Юлски деца-Тема 44

• 30 566
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Кърджали
Джил, нужно ли е да казвам, че много ме успокои  Whistling Не, че очаквам чудо и да стане за два - три дена, ама тоз пусти келеш си е на свое мнение.Днес дори не мога да я преоблека,  иска да си седи така мокра  ooooh! Днес съм я оставила ... подканвам я от време на време, обикновено след това мокри гащичките. Гледам да не и досаждам прекалено, че да не се получи обратния ефект.
Мина ми през акъла да я оставя с гащички под памперса при обедния сън или като излизаме навън. Ама ефект и полза дали ще има? Ей така, да и е мокро, щом ще си мерим ината  Laughing

Скапах се.... Чистих кухнята /че тия дни открихме, че си имаме мишка ,та снощи се отървахме от нея., та сега пълно почистване/, изпрах и дрешките, дето омокри днес и я чакам всеки момент да дошляпа дребосъчката. Гледам вънка по се диша, та май ще излезем. Сутринта не съобразих да я изкарам само по тениска, а излезнахме с една рокличка с дълъг ръкав, уж тънка, ама след по - малко то час се прибрахме чисто потни. Утре - по - рано сутринта навън, че и на площадката няма грам сянка.
И не мога да си позная детето. Граби чуждите играчки /добре, да си играе щом и дават/, ама после като трябва да ги връща - един рев и истерии. В София се случи с едно от тия камиончета за бутане, днес тука за някаква кола пак рева половин час. Обяснявам, че не е нейна и трябва да си я върне, че другото дете си тръгва, ама кой да чуе, братче... Знам, че е от възрастта, ама...

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 18:09 от Aлекcандрa

# 121
Кукумявче, Андреа пие само по 150 мл. Сега пак пробвам да увелича поне на 180. Ако е яла късно не ѝ давам вечерното, ако се събуди нощем пие още толкова. Понеже пие малко, гледам да компенсирам със сирене айрани и сие.
Джил, честита прическа. Убеждавай, аз сега спирам, че много ми станах вече нещата, ноу мъни и при мен Laughing.
Фрида, добре звучиш, момиче, момиче, да е живо и здраво.
Алекс и на Андреа ѝ се случват такива неща, рев, рев, обяснявам, че не е нейна.

# 122
Честито на рождениците с малко закъснение, но с добри пожелания.  bouquet
Диди, режи я, не му мисли. Аз ходя на фризьор два пъти в годината, но пък като кажа режи и ги виждам как ги сърбят ръцете. Моята коса също е много тънка и като порасне ми увисва и залепва за главата. От два-три месеца съм с нова, къса прическа и да ти кажа, по хубава не съм имала никога. Открих страшна фризьорка, в един много смотан салон и на смешни цени, направо шестица от тотото. Убедих се, че лъскавия салон не означава добър фризьор.
Драга, браво за покупките, със здраве да си ги носите и още да си купиш. Аз миналата седмица за първи път си поръчах от Мothercare UK и сега си чакам поръчката и едвам я дочаквам. Иначе похарчих 200 паунда, ама ако съм уцелила нещата няма да му купувам нищо цяло лято.
Вили, много мъчно ми стана, направо си представих каква жална гледка е бил милия. От опит ти казвам, че една нощ глад не се преживява толкова страшно. Трудно е, но не и невъзможно. Мисля, че вече споделих че ние бяхме в такава ситуация, от 8 вечерта до обяд на другия ден.
АМ пием сутрин и вечер. Сутрин щом отвори очи вади биберона с една ръка, а с показалец и изпъната другата ръка казва "каку" в превод "мляко".
В събота отивам към морето, хич не ми се ходи, ама сме обещали. Виктор заминава на село с майка ми и се чудя как ще го оставим. Непрекъснато ни държи под око и не дава да му се скрием от погледа.

# 123
  • София
Фрида, честита ви втора мома!  bouquet
СафоHeart Eyes моите контакти заминаха всичките, барабар с телефона. Mr. Green Много е неприятно, а и ми е досадно да се занимавам пак.
Джил, и аз бих участвала в среща с голям кеф.  Hug Честита прическа.  Party
Вили, и на мен ми дожаля за Влади, представям си на теб какво ти е.  Hug

# 124
          Привет момичета,

Със  закъснение ЧРД на Рал и Кукумявче, с пожелание за много, много щастие!!!  bouquet

Драга, кога каза, че си бременна, кога дойде време за раждане? Разгледах  снимките от Англия.  Андрея има вече момичешко излъчване, намирам я променена от зимата. За количката ти пожелавам успешно да си я ползваш с двете деца. Моята, я продадох още лятото, защото Санди не се возеше в нея. Сега му търся голямо колело  с помощни гуми. Даже в неделя отидохме да купим ето това: http://shop.screambikes.eu/bg/bmx-velosipedi-i-chasti/2655-bmx-m … pprentice-12.html , но в магазина се държаха така, все едно вземаме колело втора употреба,  и ни отказаха.  

Сафо, благодаря за хубавия коментар, стана ми много мило и приятно.  За морето, може да се каже, че бяхме на същото място. Да, ама не. Бяхме на голф игрище „Тракийски скали”, което е точно 150 метра по-ниско от мястото, на което бяхме миналата година.

Форума, много си го харесвам, защото винаги има какво да науча.

Карелия, благодаря за идеята за рисуването с водни бои.  Peace Ще го пробвам в най-скоро време. Отскоро къпя Санди под душа, без корито и му трябва още малко време.

Сиси, благодаря за инфото за обръча.  PeaceНе знаех, че има подобни неща.

Вили, радвам се, че си намерила решение. Последния ти коментар е доста окуражаващ. Аз не бих отбила, според мен след операцията Влади, ще се възстанови много по-бързо във всеки един аспект, с кърмене. Нощните кърмения ги премахнах, като започнах да давам кисело мляко за лека нощ. Hug

За махането на папмерс,  отдавна преминах този етап.  Санди още не беше осъзнат какво се случва, и за това не мога да бъда полезна. Сещам, се за това, за да не прави локвички, бях си направила подложки от тензух, които слагах в гащичките.

И аз искам среща, и то скоро, защото съм си за формила едно морско лято. Записахме  се със Санди на детски лагер от 15 юни на Приморско,  уговорих майка ми да дойде след това за 10 дена. После ще дойде и  мъжа ми, за да празнуваме рождения ден на Санди, и така един месец.

# 125
Ами кажи как е Тракийски скали. А миналата година къде бяхте точно. Търся си по-спокойно място за моренце тази година за няколко дни. Дай отзиви. Май няма голям плаж?

# 126
Джилл, честит рожден ден, много здраве, щастие и само хубави емоции през цялата година!

# 127
Изабел пие през ден-два не повече от 150 мл сега (преди пиеше по 280 всеки ден). Мисля да сменя млякото с друго, може пък това точно да й е омръзнало.
Вече не иска да сяда на гърне, освен по голяма и съм я оставила да мине този период, за да не го намрази. Не иска и да й сменям памперса, просто иска само да играе. Сафо много ме обнадежди като каза, че става изведнъж тази работа. Като знам как изведнъж проходихме, се надявам и гърнето изведнъж да откажем. За бибата обаче нямам никакви надежди  Mr. Green

# 128
  • Видин
се надявам и гърнето изведнъж да откажем.
Mr. Green Сигурна ли си, че искаш да го откаже  Joy

# 129
Роси, благодаря много!

Момичета, почерпете се за мое здраве. Поумнявам (надявам се Crazy) с още една година днес.

# 130
  • София
Джил, честит празник   bouquet
Момичета, давайте идеи за подарък за бал. Моята племенница завършва и идея си нямаме какво да и купим. Сама си живее, но заминава да учи в Англия и за тук нищо не и трябва. От пари няма нужда, осигурена е предобре. Аз и нямам голяма възможност в момента, около 100 лв. мога да отделя. Колебая се за полет  http://skyvision.bg/index.php?mStatement=dynamic&mName=airTr … agCFUqIzAodZmlYDA
или за професионална фотосесия с приятеля и  newsm78
Изобщо сме в безисходица.
Аз приключих с пазара на летни дрешки, че сега като изпрах всичко и изгладих, се оказа, че няма къде да ги прибера, трябва още едно гардеробче  Shocked

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 12:50 от Mime-to

# 131
Джилка, ЧРД! да си жива и здрава, и много щастлива! Всикчки в къщи да са ти здравички и много да те слушат!  Mr. Green

Миме ние с майка ми се кооперирахме и взехме на братовчедка ми часовник Кандино. Хем полезно, хем дълъг спомен.

# 132
# 133
Здравейте, дами Hug

Джил, бъди здрава и щаслива!!!!  bouquet

Фрида, честита ви розова новина Peace
Вили, много мъчно....
Миме, в Сваровски има много хубави неща за по 100лв - колие с дранкулка или пък обеци. Според мен подарък бижу е много хубав подарък - дори да не се хареса на момента, все някога, по някакъв повод ще се намери тоалет, на който ще подхожда точно конкретното бижу Simple Smile Миналата събота бях на рожден ден и подарих точно това Peace

Виждам за прически си говорите...скоро и аз отидох само за връхчета и си тръгнах с чисто нова визия, което не ми се беше случвало от почти тридесет години насам  Laughing Резултатът е - черта до раменете с дълбок бретон Simple Smile

Аз между кръщенетата минах на вълна рожден ден на Стелла Laughing Искаме градинско парти и отидохме да видим на място препоръчан ни парти център и като видях, че за нашата дата има резервирани два рожденни дни Shocked, си тръгнахме със запазен час и платено капаро Laughing..и от тогава насам - списъкът с гостите е готов, имаме избран фотограф - Ели Hug, тортата е вече уговорена, остават тоалетитееее Blush ....и гостите да бъдат поканени ( че за след почти месец и половина, едва ли някой може да потвърдиLaughing) Ето и мястото http://www.germani.bg/inside.php?p=4&lang=_bg

Ние сме на линия за среща Hug

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 14:36 от djidjito

# 134
Миме, аз също давам един глас за бижута... Даже, ей сега колегите ме питаха какво искам и аз ги пратих в магазин на Swatch (има и щанд във вашия мол, та ще ти е лесно) за нещо конкретно. Има разкошни гривни, пръстени, обици. Никога не успявам да си допълня комплектите, защото все нещо ново си харесвам и си тръгвам с него. Joy

Много ви благодаря за поздравите!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт