Не, че очаквам чудо и да стане за два - три дена, ама тоз пусти келеш си е на свое мнение.Днес дори не мога да я преоблека, иска да си седи така мокра
Днес съм я оставила ... подканвам я от време на време, обикновено след това мокри гащичките. Гледам да не и досаждам прекалено, че да не се получи обратния ефект.Мина ми през акъла да я оставя с гащички под памперса при обедния сън или като излизаме навън. Ама ефект и полза дали ще има? Ей така, да и е мокро, щом ще си мерим ината
Скапах се.... Чистих кухнята /че тия дни открихме, че си имаме мишка ,та снощи се отървахме от нея., та сега пълно почистване/, изпрах и дрешките, дето омокри днес и я чакам всеки момент да дошляпа дребосъчката. Гледам вънка по се диша, та май ще излезем. Сутринта не съобразих да я изкарам само по тениска, а излезнахме с една рокличка с дълъг ръкав, уж тънка, ама след по - малко то час се прибрахме чисто потни. Утре - по - рано сутринта навън, че и на площадката няма грам сянка.
И не мога да си позная детето. Граби чуждите играчки /добре, да си играе щом и дават/, ама после като трябва да ги връща - един рев и истерии. В София се случи с едно от тия камиончета за бутане, днес тука за някаква кола пак рева половин час. Обяснявам, че не е нейна и трябва да си я върне, че другото дете си тръгва, ама кой да чуе, братче... Знам, че е от възрастта, ама...

моите контакти заминаха всичките, барабар с телефона.
Честита прическа. 
Ще го пробвам в най-скоро време. Отскоро къпя Санди под душа, без корито и му трябва още малко време. 
) с още една година днес.
Миналата събота бях на рожден ден и подарих точно това
....и гостите да бъдат поканени (