Юлски деца-Тема 44

• 30 576
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Джил, честит рожден ден! Да си здрава и плановете ти да се осъществят с лекота!

Джиджи, а ла Клеопатра го докарваш, много си хубава. Heart Eyes А за мястото за партито съм чувала добри отзиви. Peace
Кукумявче, и моите заспиват с мляко, но и следобед. Mr. Green
Аманита, бръмбарите са още с памперси. Hug
Миме, и аз в понеделник ще ходя на изпращане на абитуриентка и й подарих ваучер за курс по ежедневно и вечерно гримиране. Даже вече й го дадох, че нямаше търпение.  Peace
Юлско бебе, моята фризьорка ти е сравнително наблизо- на ул."Дунав". Ако искаш ще ти дам координати. Peace

Момичета, помня, че когато бяха бебета нашите дребосъци, бяхте пускали линкове за сваляне на "бял" шум. Моля, ако някой пази, да ги пусне.  Hug

# 151
Добро утро и от мен !
Джил , с ден закъснение , честит рожден ден! Бъди жива и здрава !

Виждам , че ви стана мъчно и на вас за Влади .Няма да го отбивам .Просто не му е дошло времето .Когато тогава.
На вас много  Hug за съпричаността .
От онзи ден Владко ми прави едни температури -39.2 , 38.8...вчера бяхме на лекар , нищо не откри , препоръча течности и вит.Ц .Редувам тНурофен и Калпол и така .
Аманитка , споко.И Влади е с памперс.
Джиджи и аз те харесвам . Grinning
Еми , радвам се за вашето морско лято ...как искам и аз  Embarassed
Драга , не ти е лаишки въпроса за Ам ...просто не става.Аз също се притеснявам за количеството течности на Владко ...малко пие.Давам плодове , често го каня с водичка , ама....основно си разчита на гърдата особено сега като е болен.
Събуди се и ме вика.
До писане. Heart Eyes
Frida чудесна новина !Честито !

# 152
  • Canada
Джиджи, наистина си супер! Прическата ти е точно такава, каквато аз искам да си направя. И моята коса е на чупки, обаче и аз я изправям. Така че ако се подсрижа ( че още го мисля)явно ще е ежедневно изправяне... Mr. Green

# 153
Джиджи, много ти е добре така, чуплива или права, все си мисля, че ще ти е супер. Мястото изглежда страхотно, ще бъде страхотно парти.
Шора Мишора, ще ми дадеш ли някакви телефони там, моля, нещо ми се ще да сменя май фризьорката.
Аманита, много са като Габко, не се притеснявай. Аз почнах пак от няколко дни на гърне и няма нито едно попадение за сега, опитвам се да не се ядосвам, но ми е доста досадно. Като се затопли го махам и да видим.
Кукумявче и ние я бихме тогава, температура за сега няма, но крачето ѝ е много подуто и си я наболва малко.
Мила, дай ги контактите на фризьорката.
Вили, вие поне се кърмите, Аз също тикам нон стоп плодове, но вода почти не пие, почнах айран да ѝ правя, че то понякога една глътка не й се събира вода.

# 154
  • София
Джил, с малко закъснение, честит рожден ден! Здраве и сбъднати мечти ти желая.
За памперса и ние сме към групата с памперси, без никакви изгледи за скорошно сваляне. Аз също така й се заканвам, че като се стопли времето и я почвам упорито вече.
Джиджи добре ти е с тази прическа, но аз понеже съм с права коса цял живот съм се чудила на жените които имат някакви чупки защо си ги изправят, аз обожавам чуплива и къдрава коса. На мен също ми е време за подстрижка, но и аз като теб от десетки години нищо не съм променяла в прическата си, иска ми се, но все не се решавам, все си мисля, че няма да ми отива, но докато не пробвам как да разбера. Laughing
Фрида честита ти девойка. Колко многоооо мами вече са бременни, даже и родили отново, а на мен ми се струва, че вчера ги родихме тези юлчета.
За рожденния ден и аз съм в чуденка, и аз искам в някакъв детски клуб да го направя, но още нищо конкретно не ми е узряло като идея. Та като казах рожден ден се сетих, че срам, не срам ние още не сме правили прощъпулка и взех да обмислям варианта да я направя на рожденния й ден, според вас има ли някаква пречка? newsm78
За море още нищо не сме мислили, но то и с нашето повръщане по пътя, чак не ми се мисли.
Юлско бебе и на Кати сигурно й се събират 2 глътки вода на ден, но тя и айрян не иска да пие, направо съм се видяла в чудо с това дете, какво да го правя с тая вода, как да я прилъгвам.
За подаръците, всичките които сте написали ми изглеждат много добри, да не забравяме, че подаръка преди всичко е жест на внимание, когато е видно, че е вложено и специално отношение винаги е хубав.

# 155
Джиджи добре ти е с тази прическа, но аз понеже съм с права коса цял живот съм се чудила на жените които имат някакви чупки защо си ги изправят, аз обожавам чуплива и къдрава коса. .

Хахахахахаха това все едно аз съм го писала  Joy Наистина всеки иска това което няма.

Джиджи, още като каза черта с дълбок бретон бях сигурна, че това е точната прическа за теб. Мен се опитаха да ме убедят в салона, че е готина прическа за мен но аз имам широко лице и бретона допълнително ще ми го сплеска мисля, не знам понякога къде гледат тези хора.

Подаръците - определено преди да разгледам другите магазини за бижута сваровски и на мен ми харесваха, сега като се повъртях си мисля, че искат прекалено много пари за това което предлагат. А и бижуто е много индивидуално нещо, май и аз мисля, че е по-добре преживяване някакво да се подари.

Защо не пробвате със сокчета за тези дето не пият вода?

# 156
Мерси на всички Hug 
Прашец, Ем, така е...кой каквото си няма, това иска...няма пълно щастие Laughing Но при естествена, идеално права коса избора на прически е в пъти по-голям Peace Без да се налага или със съвсем малка намеса от твоя страна вкъщи, винаги си с желаната прическа, а и го няма голямото съобразяване с влажно време, дъжд, сняг  Wink...целогодишно във всяка чанта съм подготвена с по един чадър Laughing
Кукумявче, цените във всички части градини  в София са подобни......

# 157
  • USA
Джиджи, абсолютно съм съгласна с теб за чупливата и къдрава коса. Аз съм с точно такава и все дълга я поддържам, защото къса не върви. И на мен ми харесваш, но то човек като си е хубав, си му отива всичко. А с това често изправяне не ти ли се изтощава косата? Моята е с много тънък косъм и ме е страх да не я окепазя.
Вили, много хубаво решение си взела за кърменето.
Аманита, и Стейси е с памперс навън и като спи.
Кукумявче, и мен ме интересуваше това за млякото, макар Стейси да не е на АМ, а прясно мляко. Кърмата съм сигурна, че не е достатъчно, но тя като не е пила никога мляко от шише и пийне няколко глътки и спира. Дали й се събират 100 мл. на ден не знам.
Миласара, аз си спомням, че момичетата бяха пускали една програма за разни звуци, но съм пропуснала за белия шум. Програмата се казваше Natura Sound Therapy, ако тя ще ти свърши работа можеш да я потърсиш в Интернет да си я свалиш.

# 158
Вили, много ти се насъбра и на теб. Съжалявам за проблемите на Влади, но съм сигурна, че с малка намеса всичко ще е наред. Добро решение си взела за кърменето, аз съм в същото положение, детето просто не е готово (само дето тя не може да говори и да ми се моли така). Стиснати палци от нас  Peace и прегръдка за Влади  Hug.

Цветен, Емили, още една бройка в отбора на правите коси  Grinning. Все ме питат как я изправям така  Joy. Често я подкъсявам, но моята коса много бързо расте и все е дълга. Джиджи, на теб ти отива бретон, като Клеопатра си  Grinning.

Джил, честит рожден ден с малко закъснение. Здрава, щастлива и успяла жена и майка да си  Hug.

Фрида, честита втора розова новина. Успех до края  Peace.

Маймунче, стегна ли куфарите  Grinning. Весело изкарване в България  Heart Eyes.

# 159
Юлско бебе, утре ще ходя на кола маска там и ще взема телефона. Дано и ти да останеш доволна.

Аз съм в едни размисли тия дни newsm78 - колело без педали или обикновено колело. Моля, кажете какво мислите за тези без педалите. Във форума даже има и такава тема, но общо взето майките по-скоро не са чували и виждали такива колела.
  Тук някой беше казал, че братовчед му прави такива, ако не се лъжа във Варна. Сиси май и тя беше дала линк. Моля пак да го пуснеш, ако няма да те затрудня.
  Търся в нета, общо взето са два или три модела и то доста скъпи. Ако не го хареса и се окаже, че няма да го ползва ще ми станат в повече подобни вещи вкъщи. Като един люлеещ се хипопотам, който му купихме за Коледа, сумати пари дадохме за него и познайте колко пъти се е качил на него, точно един, като му го дадохме. Чудя се много за колелото, защото се оказва че му купувам играчки, които на мен ми харесват, ама той не е на това мнение. Rolling Eyes

# 160
  • София
Шора, разходете се в някой голям парк и пробвайте на място  Mr. Green Кеф ти с педали, без педали и т.н. За мен е глупаво да се учи детето на помощни и после след години пак наново да се учи да кара истински. Нашето без педали макар и най-малкия размер е още високо на София и затова ти препоръчвам моторче от този тип http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1668917772372&set=a.1 … 162800&type=1  Хем е леко, хем отзад е с 2 гуми, но са близо една до друга и не е много стабилно, точно плавен преход към баланс байка.

# 161
Здравейте, да почерпя за нашата първа годишнина брак.

Да поздравя и Мила, Сиси и Сафо за техните годишнини, още много по толкова, дълъг и щастлив живот.

# 162
Julsko bebe,Мила, Сиси и Сафо, честити ви годишнини!

# 163
Я, днес ли е големият ден, честито и от мен!

# 164
Честита годишнина и от мен на Драга, Мила и Сиси! Ето и моят поздрав към вас!   bouquet Желая ви много обич, много хармония и много щастие!  Hug

Благодаря на всички за поздравите! Ние ще заведем довечера хлапетата на ресторант и така ще отбележим 11-тата ни година като семейство  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт