Юлски деца-Тема 44

• 30 540
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • При децата ми
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ И ОТ НАС! Hug МИМЕ, ДА ВИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО ДА ВИ РАДВА!  bouquet ЩАСТЛИВО, ИГРИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!

Николета също не си казва името, явно и е трудно още. Иначе, като я питам на колко годинки ще стане-показва две пръстчета! Simple Smile

# 616
  • Варна
Честит рожден ден на София   bouquet

Ние сме "Яйче" вместо Вайче и сме на пет, започва да си дава ръката и да се мъчи да свие пръстите за 2 годинки, но като я питаш сигурно казва "на пет " Joy

# 617
Mime, da ti e jiva i zdrava rojdenichkata, da e opravna, da e diva i da vi slusha mnogo.
Medula, s udovolstvie bih se dotyrkalqla, samo tozi weekend zaminavame malko na selski turizym.

# 618
Честит рожден ден на София! Миме,да ви е много здравичка,много да се гордеете с нея и да а тя скоро да се радва на едно братче или сестриче  Hug

И ние имаме напредък с памперса.Не казва кога й се пиша или ака но почти винаги сяда на гърнето като й се приходи а ако сме навън се стиска.На яслите досега не се е напишкала или наакала нито веднъж.Там и на обяд не й слагат памперс.

Куку,ще ви хареса в Долна баня.Вие на станцията на МВР ли ще сте? Ние тази година сме в Стрелча.Искахме във Велинград но не ни огря.Не стига ,че си платихме и за децата ами са ни навряли в двойна стая.Като опънем кошарите и ще трябва да ходим по леглата.Обадих се в базата и ми обещаха ,че ако има свободна стая като отидем ще ни преместят

Аз като питам Катя как се казва ми казва "кака"  Laughing.....иска да каже Катя ама нещо не й става  Mr. Green Иначе си казва много хубаво Кати

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 20:42 от Мама Диди

# 619
  • Canada
Вие направо ме разбихте, аз изобщо не съм питала Нико как се казва, ама той и без това така бърбори, че изобщо нищо не му се разбира. Единственото, което разбирам е "куууаааа" - кола  Mr. Green
Ние тази година няма да ходим никъде с децата, но пък аз се самоуредих на самотна почивка без мъж и деца. В началото на юли отивам в Балчик за 3 дни, цял ден плаж, а вечерта - дискотечки. Този път съм си обещала да се отдам на заслужена почивка, и мъжо е съгласен! Party
Честита ти рожденничка Миме! Незнам какво да ти пожелая, понеже тя си е прекрасно дете! Абе най-важното да е много, много здрава!   bouquet

# 620
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ,
да е жива и здрава, и много щастливо детство й желая.

# 621
  • Видин
Много съм набързо, обаче нямам сила за нищо и едва гледам. Разбираемо е  Crazy
Честит рожден ден на Шофия! Да е жива и здрава, много щастлива и усмихната. Миме, весел празник  Hug

# 622
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ,
пожелаваме й много здраве и да радва всички,

# 623
Честит рожден ден на София и от нас. Да е здрава, усмихната и безгрижна  Hug.

# 624
Здравейтеееееее Hug

Миме, да ви е жива и здрава София!!! Да расте с много късмет!!! Весел празник!

Извинявам се, че не мога да се включва персонално, но накратко две думи за нас в навечерието на втората ни годинка Simple Smile)) Ние изкарахме една вълнуваща, емоционална и различна почти едномесечна почивка. Оставихме Стелла в Добрич и заминахме без дете, без компания, само аз и баща й. Починахме си емоционално, психически и физически. След това с шумна компания, но отново без деца отидохме на друго море на "пачанга" Simple Smile. Последва трето море със Стелла и накрая завършихме с тридневен, кулинарен разврат на събор на едно село на приятели, където бяхме 18 възсрасти с 13 деца - от четиримесечно бебе до 15 годишен пубертет Simple Smile Crazy Беше един приятен, спокоен и никому неизнервящ хаос от хора Laughing Децата тичат на воля, боси, с гащи, без гащи, тичат и беснеят на един райграс в легени и корита със слънчева вода. Някой играе топка, друг федербал, трети карти, четвърти ядат, пият, люпят семки или приготвят поредната доза хранааа ooooh! Laughing
Казват, че почивките изсмукват от хората насъбралия се отрицателен заряд - точно така се чувставх прибирайки се към София - обновена и заредена! Същото казват и когато ти влязат вкъщата и ти ограбят апартамента - взимат ти всичко лошо - може би и затово чувството ми е било толкова силно - като се прибрахме намерихме изтършуван апартамента. Отключено, заключено, никой не ги е притеснил с нищо, всичко свалено на земята, абсолютен хаос и бъркотия! Очевидно са търсени пари и ценности. Подобни не държим вкъщи. Ощетени сме с няколко часовника на мъжа ми. Благославях Стелла, че когато беше бебе ми извади няколко копчета на лаптопа и явно не ги е впечатлил, та са му извадили батерията, взели са нея и зарядното:) Та малкото зло ни е сполетяло, остава двудневното пренареждане на апртамента, неприятното чувство, че някой ти е влизал вкъщата, ровил ти е в нещата, но пък "изнесъл всичко лошо"  Wink Laughing

Докото пишех и моето момиче порасна Party  Ще си пожелая да ни е жива и здрава звездичката и цял живот да блести като името си!! Heart Eyes
Честит рожден ден и на астралния ни близнак Влади Heart Eyes!! Много късмет и неговата щастлива звезда никога да не го напуска!! Весел празник, Сиси Hug

Накратко две думи и за рожденичката Simple Smile - много е смешна, интересна и пораснала. Винаги говори за себе си във второ лице  Simple Smile Разказва ми всичко, което й се е случило, когато ме няма...за двадесетдневния престой в Добрич беше събрала доста информация  Laughing За днешния празник очевидно много се вълнува, но не повече от мен Blush Тоалетите за празника ги купих в последния момент преди да заминем и бяха в спалнята в пликове с касовите бележки вътре. Като една типична "женка", първото, което си помислих, когато видях, че са влизали вкъщи е, че са ги отграднали тях ooooh! Облекчение изпитах, когато ги открих Laughing
Вече сме тук и ще пиша повече....имам да ви разказвам и за моите неволи след шокиращото ми забременяване, когато доктора тотално ме обяви за извънземно при наличието на овулация на 72-ри ден след цикъл Shocked Crazy...но за това следващия път Wink

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 00:29 от djidjito

# 625
  • Кърджали
Джиджи, весело и щастливо детство пожелавам на Стелла! Да е жива и здрава, много да ви радва и всеки ден да е изпълнен с обич! Весел празник ви очаква!
Съжалявам, че са ви навестили неканени гости, но пък "са отнесли всичко лошо" и сега само хубави неща да има....

# 626
  • София
Честит рожден ден на София, макар и на патерица вече! Да е здрава, все така будна и усмихната!  Аз също купувах ваучери за Ян Бибиян на два пъти- не са ми носили по- рано от 10ч., а вие сте наблизо, така че вероятно и при вас ще е така. Peace

Джиджи, честито и на твоето пораснало момиче! Много здраве и все такива приятни почивки да й организирате!  Гадно е, че са ви претарашили, но поне няма много големи загуби.  Hug Много ми се иска да се видим.  Hug

Сиси, да е жив и здрав и твоят рожденик! Много игри и момчешки лудории му желая!

Рал, Вита мерфен е кремчето, което ползвам, хомеопатично е. Peace
Марулка, Драга, а и всички желаещи, дайте да се видим утре или вдругиден, че ние заминаваме в събота.  Hug

Бръмбарите не си казват собствените имена, но тя нарича него Дади, а той нея- Лала.   Heart Eyes

# 627
  • Варна
Добро утро,
ще потегляме към морската след малко, но влязох да честитя на рожденниците днес- Стела и Влади!   bouquet
Пост-а на Джиджи имаше от до в описанието, но нека позитивното и приятните емоции останат в сърцата ви, а лошите дела бъдат добре забравено минало скоро  Hug
Ставам да се приготвяме.

# 628
Честит Втори Рожден Ден на Владимир на Сиси и на Стелла djidjito.

# 629
Djidji i Sisi, chestit vi praznik, mili maicheta, chestita vtora godinka na Stellichka i Vladi. Da rastat v shtastliuv dom, obgradeni s mnogoi liubov.
Mila,az za utre sym navita s dve rytze, saledobed li shte ste v parka?

Общи условия

Активация на акаунт