде ли не. Дано всичко да е наред и да изкараме супер Simple Smile
Джиджи благодаря за момата Simple Smile, относно парти центъра имам добри отзиви за това място, още повече ми го препоръчаха за частна детска градина, с чуждоезиково обучение, доколкото разбрах тази детска градина има договор с Немската гимназия и след предучилищна могат автоматично да влезнат в нея, но може и да са ме заблудили. Единственото неприятно е солидната сума пари, която трябва да се дава ежемесечно, което мен ме отказва от вариант частна детска градина.
Диди давам коса стига да искаш  Laughing

# 138
Джилка, Честит Рожден Ден и от мен!!!  bouquet Искрено ти пожелавам всичко, което ти е на сърце да ти се случва с лекота! Здраве и усмивки! Весел празник!
Фрида, значи мъжа ти ще се радва на още една прекрасна девойка!
Джиджи, сигурна съм, че ще се получи страхотен празник!
Сафо, с баща си пишкат прави, но аз не се справям, пробвах, но все опишкваме панталоните и засега отложих.. Слагам си го на седалката като ми каже "Мамо, пи", на вън го издържам, напоследък не иска в сгъваемото гърне..
Еми, браво за морското лято със Санди!
Миме, и аз мислех да предложа нещо екстремно - полет, бънджи, в тандем с параплан, разгледай..
Като стана въпрос за подаръци, много се кефя в групата на Юлиана, че сме все готини и алтернативни родители.. Първо мислехме да подарим на госпожата за края на учебната година вечеря за двама, но в крайна сметка подаръкът е - 2 нощувки на Боровец, много се развълнува! Само че вдигаме летвата и се бъзикаме, че догодина трябва да е All Inclusive 7 нощувки някъде в чужбина.. Simple Smile Добре, че трета година няма да има, че тогава ще заговорим за Сейшелите и вече става тежко.. Simple Smile Но определено ще предлагам и занапред подобни подаръци..

А не се намесвам по въпросите с гърнето, защото при нас отдавна това е отметнато, не взимам и отдавна специално резервни дрехи, махнах и протекторите по матраците.. казва си, въобще много съм доволна от ЕБХ. Peace Но не смея сега да давам съвети, с пораснали деца е различно.. На Юлиана съм казвала, че махнахме памперса сравнително рано на 1,5, на същия принцип - събуване, резервни дрехи и никакво отказване, особено с по-големи деца не е добре да се връщате често към памперсите, а като хванете да имате търпение докрай. И колкото по-рано, толкова по-добре..

# 139
Честит рожден ден Джил! Мнооого щастие, здраве и късмет!

# 140
Джил, честит рожден ден, много любов и щастие, Калина скоро да си има братче или сестриче, да си намериш чудесна работа след това и да нямаш никакви грижи с нищо.
Шора мишора, къде е тази фризьорка, аз си търся същата кадърна и без да ми реже главата.
Еми, така си е бързо си минава времето. За колелото те разбирам, аз бях на косъм да направя същото като купувахме нашето колело, няма да се научат тука как да се държат към клиентите. Блазе ви за лятото, звучи чудесно.
Миме, на мен полета ми звучи много добре. Аз съм в същото положение с дрешките, на всичкото отгоре се оказа, че съм накупила много нови, за които съм забравила, а миналогодишните ѝ стават още и така само с тениските мога да не пускам пералня за цял месец Laughing.
Джиджи, покажи снимки, честита прическа.
Чакам да кажете за срещаааа!!!
Днес му направих една много голяма разходка, Андреа и поспа и потича добре. Нали сме на сватба в събота и ходих до един магазин за бременни за чорапогащник, е то големия размер беше по- малък от обикновените. Продавачката се мъчеше да ме убеди колко е голям, а той стегнат ли стегнат, много се издразних. Питах я така като ме гледа кое да си избера да влезе там, задника, корема или джоланите ми. Аман вече ние дебелите какво да носим дявол да го вземе, че и за бременни дрехи не мога да си намеря даже. Незнам с какво ходят още по- дебелите от мен като забременеят и почнат да дебелеят Crossing Arms.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 20:18 от Julsko bebe

# 141
  • USA
Jillian, ЧРД, пожелавам ти много, много здраве, щастие и късмет!
Фрида, честито то момиченце! Няма никак да ти е лошо с две дами вкъщи, а пък ако ти вземат и косата, да му мисли таткото Grinning.
Миме-то, и на мен ми е много трудно да купувам подаръци, особено на хора с по-големи възможности. Каквото и да решиш ще се хареса, все пак е подарък. И аз като теб приключих с купуването на летни дрехи и обувки. Вчера и днес ги изпрах и са готови. А на теб ако за летните дрехи ти е нужно още едно гардеробче, представям си за зимните Laughing.
Джиджито, изглежда супер мястото или поне доколкото успях да видя. Сигурна съм, че ще имате страхотно парти!
Емили, щях да пиша за обувките, на Стейси са същите като тези за прохождане, само че не с мека, а твърда подметка. Ето такива   виж как отзад обхваща от горе до долу.

# 142
Eто ме Simple Smile http://julskimami.snimka.bg/dating/tova-sme-nie.345590.23521974

Фрида, за момента и за парти центъра и за яслата и за градината отзивите, които са стигнали до мен са само положителни. Доста подробно разпитахме за всичко, когато бяхме на място, но не споменаха договор с Немската гимназия...Иначе сумите за момента са 560лв за ясла и 700лв за градина, като в яслата не изучават немски език.

Моя приятелка си беше научила момченцето да пишка право и когато тръгна на ясла се наложи да го отучва, защото там всички пишкали седнали....Не знам дали навсякъде е така?!

# 143
Джиджи отива ти  Hug Но косата ти е права, докато моята има на метър чупка. Иначе и аз искам дълга черта, но за да я правя идеално права ще се наложи да я дърпам с пресата постоянно.
Julsko bebe не останало много до срещата с малчо  Heart Eyes
Сафо, аз все още не мога да го науча да пиша навън, за прав не съм се пробвала даже. Нямам спомен при Йоан как беше Rolling Eyes

# 144
Джил, честит празник, да си жива и здрава, много обичана и да сбъднеш всичките си мечти.  bouquet
Драга, салонът е на Дойран, точно преди светофара с Гоце Делчев и се казва Натали. В интерес на истината първия път като отидох много се издразних, защото ме взе без час и след като ме боядиса се опита да ме пробута на някаква друга, според мен учеща се в момента, да ме подстриже, защото дойде някаква нейна редовна клиентка, тип кифла. Тогава се зарекох повече никога, но след като се харесах пак повторих. Само ще ти кажа, че за кола на цялото тяло ми взимат 40 лв, срещу 65 в предишния салон, в който ходех.
Джиджи, хубаво място сте избрали, да си призная и аз от известно време вече планирам партито, но още не мога да се спра на място.

# 145
Радина, благодаря Hug Косата ми е много смотана Simple Smile - много чуплива, към къдрева, но самата аз от години не съм се виждала такава Laughing Всекидневно я изправям...в нас е  малък салон Blush..така съм й свикнала, че в полусънено състояние я оправям за минутки Wink Не съм от късметлийките, които им отива вързана коса, но в редки случаи прибягвам и до това, което е по-добрия вариант от естесвената ми "никаква" коса Simple Smile

# 146
  • Видин
Джил, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана   bouquet
Има ли деца, които още са с памперс като моя Габ  Laughing

# 147
  • Кърджали
Аманита, не е само Габи. Кати още си го обича памперса.
Утре сутринта ще ходим на лекар.Кати е цялата пъпчасала.Като се връщахме от София забелязахме в колата, че братовчедчето и е пъпчасало.На Кати и нямаше нищо, но вчера видях че и цялата тя е в пъпки.Днес са се увеличили, даже и по лицето има. На дребния са му казали алергия към някаква храна, ам акво пък толкова да са яли, че и двамата да направят реакция  Rolling Eyes За всеки случай ще отидем и ние утре

# 148
  • София
Джил,честит Рожден ден! Бъди безкрайно щастлива!И да подарите братче или сестричка на Калина Grinning

Frida, радвам се да те видя, и още повече се радвам на хубавата розова новина!Много ще се радвам да поснимам коремчета, и съм замислила една юлска бременна срещичка , но само малко да се освободя в края на месеца и ще ви напиша на всички:)
Джиджи, много ти отива новата прическа!
Сиси, и ние родителите от класа на Михаела сме с подобни на вашите разбирания, миналата година подарихме също ваучър за двудневна почивка.Тази година дори повече парички събрахме, не знам за къде ще  е, а предвид, че предния випуск е водила децата на Гърция, нищо чудно и ние да стигнем до задгранична почивка , имаме още две години Laughing Но си мисля, че това наистина си струва, специално за учител.Твърдо съм против разни сувенири, колкото и да са скъпи и красиви.
Джил, ще ти пиша на лични за нашата детска зъболекарка, страхотна е , аз съм много капризна по отношение на лекари и зъболекари, особено когато се отнася за децата, но не я я препоръчвамот сърце.Ако бях дете, щях да искам да стана зъболекарка Laughing
И още щяхда пиша, но отивам да майсторя едни неща и само те са ми в главата Laughing

# 149
  • София

Джилка Честит рожден ден!! Много здраве,любов и много хармония ти желая!  Hug

Джиджи много ти отива!  Sunglasses
Мястото за партито е супер,направо идеално! Гледах и цените за детската градина- хмм и те са идеални 700лв. на месец  Shocked  нещо соленко ми изглежда,макар,че като гледам си заслужава.. като в приказка е..

Ние пием само по 180мл. вечер преди заспиване,но абсолютно всеки ден,колкото и да му се спи без млекце не ляга  Heart Eyes

Като отворих албума ни, за да видя Джиджи и си разгледах другите снимки с шкембенцата..колко са хубави  Heart Eyes И колко забравени лица- Дарка Живко,А4,Сърничката..

Ние чак вчера бихме ваксината,разбира се днес имахме температура и подуто краченце  Tired

Общи условия

Активация на акаунт