МИМЕ, ДА ВИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО ДА ВИ РАДВА!
ЩАСТЛИВО, ИГРИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!Николета също не си казва името, явно и е трудно още. Иначе, като я питам на колко годинки ще стане-показва две пръстчета!

)) Ние изкарахме една вълнуваща, емоционална и различна почти едномесечна почивка. Оставихме Стелла в Добрич и заминахме без дете, без компания, само аз и баща й. Починахме си емоционално, психически и физически. След това с шумна компания, но отново без деца отидохме на друго море на "пачанга"
. Последва трето море със Стелла и накрая завършихме с тридневен, кулинарен разврат на събор на едно село на приятели, където бяхме 18 възсрасти с 13 деца - от четиримесечно бебе до 15 годишен пубертет
Беше един приятен, спокоен и никому неизнервящ хаос от хора
Ще си пожелая да ни е жива и здрава звездичката и цял живот да блести като името си!!
!! Много късмет и неговата щастлива звезда никога да не го напуска!! Весел празник, Сиси
- много е смешна, интересна и пораснала. Винаги говори за себе си във второ лице
Разказва ми всичко, което й се е случило, когато ме няма...за двадесетдневния престой в Добрич беше събрала доста информация
Тоалетите за празника ги купих в последния момент преди да заминем и бяха в спалнята в пликове с касовите бележки вътре. Като една типична "женка", първото, което си помислих, когато видях, че са влизали вкъщи е, че са ги отграднали тях
Облекчение изпитах, когато ги открих
...но за това следващия път

Много ми се иска да се видим. 

Препоръчани теми