Аз съм си у дома от края на 2005г. и не само, че ми идва да се гръмна, ами и започнах да се страхувам, че не съм много адекватна спрямо хората наоколо.
Аз съм си у дома от края на 2005г. и не само, че ми идва да се гръмна, ами и започнах да се страхувам, че не съм много адекватна спрямо хората наоколо.
наистина нагорнище ти е дошло, дано скоро излезеш от този филм, Лора не ходеше ли на градина или аз се бъркам- отказали сте мястото ли 
обаче това "гооол" и "колата ,колата" ме побърква понякога - не си е отворила очити и ми казва- "мамо на колата ,мамо колата" 
)))

)) За яслата да е отличник

)))
Споко! Нямам скрити деца
Елена е дъщерята на сестра ми. И тъй като последната избяга и отиде в София, а заболяването й главоломно и застрашаващо напредва в много лоша посока - почти си имам трето детенце. След като майка й толкова много пъти бяга от нас и постоянно прави само глупости Елена заяви на няколко пъти "Защо нямам късмета тити (демек аз) да ми е майка?", както и "Имам си мечта - тити да ми е майка"...
Коремът почна да й личи, а тя упорито отрича... Нито може да се направи аборт вече, нито пък ще има кой да го гледа това дете, което не се знае даже от кого е
Дано все пак се види светлината в тунела 

Вече трети ден, но се подобрява де. Много е малък да боледува, но какво да се прави. То и аз съм болна, майка ми също. Засега само Габ и Ени удържат фронта поне 
дано да успеете да овладеете положението със сестра ти.
Ако вървят така нещата, тити май ще има четири дечица.
И дано на Самуил да му минат бързо сополите. Кърмите ли се?
И аз чакам с нетърпение да се преселим на морето.
-хич не ти е лесно
-като не стане нещо по нейната, започва да тропа с крака, да хвърля играчки или каквито и да е неща, които са пред погледа й...., дори налита на бой
. Засега все още реагирам спокойно на такива изблици от нейна страна, защото все още са рядкост....Дай Боже да не зачестяват, че тогава....незнам 
Препоръчани теми