Юлски деца-Тема 44

• 30 591
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мале, като Ви чета настръхвам  Sad Тука моята сестра ми е забъркала едни разправии със съдия-изпълнители, с банки и т.н, ама като гледам май да се радвам, защото здравословните проблеми са по-зле. Иначе филма с психиатъра и силните лекарства го минахме преди 10-ина години, на развода и  Laughing
Не сме я мазали след баня никога, май сега е време с нещо овлажняващо, че тия жеги са...

# 226
Аманитка, искрено ти съчувствам.

Нашият батко е в групата на тръшкащите се и пробващи дали няма да мине номерът да направи нещо забранено и да изпаднем във възторг вместо в ярост. Днес научи думата "искам" Е сега вече ни чака голям терор и реване...  ooooh! Мила, като минала по този път кажи някоя успокоителна дума и сподели трикове за справяне. С породени е трудно, но с близнаци и малък батко, не ми се мисли какво ти е... Ето една утешителна мисъл. Може аз да не съм добре, но Вуте е по-зле. Wink

# 227
  • София
 hahaha Викаш на чужд гръб и сто тояги са малко  Laughing
Сега сериозно. Започна се обратното броене на дните до втория рожден ден. Във фирмата организират празненство за 1 юни за всички до 7 г и на мен ми просветна, че и рожден ден предстои. Размишлявах си как точно да празнуваме, в къщи ли, в клуб ли  Thinking Май домашната обстановка ще я предпочета и тази година. Ще накупя най- различни вина и мезета за майките, нещо подходящо за хапване за дребните, и се надявам да се вмъкна и в наполовината сума за някой клуб. Там на втория час те изхвърлят и най- неприемливо ми е, че самите домакини сме като на гости. Кажете мнение и вие  Hug

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 01:02 от Mime-to

# 228
Привет!! Hug Поизгубих се.. но децата вече са в Казанлък.. Аз се мъча да си спра кърмата с всякакви алтернативни средства, че не ми се пият хормоналните.. Влади добре прие раздялата, махна ни за чао даже.. май на мен ми е по-тежко! Sad Още съм като ударена с мокър парцал и не знам какво да правя със себе си и времето, което имам.. но се надявам да се освестя и да го оползотворя възможно най-приятно! Wink

Бубулече, честито и попътен вятър!!  bouquet
Сафо, Мила, Драга, Ели, честити годишнини!!!! Все по-щастливи и обичани да се усещате!! Hug

Аманитка, и моето мнение е да действате!! Като знам майка ти колко силен човек е, едва ли ще остави нещата така.. съберете сили и й помогнете! Браво, че си близо до Елена, в тази възраст има най-голяма нужда сякаш!

Миме, и аз знаеш, че мразя клубовете за р.д. Ние ще празнуваме с приятели и роднини, но още не знам в Пазарджик или в Казанлък. Но ако бяхме в София, щях да заложа или на хубаво заведение с детски кът на открито, през лятото е удобно, има вече доста подходящи. Може да се наеме и аниматор отделно, в нашия случай щях задължително, защото има и по-големи деца, имам координати на един страхотен батко актьор, но съм ползвала и Джули Марули, от които сме доволни. Другата ми идея беше да отидем някъде на зелена полянка до София, пак с нает аниматор и там да тичат и дивеят, а украса и храна да занесем, прибори също, но това е малко по-трудоемко като организация.. Но в клуб на наш собствен рожден ден няма да ми стъпи крака повече!

Орхидея, браво за младежа, а така, малко да изравним, че децата от един пол все още май са повече от разнополовите. Wink Дано бързо ви пуснат асансьора!
Мамбс, радвам се, че сте махнали гипса!! Толкова ви завиждам за морето! Hug
Мила, вие кога изчезвате?
Кукумявче, никога не съм мазала!
Джиджи, яслата изглежда страхотна! Peace
Маймунче, добре дошли! Пиши как се адаптирате! Hug
Мама Барба, времето минава бързо и докато се усетите ще имате 2 дечица на еднаква възраст, които ще се гледат по-лесно. Wink Прегръдки!
Virginity, не можеш ли да вземеш някоя жена да ти помага поне за 2-3 часа дневно, седмично, да може и ти да разпуснеш малко..
Рал, надявам се, че Ния е добре!
Radina, браво за памперса!

Аз чакам една много близка приятелка да роди всеки момент и ми е много вълнуващо! Зарибила съм я за ЕБХ още от миналата пролет като видя, че Влади е по гащи. Купих й слинг и други красоти, но ще й подаря и фотосесия при Ели!! Wink

Звъннете ми, пишете ми, ако има среща, аз ще намина, макар и без деца. Wink

Още нещо се сетих, знаете, че се стремя да ползвам само безвредна козметика за цялото семейство, но в България изборът е малък, а и са доста по-скъпи нещата. Затова вече ще се включвам в общи поръчки, сега ще пазарувам от този сайт - http://www.theorganicbodycareshop.com/. Ще взимам разни сапуни за ежедневна употреба, шампоани и най-важното ми откритие за слънцезащита е естествено олио от малинови семки!! Peace Защото дори и органичните имат в тях цинков или титаниев оксид, които са вредни. Имало много добра защита - фактор, между 25-50 SPF. Вълшебно е, не само срещу слънцето, но е и антиоксидант и прави кожата хубава и мека, та ще го ползвам и аз. Ще си поръчвам и органично етерично масло от Цитронела - предпазва и от комари, мушици и пр.  Ако някои има желание, да ми пише.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 08:02 от Сиси ♥♥

# 229
Сиси на Ния и мина 30 мин. след като повърна и от тогава (да чукна на дърво) и няма нищо. Абсолютно си беше от черешите. Та по този повод се чудя как да мия плодовете и зеленчуците. Преди май имаше някаква вода (разтвор) в който се миеха. Имаш ли идея за някакви алтернативни методи. А за сайта - американски ли е? Ще разгледам и ще ти пиша.

Хайде да се организираме, че аз от 13.06 до 01.07 ще поработя малко, след това излизам в платен отпуск и от 15.07 заминаваме на село.

# 230
Аманита, дано се оправят нещата, стискам силно палци  Hug
Аз я къпя всеки ден във ваната и си играе , но само 2 пъти в седмицата я мия с шампоан и тогава я мажа само. иначе само с водичка. Кожата й е с атопичен дерматит и гледам да не я мажа много , много  newsm78.
Охххх днес съм на работа  Sad и не знам как ще изкарам деня.
Аз пък съм в чуденка за 01.06.- то май и съм англииски тогава, но и навсякъде ще е лудница и не знам къде да я заведа.
За рождения й ден още не съм мислила,за разлика от първия  такъв, сега нещо не съм ентусиазирана. но може пак в къщи. Макар че с това преместване сме далече от наборчетата  newsm78
Момичета с момчета Влади- как са истинските им имена, защото съм се спряла на нещо с В.

# 231
  • София
Здравейте мами!
Аманита, съжалявам за болестта на сестра ти и всички трудности, с които се сблъсквате, заради нея. Дано, всичко се нареди по възможно най-добрия начин за всички.  Hug
Вержи, дано ги приемат и двамата бандити на ясла и градина и да имаш повече време за пълноценна почивка! ooooh!
Кукумявче, Мила, благородно Ви завиждам за морето - искам и аз.Ще гледам всичките деца само ме вземете.  Heart Eyes
В тази връзка, момичета, препоръчайте ми хубав хотел на нашето Черноморие, подходящ за малко дете, моля!
Миме, и аз съм в същата чуденка за рождения ден на Анди. Но, съм сигурна, че няма да е пак вкъщи. Похарчихме страшно много пари, изхвърлихме много храна, къщата беше като след земетресение, Анди беше страшно изнервена, заради много хора и т.н. Та и аз съм в голяма чуденка, дали на клуб или в заведение с детска площадка, както е предложила Сиси.
Сиси, искам и аз от това малиново олио. Не мога да го открия в сайта (поради липса на време), но ако не те затруднявам, може ли да ми пуснеш линк към него. Благодаря!  bouquet А, ти се отдай на заслужена почивка и глезотии.  Hug
Орхидея, страшно много се радвам за теб! Честити ти сини гащички! Леко бременеене и здраво и послушно бебче на финала!
Буболече-мече Hug, честито госпожо! На двамата със Слави, ви пожелавам още повече да се обичате и уважавате!   bouquet
Ние с малката бандитка сме добре. С всеки изминал ден става все по-забавна и бърбори все повече. Мисля, че вече свикна и с ялата.  Wink Водихме я предната седмица на фризьор и сега е с нова прическа с Бретон.  Grinning това дете ни изненада. Седна си на стола и не мръдна, докато не я подстригаха, сякаш ходи на фризьор два пъти седмично. Голяма е фръцла.  Аз заминавам в неделя (другата) до Талин в командировка за 3 дни и с баща и сме под стрес от сега. Тя не е оставала никога без мен вечер. Не заспива с никой друг освен с мен, много пъти пробвахме, но не - плаче и ме търси. И сега не знам как ще се справят, много ми е напрегнато. Даже мама извикахме да му помага, докато ме няма.
Моля, ако има среща през уикендите, да ми пише ЛС, за да дойдем и ние с Анди. Целувки от нас! Отивам да работя!

# 232
Оля за хотели.... доста ровя и проучвам, защото ако зависи от мен на БГ море никога повече не бих отишла, но с Ния ще се престраша да отидем до Турция чак догодина. Та ето ти моя списък с приемливи хотели с добър Al Incl и хубави плажове:

Калиакра и Фламинго, Албена;
Дюни - всички хотели;
Мирамар и Риу - Обзор;

Това са хотелите (които аз съм открила) с отлични отзиви от майки с малки деца по отношение на чистота, база и изхранване. Затова местата за тях са много кът.

# 233
  • София
Рали, благодаря!  bouquet Същите ми ги препоръчаха и на мен, плюс Ривиера. Сега чакам да ми пуснат оферта от една Агенция и веднага ще споделя. Вие кога планирате да почивате тази година? Може и да се засечем. Ние планираме от 03.07 (7дни) или от 09.07, в зависимост от окончателния ни избор. И на нас не ни се рискува с Анди да ходим на почивка в чужбина, на този етап.

# 234
  • София
За хотелите аз бих ви препоръчала Лагуна Биич на Созопол. Сравнително новичък, чистичък и по мое виждане подходящ за деца. Ние тази година май там ще ходим на море (ако изобщо ходим). Била съм там преди да родя и бяхме много доволни с нас беше едно семейство със седем месечно бебче и бяха доволни, а за мамите има и хубаво СПА.
Сиси и аз искам от това слънцезащитно масло от малинови семки. Щях да се включа и с други продукти, но за съжаление не ми е достатъчно добър английския, за да се ориентирам за състава и действието на продуктите, но ако попаднеш на нещо интересно, споделяй да се възползвам, въпреки че така ще ти се отвори доста работа, но пиши за което ти изглежда най-атрактивно и не те затруднява. Идеята ти за аниматори и на мен ми хареса, но аз не съм много наясно точно какво правят, забавляват децата сигурно, но как? Ако имаш някой сайт, моля те пусни го. И още нещо видях, че пишеш, че децата са ти в Казанлък, а аз на 31.05. съм на едно дело там, а си нямам никаква представа къде се намира съда, ако знаеш може ли да ми дадеш някакъв ориентир, че делото ми е от 9ч. сутринта и няма да имам никакво време за ориентация. Ще го търся сега като адрес в Интернет, но като съм ходила в Казанлък само като дете, колко ще успея да се оправя не е ясно.
Цезари всичко ще бъде наред, успокой се ще се справят, ще й обяснят, че мама има работа и не може да дойде, дечицата са ни големи вече разбират.

# 235
Оля, честита ви прическа, браво на Анди! Истинска дама! Wink И аз не мисля, че трябва да се тревожиш за отсъствието ти, ще се справят! Hug
Орхидея, Владимир! bowuu И на Лени, и на Вили са така. Wink Да владее света!
Рал, аз понякога мия със сребърна вода, имам уред и си правя сама. Иначе ето какво съм си запазила, но не съм купувала - http://dionis.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=61795&df=14&dflid=3.
Ето и с екстракт от грейпфрут (предполагам с Цитросепт) - http://maistorica.blog.bg/hobi/2009/01/05/malki-trikove-ekstrakt … -v-domakin.273443
Със сапунени ядки също пише, че става, но не съм пробвала, хем винаги имам - http://matatama.wordpress.com/2009/12/12/%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B … 1%83%D1%86%D0%B8/ Но напоследък съм хвърлила око за пране на тези - http://eshop.ecomedia.bg/products/eco-produkti/polezno-za-doma, но чакам да ми свършат ядките и Фроша, които редувам. Харесах си и - http://eshop.ecomedia.bg/products/eco-produkti/polezno-za-doma/U … oilet-Smellkiller

Цветен прашец, аниматорите са по-скоро за по-големи деца, ако има и такива сред гостите ще е добре, а малките пак ще се забавляват покрай тях. Организират всякакви интересни игри, страшно се забавляват.. За съда в Казанлък, на автогарата ли ще слезеш? По принцип тя е близо до центъра, а той не е голям, така че който и да питаш ще те упъти.. бързо ще стигнеш.

Рал, Оля, Цветен прашец, писах на лични за поръчката!  Peace

# 236
Рали, благодаря!  bouquet Същите ми ги препоръчаха и на мен, плюс Ривиера. Сега чакам да ми пуснат оферта от една Агенция и веднага ще споделя. Вие кога планирате да почивате тази година? Може и да се засечем. Ние планираме от 03.07 (7дни) или от 09.07, в зависимост от окончателния ни избор. И на нас не ни се рискува с Анди да ходим на почивка в чужбина, на този етап.

Била съм на Ривиера и умишлено не я написах. Твърде скъпо ми е и плажа на комплекса (ако това изобщо може да се нарече плаж) ми е твърде малък.

# 237
Орхидея, Владимир! bowuu И на Лени, и на Вили са така. Wink Да владее света!
Мерси, и аз съм се спряла на това име по разни сантиментални причини. А имен ден празнувате ли? Знам че е на 15.07, ако не се лъжа.Да владее света ли означава името?

# 238
Привет, днес закуската е от мен, скромна почерпка за нашата годишнина

В тази връзка да пожелая на г-жа Буболече дълги години семейно щастие.
Същото важи и за другите ни дами, които наскоро празнуваха   Heart Eyes
Ах, моренце, ние ще ходим чак средата на август, много далеч ми се вижа  Sad
Рождения ден още не съм го мислила, но и ние сме чак началото на август, имам време.
Аманитка, стискам палци всичко да се нареди при вас  Hug
Кукумявче, аз го мажа Божидар два пъти в седмицата с А-Дерма, то с тая неговата атопична кожа все някъде на пипане се усещат сухи петънца.
Още щях да пиша, но Божидар вече ми се катери по главата и ходи да блъска по вратата да излизаме в двора.
Пожелавам ви приятен, слънчев и усмихнат уикенд.

# 239
Здравейте момичета,

Четох само тези дни, че много задачки ми се натрупаха.

Аманита, много ви е трудно сигурно, дано нещата се наредят както е най-добре за всички ви.
Сиси, леле, дойде момента на отбиването, а?! Аз нещо се скатавам и си карам по инерция.

Оля, ние ще ходим в Слънчев бряг, гранд-хотел Виктория, след две седмици. И миналата година бяхме там. Не е нищо особено, но е на първа линия и много лесно се прескача до плажа и обратно. Храната е чудесна, хотела е чист и приятен. Браво за яслата. Сигурна съм, че дребосъчка ще се справи отлично с командировката ти.

При нас всичко е спокойно. Голям кеф с дългия ден, стоим си вечер по градинките. Калина рови в разни пясъци, търчи наоколо, люлее се по люлките. После как е гладнааа, няма да се мръщи на манджата. Peace

Много ми се иска да организираме срещичка. Хайде утре!

Уф, докато публикувам - 6 нови отговора. Връщам се да чета.

Общи условия

Активация на акаунт