Юлски деца-Тема 44

• 30 617
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Amanita, наистина доста глупаво са го измислили, по- точно хич не е измислено. Дано се види от някъде спасение, а на теб дано много сила да ти дойде.
Кукумявче, ако се сетя я мажа, доста рядко вече. От един месец се каня да питам същото защото ме е хванал мързела вече.
Вержи, хич не ти е лесно и на теб.
Миме, хич не съм мислила, но едвали ще имаме пари за клуб. Най- вероятно в къщи, щеше да е прекрасно ако свекърите бяха хора, на двора, под асмата щеше да е трепач, за възрастните да си направим барбекю, но не мога да разчитам. Оградата все пак все още не е варосана и пак ще вземат да ми свият някой номер в последния момент.
Сиси, аз викам да се заемеш с нещата, за които не ти е оставало време преди, че ей сега ще ти ги върнат и двамцата преди да се усетиш Laughing.

Роси, честита годишнина, да сте все заедно и все щастливи., аз се забравям да почерпя, че преди три дни направихме 10 години заедно, закръглихме едно десетилетие Laughing.
Джил, аз съм ок за среща утре.
Да се похваля вчера за първи път си засадих цветенца, да видим дали ще ги убия, както обикновено или ще им се порадваме лятото Laughing.

# 241
  • София
Роси, честита годишнина! Много любов и дълаг семеен живот!
Юлско бебе и вие също много да ес обичате!
Сиси с кола ще пътувам до Казанлък, но щом е до центъра лесно ще се оправим. Този уловител на миризми за тоалетната ме впечатли. Аз за дезинфекция ползвам една сребърна вода на д-р Силвър
: http://www.megashop-bg.com/object.php?id=1022

# 242
  • Видин
Молбата в прокуратурата е подадена днес. Сега остава да чакаме.
Преди малко се загледах в двата колажа на 1 страница и направо не можах да повярвам колко са порастнали децата... времето си лети  Crazy и много народ не пише вече...

# 243
Рождения ден ще правим на два пъти. Първо с роднини и после с деца. Вкъщи ще сме.

Оля, моят син заспиваше само на гърда и по изключение в колата. Като влязох за раждането в болница много бях притеснена, но той понеже видял, че ме няма никъде вкъщи си гушнал тати (голяма партия са двамата) и си заспал сладко, сладко. Като се прибрах почна пак да ме търси и тогава бяха големите ревове, но докато ме нямаше казаха, че си е спинкал кротко гушнат в тати. Simple Smile

За мазането аз и бебчето не мажа, но кожичката им си е много мека и еластична, просто няма нужда.

Сиси, на мен да ми ги вземе някой двете деца... Аз и само от едното да ме поосвободят за малко съм петимна. Но и на мен ми е мъчно, де.

# 244
  • USA
Здравейте!
Аманита, в много сложна ситуация сте, но дано всичко се оправи!
Мама Диди, днес те видях в Лазур, даже ти дадохме път на светофара, но не можах да ти се обадя.
Роси, честито!
Кукумявче, отдавна не мажа, просто нямя нужда.
И съвсем накратко за нас- хиляди пъти съжавявам, че си дойдохме. Пътуването беше супер, но всичко останало е ужасно.

# 245
Аманита, дано бързо се реши проблема. Ето Вержи казва, че не е бързо, но има резултат, стискам палци.
Маймунче, що така?
Джиджи, все забравям да ти кажа, че миналата седмица на нашето си място видях мъжа ти със Стелличка. Толкова е сладка, направо скокнах да ѝ се радвам, но Ангел ми се размуча, че ще ме помисли за луда, какво ще му обяснявам Laughing. между другото се оказа, че се познаваш с моя съученик от основното Пламен, заедно сте учили в университета.
Какво стана за срещичка утре? Няма ли да си организираме нещо по- голямо и Марулка си е тук?
Забравих да пиша, че сутринта се видяхме с Ели и сладката кака Мише, няма такова сладко, възпитано и кротко дете, толкова е мила и послушна, дай Боже всеки му Hug.
Мен нещо много ми е натоварен и стегнат корема. Като стана ми тежи ниско и ме наболва, накъде ли се завъртя това шило не е ясно вече, ама нещо ми подпира или нещо се уморих днес, не беше лек ден, на финала такава истерия ме друсна в нас, имам чувството, че нарочно се чудят как да ме ядосат, особено като видят, че вече съм уморена и аха на прага на изнервянето. Даже пих папаверин, да ми се поуспокои корема, но ефект нъцки.

# 246
  • София
Маймун, ние сме свикнали на простотията и глупостта в която живеем, но си представям какво е да дойдеш от нормален свят  Shocked Да видиш сега лесно ли ни е  Laughing Ама разказвай, как пътувахте, Стейси слуша ли в самолета, само в Бъргас ли ще сте?

# 247
горещо препоръчвам колело без педали на ПУКИ супер е,моето момиченце е на 2,7 месеца  и само се качи и вече не можех да я стигна,купих го от нетта от бг фирма,http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fmisto-bg.com%2Fpuky%2Fkolelo-bez-pedali.htm&ei=2GvhTb-3CsnqOfyW9cMG&usg=AFQjCNG_3nC32tzfMLaowFblb0jLTMcvww

не мога да опиша колко съм доволна а да не говорим за малката колко е щастлива,колелото си заслужава всяка една стотинка.....ако те интересува повече инфо питай......

# 248
  • София

Кукумявче, Мила, благородно Ви завиждам за морето - искам и аз.Ще гледам всичките деца само ме вземете.  Heart Eyes

smile3508  Готово, има сделка.  newsm53  Ама да не се отметнеш след 1вия час.  smile3506

Аманита, дано се наредят нещата по най- безболезнения начин. Първата крачка е направена. Hug
Сиси, вероятно около 20.06 ще сме морски. Сподели за малиновите семки, моля.  Hug
Драга, пази се. Naughty И аз искам среща. Party
Маймун, да не те дразнят роднините?  Hug
Роси, честита годишнина! Много любов и щастие!   bouquet

# 249
СИлно препоръчвам колело без педали пуки,много сме доволни,от мисто-бг го взехме,супер е

# 250
  • София
Разбрахме вече.  Stop  Аз пък го поръчах от Спортс директ за 15 паунда.

# 251
Джил, честно казано и аз бих го кърмила и до 3 г., а и след, но при нас беше почти постоянно и това ми тежеше, особено навън като започне да ме разсъблича.. Много колебания имах, твърдо бях решила по едно време да се кърмим и лятото с надеждата, че ще намали, но изведнъж действахме импулсивно.. Притеснявах се как ще приеме раздялата, но човекът си е екстра, спи си даже непробудно през нощта, направо не мога да повярвам.. чухме се вчера по телефона, нито мрънка, нищо, щастлив.. но нали и кака му е с него, много се забавляват там, ходят къде ли не.. а сега покрай Празника на Розата има допълнителни екстри..

Драга, наистина би се получило чудесно празненство, сподели на свекървата, изглежда, че е благоразположена сега, нали подарък ти направи.. възползвай се от промоцията. Simple Smile

Маймунче, съжалявам да го чуя! Имам приятелка с 2 породени деца, живеят в Англия, в голяма къща, с прекрасен двор, огромен батут, всички екстри за децата.. първото лято като си дойде (в Бургас) също много съжаляваше и й беше много трудно с разходки, всичко.. Но после някак се адаптира, очаквах, че това лято да си дойде за много кратко, но се оказа, че пак ще стоят много.. каза, че все пак родителите й, сестра й са около нея и това не е малко.. Кажи какво точно те притеснява да помагаме с идеи! Hug

Цветен прашец, има паркинг около хотел "Казанлък" и от там ще ти е близо! Peace
Орхидея, излишно е да казвам, че и на мен това име ми харесва най-много от всички с В! Wink
Аманитка, стискам палци!
Мила, писах ти ЛС.  Hug

# 252
Добро утро!

Роси, честита ви годишнина!   bouquet
Кукумявче, тялото на Даниела не го мажа с нищо-още миналата година по това време спрях. Все още, обаче, продължавам да й слагам кремче против подсичане на дупето....Но и него ще спра-скоро ми свършва кутийката  Wink
ameabg, мерси за рекламата, ама не мисля за никакви колелета все още  Peace
За рождения ден-още не сме го мислили. Ние с Дани нали сме с 2 дни разлика, та най-вероятно ще направим 2 в 1. Е, имам 2 месеца да го измисля как ще бъде  Peace

# 253
  • София
Маймун не ме отчайвай така, то вярно, че нямаме екстри, но все си мислех, че правим някакви крачки напред, а може само така да ми се иска.
Сиси Hug
Оф и аз съм в голяма чуденка с този рожден ден, а нашият наближава.

# 254
ААаа рожден ден ... не знам. С кой ли толкова може да се съберем, не ми е ясно  newsm78 Сигурно пак семейно и после на някакво детско забавление за да й е готино на нея.. Нашите приятели все са с много малки бебета... т.е. тя не може да играе с тях а пък нали това е целта не ние да си извикаме нашите приятели и само ние да се забавляваме... По-нататък като че ли ще е по-лесно като почне да има нейни си приятелчета и дечица които да каним.

Общи условия

Активация на акаунт