Джиджи, дай снимка.
Mime-to и двете ти предложения ми допадат. Особено първото

Аз мога да похваля малкото си момченце, че вече е без дневен памперс, даже днес на обяд го оставих да спи по слипчета. Биберона ще си го дъвче до 2 клас обаче.

Сега слагаме памперс само вечер, но от два дни се буди абсолютно сух и ако изкара една седмица така ще му го махна и за през нощта.
, Зара оздравя ли?

, относно парти центъра имам добри отзиви за това място, още повече ми го препоръчаха за частна детска градина, с чуждоезиково обучение, доколкото разбрах тази детска градина има договор с Немската гимназия и след предучилищна могат автоматично да влезнат в нея, но може и да са ме заблудили. Единственото неприятно е солидната сума пари, която трябва да се дава ежемесечно, което мен ме отказва от вариант частна детска градина.
Искрено ти пожелавам всичко, което ти е на сърце да ти се случва с лекота! Здраве и усмивки! Весел празник!
Добре, че трета година няма да има, че тогава ще заговорим за Сейшелите и вече става тежко..
Но определено ще предлагам и занапред подобни подаръци..
Но не смея сега да давам съвети, с пораснали деца е различно.. На Юлиана съм казвала, че махнахме памперса сравнително рано на 1,5, на същия принцип - събуване, резервни дрехи и никакво отказване, особено с по-големи деца не е добре да се връщате често към памперсите, а като хванете да имате търпение докрай. И колкото по-рано, толкова по-добре.. 
.
.
http://julskimami.snimka.bg/dating/tova-sme-nie.345590.23521974
Но косата ти е права, докато моята има на метър чупка. Иначе и аз искам дълга черта, но за да я правя идеално права ще се наложи да я дърпам с пресата постоянно.

Косата ми е много смотана
- много чуплива, към къдрева, но самата аз от години не съм се виждала такава
..така съм й свикнала, че в полусънено състояние я оправям за минутки
Не съм от късметлийките, които им отива вързана коса, но в редки случаи прибягвам и до това, което е по-добрия вариант от естесвената ми "никаква" коса

И колко забравени лица- Дарка Живко,А4,Сърничката..
Препоръчани теми