Юлски деца-Тема 44

• 30 592
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Вержи, защо ли ми звучи познато? Mr. Green НЕма да пУашиш, ще оцелеем. Hug Аз съм си у дома от края на 2005г. и не само, че ми идва да се гръмна, ами и започнах да се страхувам, че не съм много адекватна спрямо хората наоколо. Confused

# 196
  • Видин
Присъединявам се към клуба ви - по-изнервена от всякога  Tired

# 197
Вержи, защо ли ми звучи познато? Mr. Green НЕма да пУашиш, ще оцелеем. Hug Аз съм си у дома от края на 2005г. и не само, че ми идва да се гръмна, ами и започнах да се страхувам, че не съм много адекватна спрямо хората наоколо. Confused

Споко! Не сте сами.  Mr. Green Ния се има за момче, все си ходи я с цицина, я с тротоарна екзема. За повече от 5 сек. не помня да се е заседявала, постоянно се крещи и то предимно .... гол, гол, гол.... футболистка ще я правим.  hahaha Mr. Green hahaha

# 198
  • София
И при понякога ролите са разменени- като ги сваля от колата в парка, бръмбарко бута количката с бебето, а бръмбарка кара колата за бутане и е адски бърза. Laughing

# 199
  • Варна
Вержи привет  Hug наистина нагорнище ти е дошло, дано скоро излезеш от този филм, Лора не ходеше ли на градина или аз се бъркам- отказали сте мястото ли  newsm78
За гооооол -у дома само това се чува и сега постоянно говори и за някакъв батко, който не мога да определя кой е,  това ще ни дойде някой ден на главата  Simple Smileобаче това "гооол" и "колата ,колата" ме побърква понякога - не си е отворила очити и ми казва- "мамо на колата ,мамо колата"

# 200
  • София
И ние сме във филма с непрестанното пищене и вече съм изкрейзила, няма млъкване по цял ден. Днес по едно време вече си мислих, че нещо не е нормално това положение и започнах да се замислям да я водя на лекар, видях се в чудо вече. Дано преминава вече този период, че направо ме побърква, нямам акъл да се сетя какво друго щях да пиша и то как да се сетя като ми пищи на ухото.Ставам.

# 201
Здравейте на всички  Wink
И аз май отдавна не съм се отчитала...та викам да драсна един, два реда.

Махнахме гипса миналата седмица и сега с пълни сили дивее тва, моето чудо.  Знам си аз ,че от рано ще побелея и ще се сбръчкам от нерви, ама важното е да е здрав и оцелее... Simple Smile)))  ooooh! Joy
Още реимунизацията не сме направили и не знам просто кога ще го отметнем и това...Сега влачи някви сополи, но мисля, че е от зъбите..Мъчи да избива нещо, мрънка и текат едни сополяци, без нищо друго.

Все повече се опитва да говори, ама си ги върти негово си някви (баня-маня; банда-дамба; паста-пата; брада-брада; кетчуп-кеку ...и т.н)

Не смея да кажа, че не се тръшка, че нали знаете ефектът на хвалбата  Whistling Crazy
Даже повече с нас се опитва да прави фасони, с майка ми и детегледачката е изпълнителен, ще кажеш, че друго дете гледаме....

Усилено търсим частна ясла, за да тръгва наесен и за сега ни казаха за две добри места. "Приказната фея" и "Светлина" ...още сме в чуденка къде да го записваме.

За махане на памперса - никакъв шанс... Нищо не казва, не иска да седи ...На морето го оставям по гол задник да се напикава и нали се сещате....и ще свикне Simple Smile)) За яслата да е отличник  Joy Crazy

Иначе след 10ти се мятаме към морето, да събираме тен Simple Smile)))

Целувки от нас и да са ви по-послушни и много здрави дечковците

# 202
  • Видин
Какъв гипс? Нещо съм изпуснала май  Rolling Eyes

# 203
  • Варна
amanita  а коя е Елена че и аз  нещо съм изпуснала май  Joy

# 204
  • Видин
 hahaha Споко! Нямам скрити деца  hahaha Елена е дъщерята на сестра ми. И тъй като последната избяга и отиде в София, а заболяването й главоломно и застрашаващо напредва в много лоша посока - почти си имам трето детенце. След като майка й толкова много пъти бяга от нас и постоянно прави само глупости Елена заяви на няколко пъти "Защо нямам късмета тити (демек аз) да ми е майка?", както и "Имам си мечта - тити да ми е майка"...
Абе сериалът в който живеем край няма. Ама що трябва да ми е лесно като може да ми е трудно  Sunglasses
А да, и най-готиното - сестра ми е бременна  ooooh! Коремът почна да й личи, а тя упорито отрича... Нито може да се направи аборт вече, нито пък ще има кой да го гледа това дете, което не се знае даже от кого е  Cry

# 205
Зори, 20 дни беше с гипсиран крак заради пукване...
Много кофти за сестра ти, дано се подредят нещата при вас !  Hug Peace

# 206
Аманита, не ти е лесно  Rolling Eyes  А сестра ти не пие ли лекарства? Ако наистина е бременна, няма ли риск за бебето? Сложна ситуация  ooooh! Дано все пак се види светлината в тунела  Hug
мaмbiнa, супер, че са махнали гипса на малкия  Hug

Моето човече не се тръшка, но е като навита пружинка. Не се спира за миг, постоянно е в движение, дори и вечер като спи се мята из леглото като риба на сухо. Дано е временно, че....Навън ако не се вози в количката или бяга или иска да го нося. Не умее да ходи спокойно до мен, хванат за ръчичка.

# 207
  • Видин
Толкова съм активна, че човек ще си каже, че нямам 2 деца  Laughing
Радина, не, не си пие лекарствата и това е проблемът. ОТказва да ги пие, защото според нея я убиваме с тях. Тя не била болна, защо да ги пие. А относно бебето - първо че не се знае кой е бащата, второ че няма да има кой да го гледа ако тя не се оправи и трето че никой няма да даде гаранция колко ще е здраво и дали и малкото лекарства, които е изпила не са навредили. Tired
Забравих и другото готино - Самуил ми е със сополи  ooooh! Вече трети ден, но се подобрява де. Много е малък да боледува, но какво да се прави. То и аз съм болна, майка ми също. Засега само Габ и Ени удържат фронта поне  Grinning
Отивам да се опитам да спя  Rolling Eyes

# 208
  • София
Аманита,  Hug Hug Hug  дано да успеете да овладеете положението със сестра ти. Praynig Ако вървят така нещата, тити май ще има четири дечица.  Rolling Eyes  Пожелавам ти сили.  Hug И дано на Самуил да му минат бързо сополите. Кърмите ли се?

Радина, а моите бръмбароци, освен изброените от теб неща, не искат да се возят в количката, че и на улицата се дърпат да не ги държа за ръка.  Whistling

Мамбина, добре, че вече сте без гипс.  Hug И аз чакам с нетърпение да се преселим на морето.  Wink

# 209
Добро утро!

amanita, съчувствам ти  Hug-хич не ти е лесно  Confused
Ооооо, Даниела така се тръшка, че......нямам думи  ooooh!-като не стане нещо по нейната, започва да тропа с крака, да хвърля играчки или каквито и да е неща, които са пред погледа й...., дори налита на бой  ooooh!. Засега все още реагирам спокойно на такива изблици от нейна страна, защото все още са рядкост....Дай Боже да не зачестяват, че тогава....незнам  ooooh!
Мамбина, радвам се, че сте добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт