Юлски деца-Тема 44

• 30 543
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Кърджали
Вярно, бях забравила....
Честит втори рожден ден на София! Да е весела и обичана, да расте в приказен свят, и да радва мам и тати с много смях и усмивки!
Миме, честит празник!

# 601
Аууу резил да пропусна

Честит рожден ден на София! Да расте здрава, умна, красива и щастлива и много да радва мама и тати!!!

# 602
Честито на София! Да расте здрава, умна и щастлива!

Ние се казваме Ниче от Нийче.  Mr. Green

Прелитайки да питам... Коментирахте мазила за рани, ама не обърнах внимание и сега не мога да ровя назад, че съм в офиса. В събота и неделя бяхме на село и сега от коленете на долу сме изцяло в рани. Дайте предложения за някакви кремове, балсами и т.н. мазила.

# 603
  • София
МИМЕТО ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ВНАСЯ СВЕТЛИНА И РАДОСТ В ЖИВОТА ВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ЖЕЛАЯ!

Чакаме снимчици.
Емили простотията в Пловдив, а пък и в Русе гледам, май е взела застрашителни размери, не им се давайте. Трябва да се поставят на място такива хора, че иначе не знам какво ги чака нашите деца, представи си, че растат обградени от такива хора, ами те ще го приемат това поведение за абсолютно нормално, ужас не ми се мисли. За имената Катрин се представя като "Трин"  Laughing но пък знае правилно да казва някои хубави неща, например: гледа една моя снимка в рамка при баба си и казва: "Мама красива", е в този случай как да му се сърдиш, че не си знае името.
  Laughing Laughing Laughing

# 604
Честит рожден ден и от мен на София! Да расте здрава, усмихната и все така обичана! Simple Smile

Преслава пък не си казва името.. "Кой пие вода?" "АЗ!" "Кой дава на кучето да яде?" "аз!" От време на време, ако много настоявам да го повтори би казала "Папа" ама... да отговори с името си - тц. Simple Smile Да я пита някой как се казва - пак е доста дискретна Wink

Ем, случката ви.. направо не ми се коментира..  Hug

# 605
  • София
Да почерпя

Много ми е приятно да ви чета пожеланията  Hug
За името, беше дълго време Ифа, но вече Шофия Гавала- София Гълъбова  Joy

# 606
Бре, най-накрая успях да наваксам четенето.

Преди всичко на днешната рожденничка София, пожелавам много усмивки и забавления!

Също много здраве и смях за другите ни две порастнали госпожици - Ния и Кати, които проуснах, докато ни нямаше!

Калина си няма й идея да си казва името. Laughing

# 607
Хахаха, ЧРД на Шофия Гавала, нека е здрава и безгрижна. Здраве и любов на всички празнуващи!

# 608
Честит Рожден Ден на Шофия Гавала и от мен!
Нека да е честит нейния празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелавам й да си остане слънчево дете, да има истински приятели, да радва мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледа на света.
Да бъде жива и здрава, много усмихната и добра!

Въпросче: децата ви как си казват имената?
Моята се нарича Дади  Laughing

# 609
Честит рожден ден на София! Да расте здрава и щастлива, за радост на мама и тати!

Елин не може да си каже хубаво името, затова като го питаш отговаря Ени. Отново не е приет на ясла, но продължаваме да си чакаме  Mr. Green
Направи ми впечатление, че докато беше с памперс през нощта Елин не се напишваше. Обаче вече става два пъти се изпуска по малко, но явно се усеща и се буди. Но снощи направи си се напика, та сменях чаршафи, преобличах го. Ако има и други, които са махнали нощния памперс на децата нека пишат как е при тях?

Буболече, Драга, не ви остана много  Hug
Като гледам малки бебенца така ми се иска пак...

# 610
  • София
Честит Рожден Ден на Шофия Гавала Simple Smile Да расте умна и красива за гордост на мама и тати!

По 100 пъти на ден й повтярям Калина това, Калина онова, но като я питаме как се казва  и вика -  Бебе, едно гордо такова го казва и се бие в гърдите  Joy

Като гледам малки бебенца така ми се иска пак...
Аз съм така като ги снимам, по няколко дни след това ме държи и само бърборя на мъжа ми...

# 611
  • София
Mime-to, ти както винаги си извор на идеи. bouquet До вчера изобщо не знаех за съществуването на такива пясъчници, днес щях да засиля мъжа ми към Мобо, но открих същите в Айко.
Ама моля ти се  Hug На мен в Айко само прекрасните кухни ми вадят очите и не съм го видяла. Само да не кажеш, че не съм те предупредила за мръсотията, всеки ден я къпя след игра в него.
Цитат
Нали ти беше накупила ваучери за Ян Бибиян? Ползваш ли ги вече и наистина ли доставят в 7 сутринта?
Е тука ме разби, как в 7, аз и за работа ставам в 8  Shocked Не я ползвам още, чак като сринем кухнята до основи, поради липса на уреди и мивка ще поръчвам Ян Бибиян, такава ми е идеята.

Първо да ти е жива, здрава и щастлива рожденичката, все така умна и оправна! Весело изкарване днес!

Хайде сега, нали скромността е за онези, които нямат други качества. Не само аз съм те признала за спец в пазаруването и изнамирането на разни неща. Аз си признавам, че в това отношение съм с далеч по-бедно въображение. Не съм ходила в Айко лично, но в сайта им пишеше за мидата.
Да те успокоя - днес ми доставиха манджите в 8,30 ч., това за 7 часа ми го казаха от кухнята, когато се обадих да запиша дните, но шофьорът ме увери, че не доставят чак толкова рано.

И аз завиждам на хората с още непроходили деца, които кротко си седят в количките. Как можа от раздаването да ми се падне такова подвижно и диво дете, и то на стари години...

Утре ще ходим на Долна баня където миналата година ходи Мама Диди, но само за 3 дни, там ще сме и за РД, така че ме извинете предварително ако не се обознача в четвъртък и петък.

# 612
  • Варна
Честит 2-ри Рожден Ден на Шофия Гавала и от мен! newsm67

Мисля, че наближава време за колаж за 2г...Верж? хихиихх

Ние се казваме Мони. Ама сме си все на 1г..почнах да го уча, че е на 2, ама нъцки. Mr. Green

# 613
  • София
Миме, честит празник! Да ти е много здрава, усмихната, добричка и все така умничка София. Целувките, ще си ги получите лично.  Hug
Андреа, когато я питаш как се казва вече отговоря - "Деа" изка да каже Андреа. А, когато разказва нещо за себе си, се нарича Ади. Ако, пък иска нещо и за нея, вика с всичка сила "И, Аз, и АЗ".
Рал, аз си записах за раните - Витамарфен, дано го цитирам правилно, че листчето ми е вкъщи. Иначе и Анди е с обелени колене от играта при баба си в събота и неделя, но пък много се забавлява детето. И аз ще ходя да го търся това кремче.
Еми, даже не искам да коментирам, думи нямам. Hug
Джил, да разказваш как си изкарахте като ти остане време.
Радина, ние също махнахме нощния памперс от няколко дни. За сега сме сухи. Но, аз много отдавна съм махнала памперса от следобедния сън, може би преди половин година. Но, чак сега реших да махна и нощния и тя е много доволна. Успех, дано бързо да свикне. Моят единствен съвет е, като забележиш по кое време през нощта се изпуска, да го вдигаш в полусънено състояние да се изпишква. След това ще започне да стиска сам.  Hug
Хайде да работя, че след малко трябва да тръгвам.( днес ще "бягам" от работа, заради една прекрасна рожденничка) Heart Eyes

# 614
Честит рожден ден на малката София. Желая й много здраве, щастие и късмет. Да продължава да радва всички около себе си и да слушка много мама.

Започва  се с рождените дни, а аз още нищо не съм мислила.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт