Юлски деца-Тема 44

• 30 590
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Вержи, Аманита    bouquet
Да се оправят по-бързичко нещата ви пожелавам.

При нас няма кой знае какво ново освен че все повече нови думички навлизат в речника, много е смешна, например от едно дълго изречение ще чуе най смешната дума (напр. "бая", т.е. много) и ще почне да я повтаря цял ден.

# 211
  • София
Леле Аманита в страшен филм са те вкарали, набързо май ще станеш многодетна майка по неволя. Аз не знам от какво е болна сестра ти, но дано бързо овладеете положението (няма ли възможност да изискате принудително лечение, така както го разказваш ми изглежда наложително настаняването й в болнично заведение, най-малкото заради бебчето трябва да я следят да не върши глупости). Дано се справите бързо с нелеката ситуация.
Мамбина, хайде честит ти чисто нов юнак без гипс, сега докато се навилнее след ограничението..... не мога да  те мисля.
При нас аз започнах да подозирам вече кътниците, не сме били чак такива киселяци досега.

# 212
Ралче, безобразие, наистина с какво ли ги пръскат, човек да не смее да пие и яде нищо в тази държава, незнаеш от къде ще ти дойде.
Вержи, дано скоро ти дойде светлина от някъде, бая ти се е насъбрало.
Мила, Вержи, Аманита, звучите толкова оптимистично, чудя се с Буболечето сега ли да се гърмим или да оставим за после  Laughing.
Мамбина, честито махане на гипса. Щом към 10- ти заминавате да направим една среща преди това задължително.
Аманита, хич не звучи добре твоето положение. Мъжа на сестра ти не може ли да гледа Елена или поне да помага? Ако не е неудобно какво й е на сестра ти, тя не пие ли лекарства наистина? Направо незнам какво да ти кажа, от писаното каквото и да ти напиша май ще е глупаво.
Радина, Андреа си ходи до мен за ръчичка точно 5 минути, понякога си бута количката и ме плеска през ръцете ако помагам, много е смешна. После се затичва като свободен електрон накъдето ѝ видят очите.

# 213
  • Видин
ЮБ, между твоите деца разликата ще е 2г така че недей да се гърмиш Simple Smile Габ с всеки изминал ден става все по-помагащ и разбиращ всичко. Андреа само ще ти помага, ще видиш  Mr. Green Ако ли не - винаги има свободни места в клуба  Joy
Сестра ми страда от циклофрения или биполярно афективно разстройство. И категорично не желае да пие лекарства. Бащата на Елена играе по цяла нощ покер онлайн и разчита, че ще спечели 200 000 долара  ooooh! То и хазарта си е вид болест... Няма пари да си плати наема. Сестра му вече и тя не може да му помага (Елена Петрова му е сестра) и яко е затънал  Tired

# 214
Ние към обяд ще кацнем в Борисовата, има ли желаещи да се видим?

# 215
Аманита, не може ли да я вкарате в лудница, за да я наблюдават там? Направо не мога да си представя какво ви е. За бащата думи нямам, на фона на всичките проблеми може ли да играе покер, а не да помага за детето. Дано за Елена да няма много последици.
Мацко, мъжото почива днес и няма да успея сигурно, но ако хукне нанякъде идвам с удоволствие.

# 216
Елате да видите в къщи какво бойно поле е с тази малка разлика между двете кукли.Едното бие ,другото реве.Обикновено Катя бие Петя а Петя само циври.малкото иска ди си играят но каката не я отразява и става кавгата.Оново дребното отива и я натиска и в къщи е винаги цирк. Mr. Green

Днес излязоха нашите резултати за ясри и градини .И двете са приети.Утре ще отписвам Петя от яслата  за да може Катя да отиде на нейно място а Петя на бабин дом до септември. Незнам дали ви споменах но в Бургас няма да имаме юнски прием за ясли.Задължават ги да оставят големите деца в яслите до септември и от там направо на градина.Да няма тримесечен промеждутък но пък така децата ,които трябваше да почнат на ясли остават на "сухо"  newsm78 Добре,че се съгласиха да отпиша едното за сметка на другото.

# 217
Здравейте и от нас  Hug
Загубих се , но в работата ме засипаха от работа.
Ето и новините- миналата седмица пипнахме ангина и пихме антибиотих за сефте. А оня ден бяхме в парка и видях вечерта че има нещо червено от ухапване на бузата, вчера беше по- подуто, но днес вече е бушон под окото точно. Тичам при педито, тя се зачуди дали да не ни прати на очен, но в крайа сметка сега пиеме противоалергенно сиропче  ooooh!.
Иначе аз съм добре, както и младежа(вече 100% потвърден), но бъдещата кака я мърззи да ходи и само ме кара да я гушкам , а е 13 кила. Количката е зазимена на балкона, защото нямаме асансьор още в новоят дом  Sad и е ужас, дано го пуснат докато родя Praynig.
Shora, чета че си си поръчала  Mothercare, а мен не ме включи  #2gunfire
Ето ти линк на един сайт, една приятелка си е взела такова на детето и е много доволна. Опитвам се да убедя моя мъж, че това колело е много готино, но той си иска тъпото с помощни  #Cussing out
http://misto-bg.com/puky/lrm.htm

# 218
  • София

Аманита много тъжно ми стана,прочетох и в И-нета за това заболяване,наистина човек да се чуди какво да каже. Искрено се надявам по някакъв начин да започне да пие лекарства,поне да е по-адекватна и да знае какво прави. А аборт не може ли да се направи по медицински причини?  Confused
Спомняш ли си,като роди Габко и в началото колко отчаяна звучеше? Е сега вече можеш да видиш всъщност колко си силна,имаш почти 3 деца на главата и болна сестра..и звучиш наистина оптимистично като те чета.. Браво!   Hug

Вержи и на теб желая по-бързо "оттърване" от чудовищата  Laughing

Въпросче: Мажете ли още малчовците след баня с лосиони?

Отивам да изкъпя Гоги,защото памперса е пълен с пясък и ако  Party

# 219
Нищо не мажа аз след баня от мнооого отдавна.

# 220
  • Кърджали
Мажа я от време на време, като се сетя.И тя иска да се маже сама тогава,  и става една.....
Аманита, дано успеете да намерите решение на проблемите със сестра ти. Много гадно, още повече, че е близък човек...

# 221
  • Видин
Кукумявче, не знам къде видя оптимизъм да струи от мен, ама щом казваш  Mr. Green За аборта не знам, ще се поинтересуваме как стоят нещата...
ЮБ, Ени я водим на детски психолог, защото съм убедена, че ако тези неща ги пази дълбоко в себе си ще стане по-зле в бъдеще... Баща й остава без коментар. А относно лудниците - ами има 2 варианта. Първият - откакто сме страна-членка на ЕС болният трябва сам да пожелае да се лекува, насила не може, защото подписва информирано съгласие и куп други неща. Може да откаже определени медикаменти и лечение като цяло. Вариант 2 е чрез прокуратура и съд да се докаже, че тя има нужда от лечение. ОБАЧЕ. След делото, което ще се води нея я пускат на свобода и й казват кога и къде ще дойде линейка от лудницата. Смятате ли, че тя ще седи и ще чака да дойде да я вземат? Веднага ще изчезне. МНого е глупава здравната система. Не е в интерес на пациентите. ПРосто много ме е яд, ама какво да направя. В безизходица сме. КАквото и да направиме ще сгрешиме  Sad
Габи много, ама много рядко го мажа с олио на Линола след баня. То пък и банята ни е една баня вечеее  ooooh! Стои прав в душ кабината вместо да си играе в коритото и съответно на 3-тата минута вече иска да излиза  Laughing

# 222
  • София
Аманита наистина е кофти организацията при принудителното лечение, но може би ако поговорите с нея и се опитате да я убедите да си приема лекарствата ще склони да влезне и сама в болницата, там добре ги стабилизират и излизат съвсем нормални и адекватни хора, аз скоро имах клиент с такова заболяване, беше след тримесечно принудително лечение и си беше съвсем адекватен. При тези хора основния проблем е че не искат да  си пият лекарствата, докато ги пият всичко е о.к., като спрат и хайде всичко от начало. Лошото е че те нямат усещането, че са болни и затова си спират сами терапията. Дано наистина да се справите със ситуацията, сигурна съм, че като влезе в релси сестра ти ще ви е благодарна, че сте я настанили за лечение.
Кукумявче, аз най-редовно си я мажа Кати след баня, ама то нали и ние се мажем като се изкъпем, та имам предвид, че и нея не я мажа повече от себе си.

# 223
  • Видин
Прашец, не става с добро. Винаги отвръща с "Сега с какво ще ме друсате?! Вие ме убивате с тия лекарства", "Кое ми е болното?" и др такива. То ако искаше да пие лекарства защо изобщо щях да оревавам форумите  Laughing
Мила, забравих да ти отговоря. Не го кърмя. То за кърменето освен желание е важно и вида кърмаче  Laughing Този път попаднах на инатливо такова  ooooh! Не искаше да суче и не наддаваше. А пък за цедене нямаше много, много време и затова от 1 месец е на АМ. Спокоен, сит и усмихнат. Даже днес на 3 пъти ми се смя с глас. Не си спомням Габ толкова рано да е правил такива неща  Laughing Бебето определено го бие по всички параграфи  Grinning Вече достигна самО до извода, че може да диша и през устата, а Габ се съдираше от рев докато не му отпуша носа от сополи  hahaha Абе много е забавно при мен. Жалко само, че няма пълно щастие.

# 224
  • Варна
Аманитка, докато се стигне до съд е зора. има около 2 месеца чакане и моткане...
веднъж влезе ли делото в съда, назначават служебен психолог (или там как им се вика) който да провери и евентуално да докаже диагнозата. тоест след процеса болния се отвежда в болницата, и там след прегледа по преценка на специалиста може да го освободят до произнасянето на присъдата или да го задържат в болницата, докато излезе решението за настаняване в клиника. Peace два пъти вече минавам през тая хамалогия, първия път беше нещо страшно, точно както го описваш, споменавала съм че големия ми брат е с параноидна шизофрения - влиза яко във филма  Crazy след първото дело го задържаха в Терапията в психодиспансера, и от там директно го преместиха в санаториума. втория път го пуснаха да си чака присъдата на свобода - ей тогава ми изтръпна ла*ното Shocked слава богу беше с достатъчно ясна мисъл че ако направи глупост може и да не излезе от лудницата...но отказа да се лекува доброволно и се наложи с полицейски ескорт да го прибират от улицата и да го водят в психиатрията - за сеир на всички съседи Rolling Eyes
не знам дали сте я хоспитализирали до сега, но ти давам гаранция че има ефект! така че изобщо не отлагайте - задействайте нещата, бавно става но си заслужава! кураж  Hug

Общи условия

Активация на акаунт