Юлски деца-Тема 44

• 30 581
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
 bye Здравейте,сигурно вече сте ме забравили Simple Smile Чета ви,но не пиша,защото грижите и задълженията ми идват повечко.
 Всеки ден на работа,после излизам с малкия и така...не остава време да се обърна,но често се сещам за вас всеки ден!
 Честито на всички,които имат повод за щастие и радост.Бъдете здрави и се обичайте!!!

# 181
  • USA
Госпожа Буболече, честито! Много здраве и любов ви пожелавам!
Честито на всички, които имаха повод тези дни!

Деянова, естествено, че те помним Simple Smile.

Миме-то, и аз бих се радвала на такъв подарък.

Юлско бебе, хайде един път нещо хубаво да е направила и твоята свекърва Grinning.

# 182

Честито и на г-жа Буболече Wink Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот   bouquet

За 2 години този уикенд за първи път оставих Елин на майка ми да го гледа. Търсил ме е няколко пъти, но не се е сетил нито за кърмене, нито за биберона си залъгалка. Докато не ме видя като се прибрахме. Но като цяло ми се струва, че леко полека отиват нещата към отбиване. Вече мога смело да кажа, че е без дневен памперс, остава да махнем и вечерния. Навън не иска да пиша и това си е, но поне стиска. Интересно ми е ако го приемат на ясла как ще седне на гърнето там. Всъщност не се надявам много да го вземат, но честно казано ми се иска.  Rolling Eyes

# 183
  • София

Госпожо Буболече Димитрова,ЧЕСТИТО!! Желая ви многооо,мнооого дълъг и щастлив семен живот,да не си омръзвате и да запазите любовта ви жива мнооого дълги години!  Hug  Видя ли какво ти пише на лентичката- мозъка на бебчо в корема е повече,отколкото на Ники и Парис Хилтън взети заедно    Joy

Радина да,мама като я няма и не сещат за много неща.Аз като не съм около Гоги и е усмихнат,занимава си се с нещо,види ли ме и почва да мрънкоти  Grinning  и още отсега почва да ми се дърпа,не ми дава да си го гушкам и да си го целувам когато си поискам  Sunglasses

Диди и аз много завиждам за морето..Тая година май ще се разминем с тримесечното море  Confused

# 184
Честит празник на книжовността и просветата!  Hug

Честито официално обявяване на любовта ви, Буболече!   bouquet Бъдете щастливи, прощавайте си искрено и се обичайте силно и пламенно!  Hug

Ели, честита ви годишнина!  Hug

Радина, браво на Елин за сбогуването с памперса! Не се притеснявай, че не пишка навън, щом като може да стиска всичко е ОК според мен. Мишо също много рядко иска да пиша когато сме на разходка, в повечето случай си го носи вкъщи. Дано и отбиването ви мине леко и безболезнено!  Hug

И ние в неделя направихме първия плаж за тази година. Мишо само си киснеше краката в морето и ревеше да влиза целия...

# 185
Честито Буболеченце! Дълги години да сте заедно, щастливи и здрави!   bouquet

Ние вчера се прибрахме от Банско. По пътя купихме череши. Тео хапна немити още на пътя. Като се прибрахме изми и даде 1 череша на Ния. След половин час както си беше весела и тичаше около мен докато аз разтоварвам багажа, тя се изповръща на пода в спалнята. И така 4 пъти през 10-тина минути. Скимтеше и си личеше, че я боли коремчето. Тео също го сви стомаха и повърна 2-3 пъти. Ния много се отпусна и почти заспа. Уплаших се много и се изстреляхме към Токуда. Там докато чакахме Ния се окопити и започна да бърбори и да се смее. Явно и мина след като се освободи. Лекарката се усъмни, че е от 1 череша и каза да я следя за диария, защото имало вирус с повръщане и разстройство. Е днес и няма нищо, като нова си е. Направо ми идва да запалим колата, да отида и да убия ония продавачи. Кой знае с какво са пръскани тези череши.

# 186
  • Варна
Привет,
и ние се прибрахме след десетдневното отсъствие, малката беша капнала от пътя и можах единствено да я изкъпя и нахраня и директно си заспа милата, а аз просто исках да пия едно кафе на спокойствие- с риск да се ококоря по никое време- както и стана  Laughing нищо -поне  оправих багажа, пуснах и пералня- сега блаженно си лягам  че ако стоя още малко трябва да ви пожелая Добро утро  Simple Smile Честито на всички с поводи   bouquet

# 187
  • София
Рал, вярно е, че има такъв вирус. Първо бръмбарка я хвана- повърна 3 пъти, на следващия ден имаше разстройство. Бръмбарко мина само с двукратно разстройство, а малкият батко вдигна 38,3, заболя го корема и на сутринта нищо му нямаше. И на мен не ми се вярва от 1 череша да реагира Ния.  Thinking Абе, важното е, че сте добре. Hug

# 188
Рал, вярно е, че има такъв вирус. Първо бръмбарка я хвана- повърна 3 пъти, на следващия ден имаше разстройство. Бръмбарко мина само с двукратно разстройство, а малкият батко вдигна 38,3, заболя го корема и на сутринта нищо му нямаше. И на мен не ми се вярва от 1 череша да реагира Ния.  Thinking Абе, важното е, че сте добре. Hug

Да бе Мила, видях болните деца в Токуда. Ама Ния вече втори ден след това е без грам температура (не е вдигнала нито за миг) и по скоро запек, отколкото нормално ако. Ако имаше поне намек, а то нищо. Затова съм сигурна, че не е вирус. В момента в който се изповръща се погушка се в мен 10 мин., след което започна пак да вилнее както обикновенно още в спешното. Освен това на мен ми нямаше абсолютно нищо, а моята имунна система е много зле. И само аз не бях яла от тези тъпи череши.

# 189
  • Кърджали
И Кати тази сутрин ни изкара акъла. Първо се събуди ненаспана, заради телефона на баща и. Та едно мрънкане , едно чудо. Дадох и да хапне пъпеш, гади и се от него. Татко и я прилъга да хапна макарони, пак и се гади, май ги повърна, то беше една лъжица. Накрая и дадох да пие малко сок, след няма и минута и го повърна на фонтан. Разстройство няма, то два дена май не е акала....
Добре,че се приключи с това, че иначе бяхме в готовност за посещение при лекарката.

# 190
  • USA
Здравейте! Ние сме си в Бг. Grinning

Миме, znaesh li v koj  magazin moga da nameria takova prenosimo gurne kato vasheto?

Izviniavam se, che ne polzvam kirilica, no tuk sa po drug nachin i pisha iznerviashto bavno.

# 191
Здравейте! Ние сме си в Бг. Grinning

Миме, znaesh li v koj  magazin moga da nameria takova prenosimo gurne kato vasheto?

Izviniavam se, che ne polzvam kirilica, no tuk sa po drug nachin i pisha iznerviashto bavno.

В Джъмбо има, но не стават на седлка - само гърне с пликчета си е.

# 192
  • София
Сгъваемото на Томи Типи е от Мадъркер. Мисля, че във всеки град в някой от моловете имат магазини
http://www.mothercare.com/Potette-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B … s=related-tab-3-5

# 193
  • USA
Рал, Миме, благодаря  bouquet!

# 194
  • Варна
аз да се включа неподготвена  wavey

не съм влизала много отдавна...ама нямам просто с какво да се похваля - кака все така не ходи на градина, подлудяваме се взаимно, вече ми иде да си оскубя косата защото в периода с крещенето отдавна влязох,просто ми е вместо добро утро ooooh!
а тоя малкия е такава хала - ум да ти зайде #2gunfire вбесява ме!!!! неам нерви никви..а си мислех че Лора е непослушна.... ooooh!
вече броя дните до другата седмица - свеки е обещала да ги вземе и двамата за малко , за да мога да се върна обратно в кожата си Tired избива ме на садизъм вече...
просто се моля на всички богове и религии да ги приемат на есен по ясли и градини защото ще се гръмна ако трябва още една година да ги гледам вкъщи Praynig

Общи условия

Активация на акаунт