Юлски деца-Тема 44

• 30 580
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София
САФО, СИСИ, МИЛА, ЮЛСКО БЕБЕ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Софо
страхотен поздрав и понеже не мога да измисля по-добър, просто ще ви подаря един виртуален букет с пожелание, да сте свежи и нежни като цветя и винаги да има кой да се грижи за вас като за такива с много любов.

# 166
Честито на днешните именници!   bouquet

# 167
Честито на днешните именици, сещам се само за Ели, Лени и малкия сладък Елин.

Честито и на новата госпожа Буболече мече, след един час мисля, че спокойно ще можем така да я наричаме Laughing. Много щастие и на двамата.
[/size]

# 168
Честит Имен Ден на всички, празнуващи днес!

# 169
  • София
Я да почерпя, макар и на патерица.

Сафо, Сиси, Драга, да се обичате много и да сте щастливи заедно с половинките си!

Честит имен ден на всички с повод!

Сафо, страхотен поздрав. Hug И ние празнувахме 11г. Heart Eyes
Буболече, честито и на теб, госпожо! Надявам се да си имала вълшебен ден! Hug

# 170
Буболече, честито, чакаме снимки   bouquet

# 171
Честито на всички прясно и не толкова прясно омъжени дами в нашите скромни редици. Както и на именниците, които съм пропуснала вчера.  bouquet

Какво стана с предложението за среща? Какво ще кажете да организираме утре сутрин нещо, преди да е заваляло?

# 172
  • София
Julsko bebe,Мила, Сиси и Сафо, честити ви годишнини!
И аз вчера празнувах 11 годишнина и имен ден . Мила е почерпила, така, че аз ще се въздържа:)

Ходихме на Витоша и преди малко си дойдохме, беше ужасно студено, брррр

# 173
Честито на всички,които са празнували последните два три дни  Hug

Ние днес си направихме първата баня и децата много се кефиха.Катето пък се наобядва с пясък.  Mr. Green

Сега нали почиваме до сряда така ,че всеки ден трябва да сме на плажа ,че после незнам кога .

# 174
Здравейте! Simple Smile Първо искам да честитя на всички с поводи тези дни, а те хич не са били малко!   bouquet Много здраве и късмет желая на всички! Simple Smile

Сега... за нас. Вече официално съм госпожа!    bowuu Сватбата мина... прекрасно! Толкова леко и спокойно, колкото не съм очаквала и не съм си представяла една сватба никога!  Heart Eyes
Професионални снимки малко по-нататък, но пък имам няколко любителски и тях ще споделя с вас на първо време.  Hug

Сега ни остана най-романтичната част... да си купим табелка 'Димитрови' за входната врата  Laughing

Много благодаря на всички, които са се сетили за мен!   bouquet

# 175
  • София
ГОСПОЖО БУБОЛЕЧЕ ЧЕСТИТО, ДА СТЕ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ И МНОГО ДЪЛГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ!
Елиг, честита ви годишнина и при вас да има много любов!

# 176
  • София
Госпожо Димитрова  Hug, честито   bouquet
И аз съм много доволна от бала на племенницата вчера. Подаръка беше фотосесия при Ели  Hug. Момичето остана очаровано, после 3 пъти идва да ме разпитва за подробности  Simple Smile

# 177
Честито, г-жо Димитрова!

# 178
Честито, Буболече  Hug Пожелавам ти да си най -щастливата и обичана жена и всичките  сълзи ,причинени от мъжа ти да са от радост и любов   bouquet

Ние с Петя отиваме на плаж - после ще пиша пак

# 179
Госпожо, ха честито, от сега нататък безспирно щастие. Макар и на малки снимки се вижда, че сте много хубави. Менчето за трето дете ли го ритахте  Laughing.
Миме, значи си нацелила подаръка, пък и материално явно си има всичко.
Диди, блазе ти.
Ели, честита годишнина и на теб.
Ние оня ден бяхме на сватба, готино беше, само дето бяхме натирени на втория етаж, в едно задушно място, щяхме да припаднем, нищо не се виждаше. Не можехме да си говорим, не се пушеше, което дори и на мен ми се видя изключително дразнещо. Горките хорица, само излизаха да пушат навън, накрая просто се преместихме навън и без това беше по- близко, та виждахме вече какво се случва. Беше хубаво да се съберем така дружината, последния път когато така се събрахме всички беше на нашата сватба, пък аз не можах да стоя при тях разбира се, та сега си наваксах Grinning.
Свеки ни подари сокоизстисквачка за първата ни годишнина. Да я похваля и аз веднъж.
Отивам да се оправям и да излизам, че мъжо се прибра нервен от работа и така ми вдигна кръвното, от вратата засипа обиди, както обикновено като е ядосан, знам,че след 5 минути не помни, но пък мерси за доброто утро, хич не мога да търпя и не смятам, че съм длъжна. Никога няма да свикна с това.
Слънчев ден на всички Hug.

Общи условия

Активация на акаунт