Юлски деца-Тема 44

• 30 619
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Мама Диди, днес те видях в Лазур, даже ти дадохме път на светофара, но не можах да ти се обадя.

Ееее ,трябваше да намериш начин да се обадиш.Да не бяхте ми давали път..аз щях да се засиля да  вдигам скандал и така щяхме да се видим Simple Smile  Mr. Green Предполагам,че е било към 17,15 на светофара на краставицата като съм се прибирала от работа.

Аманитка,какво да кажа незнам. Само много сили и нерви да имаш  Hug

За рожденния ден и аз незнам а остава само месец.Искам да е някъде в задевение,където има градина за игра на децата ама май в Бургас такова нямаме  Laughing

За мазането-отдавна съм спряла да мажа- само ако се появи проблем тогава.

# 256
  • USA
Мама Диди, да, точно там Grinning. За рожден ден мислех теб да питам, а пък то и ти се чудиш. Има едно като заведение до стария свободен, то не става ли?

За нас ще пиша повече по-нататък. Само ще кажа, че Стейси е меко казано стресирана Sad. Ще ходим в още 2-3 града и се надявам да се успокои там. Иначе Миласара позна.

# 257
Маймунче,старият свободен е новия съд....т.е. моята работа ама не се сещам за кое заведение там ми говориш.Къде се намира?Аз от сега почвам да търся ,че не остана време.

# 258
milasara, може ли да дадеш линк точно на колелото, че го търся в сайта, ама не го намирам, а редовно си поръчва един колега и мога да се възползавам  Hug. Стига да не е било отдавна. И доволна ли си от него?

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 12:12 от orhideq

# 259
Орхидея, виж на каква обява попаднах за колело без педали - http://prodavalnik.com/kettler-kolelo-bez-pedali-novo-i1938391 Аз лично много харесвам тази марка, на изгодна цена е пуснато, иначе е около 140 лв. май, пък може и още малко да се пазариш, ако отидеш на място да го вземеш.. Wink И с помпещи се гуми, регулираща седалка, според мен е перфектно..
Разбира се може и другите мами на момиченца да му хвърлят едно око, но понеже ти се интересуваше.. Wink

Маймунче, сетих се пък за теб като мернах тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582770.0 Но не знам дали имат и части на открито..

# 260
Днес голямо обикаляне падна, обиколих половин София, бая работа свърших, за някои неща ме попариха и ме е яд, ама какво да се прави.
Минах и на преглед, беше лудница и не можа да ме прегледа, само ме пусна на тонове, всичко е ок, имам си дата за секцио вече, пак се пробва да раждам нормално, но аз си отказах и така. Предложи ми 14 и 15, аз си избрах 15- ти, че аз съм на 15- то число и много си го харесвам, а и си го бях заплюла за Андреа, но тя не пожела Laughing. Като казах на Ангел се оказа, че и той за тази дата си мислел, но все забравял да ми каже. Та така сега започваме да отброяваме Crazy.

# 261
Аууу Драга честито Simple Smile Аз пък днес се оказва имен ден съм имала

Маймунче, отвикнала си от родата Simple Smile

# 262
Ами честито щом така се е оказало, ха със здраве да си носиш името.

# 263
  • Видин
Емили, честито   bouquet
Юлско бебе, 15 е хубава дата  Laughing Все добри дечица се раждат тогава  Twisted Evil hahaha

# 264
И аз си бях избрала 15 юли, но моето диваненце реши друго  Twisted Evil

Емили, честит имен ден!   bouquet

# 265
Здравейте Simple Smile
Аз отдавна не съм писала. Новото покрай нас в че се върнах на работа (на 4 часа за начало) и Бени тръгва на ясла от септември.

Драга - защо секции, къде ще раждаш? Аз май съм позабравила зора с нормалното раждане и ако ме питат пак нормално ще рода, но ако ми се наложи сигурно ще го мисля много. Анди ще ходи ли на ясла?

Ама нита -  дано се наредят нещата при вас. Габко помага ли с Бебока?

Си си - като прочета твоя пост и все едно съм прочела цялата тема Simple Smile Как сте вие?

Ние за рд-то не сме го измислили още, зависи дали ще сме в Пловдив или в сф, по това време Wink
Но за 1 юни сме на фирмено парти от фирмата на мъжа ми, миналата година имаше и сега се надявам, че Бени много ще се забавлява.

# 266
  • София
Orhideq, ето го http://www.sportsdirect.com/disney-princess-princess-balance-bike-939139 Още не съм го получила, пътува.  Wink
Драга, честита дата.  Heart Eyes А на теб кога ти е термина?
Ем, честит имен ден!   bouquet

# 267
  • Варна
Добро утро, деня започва добре- приети сме  в ОДЗ-то newsm44

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 13:56 от ivinnka

# 268
Ние във входа имаме много деца, а до нас има училище с двор, често си правим празниците в двора - хем празнуваме, хем място за игра има. Та вероятно така ще празнуваме.

# 269
Аманита, Радина, то си е масова тази дата Laughing.
Линет, аз хич не съм позабравила да ти кажа и този път мисля да се рискувам със секциото. Чакам да видя дали ще ни приемат в яслата, ОДЗ, бяхме много далеч от класацията.
Мила, 20 юли ми е термина.
Ивинка, блазе ви, хайде честито.
Сиси, то и кръщенето нали го бях планирала така и няколко дни преди събитието ми сервира, че не можело, защото не ѝ била варосана оградата, та сега се чудя да изглупея ли пак и да пробвам, че друг вариант нямаме, а миналата година не ѝ го празнувахме, ще ми се тази година да не го пропуснем.
Тези, които сте секцио и ви беше второто дете, как се справяхте с по- малкото? В смисъл не виждам как ще стане да не вдигам Андреа, лекарката ме предупреди да забравя абсолютно за това.
Вчера свеки ме уби, питаше как искам да ми помага като родя, да вземела за няколко дни Андреа, да ми я гледала. Аз ѝ казах, че няма да ми е спокойно, искам да си е при мен. Тя за повече от 2 часа не я е гледала от както се е родила, аз ще ѝ я давам за няколко дни, като знам и какви им ги ражда главата за 2 часа няма да имам миг спокойствие, само ще се чудя какви глупости им се въртят в главата и какво я правят. Ангел пък като почна, че то щяло да й бъде по- спокойно, къде да се разкарвала всеки ден до нас. Аз пък казах, че ще се разкарва и ще пее ако трябва, не ѝ е искана помощта две години, сега ще помогне за няколко дни, нищо няма да ѝ стане, а аз с операцията и двете деца ще имам нужда.

Общи условия

Активация на акаунт