Юлски деца-Тема 44

• 30 537
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на Стеличка и Влади!

# 631
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛЛИЧКА И ВЛАДИ, ПОЖЕЛАВАМЕ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ

Джиджи, много неприятно е това с изтърбушеният апартамент, дано да са отнесли и лошото.

Ние сма добре, Божидар ме побърква, зачестяват дните, в които не спи следобед, вечер беснее по двора и трудно го прибирам след 10 ч. за ужас на една съседка, която си ляга по това време и иска да не й се пречи.
В неделя се видяхме с Драга и Андреа, малката е чаровна калпазанка Heart Eyes, Божидар като кавалер отначалото си даваше играчките, но накрая се разделихме с рев, скараха се за една метла  Laughing. Драга, като си оправиш компа, да ми изпратиш снимките  Hug
Направете една среща в зоологическата, че да може и ние да се класираме, до центъра все още ме е страх да шофирам сама.

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 10:28 от *Роси*

# 632
  • София
ДЖИДЖИТО, СИСИ ЧЕСТИТИ ВИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ДА ВИ ДЪРЖАТ НА КРИЛЕТЕ НА ЩАСТИЕТО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!

Джиджито, много е неприятно да си намериш апартамента така, на мен ми се е случвало няколко пъти и знам колко е неприятно, но пък ми хареса твоята философия, че отнасят всичко лошо. Важното е да сме здрави, пък другото майната му. Като каза за тоалетите ме напуши смях. Спомних си как като ни изгоря колата (на връх Коледа) преди години, аз веднага си помислих, че ни изгоряха всички коледни подаръци (бяха вътре), то кола не остана, но аз за подаръците си мисля. Дето викаш женска му работа.
Чакаме снимчици от рожденните дни.

# 633
  • При децата ми
Добро утро мами! Ееее, започна се с рождените дни!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛЛА И ВЛАДИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ИГРИВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА! ПРИКАЗНО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ! Hug Сиси, Джиджи, много хубави емоции днес!  bouquet

Джиджи, блазе ви за почивката! Simple Smile Дано са отнесли всичко лошо наистина апашите!

# 634
  • София
Честит рожден ден на Стелличка и Влади! Да растат все така здрави, умни, красиви и добрички за радост на пракрасните си родители! Джиджи, Сиси, весел празник! newsm59  bigdance2

# 635
Честит втори рожден ден на Стелла и Влади!
Пожелаваме им много усмивки и щастливо детство!

# 636
Здравейте,

Не бях влизала отдавна, но точно навреме да поздравя днешните сладки рожденничета Влади и Сиси  newsm51 newsm59 newsm67. Нека имат прекрасно детство.
Както и на патерици на вече миналите рожденничета, много да слушкат и   bouquet

# 637
Ето ме и мен със специални поздрави за двете сладурчета, които днес стават на 2 годинки!

Джиджи, Сиси - да са ви живи и здрави, много засмяни и щастливи Стела и Влади!

Оля, на морето беше много приятно - плаж, разходки. С Калина не съм имала никакви сериозни проблеми, е до баровете и дискотеките нямаше как да стигнем. hahaha Пясъка беше изровен подобаващо. Също й хареса да прелива вода от кофи и басейнчета, но все още не иска да влиза в морето. Няколко пъти с рев я топнахме. Като я оставиш във водата с всички сили, бавно и методично се запътва към брега и не спира докато не излезе напълно от водата. Heart Eyes Единственото малко по-сложно нещо бяха закуските и вечерите, където явно има твърде много народ и беше много трудно да я накараме да яде в началото. После се сетихме, че имаме лаптоп под ръка и "Том и Джери" спасиха положението, колкото и да не е възпитателно. Трудни са ни сега сутрините като излизам за работа, защото свикна да сме по цял ден заедно.

Иначе при нас промяната е, че започна да бърбори на "китайски". Както ви споделях предната седмица, че само си мълчи и така започна да бърбори маймунката. Съвсем малко неща й се разбират, но поне се отпусна да си "споделя" детето.

Ем, много кофти случка, но освен да не си я слагате на сърце, не знам какво друго да кажа.
Джиджи, важното е, че сте имали прекрасна почивка. Ние, точно по този повод, вече оставяме светнати лампи като илизаме за повече от час-два. Извода общо взето е да не се държат наистина ценни вещи и пари вкъщи, пък да сме живи и здрави - всичко ще се нареди.

# 638
  • USA
Zdraveite, momicheta!
Chestit Rojden Den na Nia, Kati, Sofia, Vladi, Stella, da sa jivi i zdravi!

Stacy e oshe v stres, milata, mnogo tejko prejiviava vsichko. Nadiavam se kato se priberem vkushti da se uspokoi, mnogo mi e mychno.
Izkarahme 3 virusa edin sled drug, pyrvia beshe chreven kato dyrja myja mi ciala sedmica s niakolko dni na leglo i prejdevremenno pribirane v Burgas( biahme v Sl.briag). I na plaj ne sme hodili oshte, napravo sramota Grinning.
Za razlika ot rodninite, s priatelite si prekarvame poveche ot strahotno i mnogo shte mi lipsvat tam.

Veche broia dnite, s netyrpenie chakam denia, v koito shte si trygnem.

Pojelavam na vsichki strahotni partita za RD! Celuvki ot nas!

# 639
Честит рожден ден на Стелла и Влади! С пожелание за много здраве и усмивки!А на щастливите им родители да бъдат вечно до тях и все така всеотдайни!
Честито на патерици и на Кати на Цветен прашец!Нека е много здрава и щастлива!
Радина, браво за памперса!Ние все още се борим с това.У дома е изцяло без,но на вън все още не смея тъй като не си казва винаги!Понякога следобед спи без,но вечер е задължително.

# 640
  • София
Влизам само набързо да честитя празника на прекрасните София (с малко закъснение), Стелличка и Влади.
Миме, Джиджи, Сиси – да са ви живи и здрави! Прекрасни, слънчеви, палави ......Целуваме ви с Кайко.

# 641
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛЛА И ВЛАДИ,
да са живи и здрави и много послушни деца.
Този и другия месец май всеки ден ще се включвам, защото не мога да пропусна да честитя празника на някое от дечицата ни.
Аз съм в трескава подготовка за нашия или по скоро трескави мисли ме тресат, защото тъкмо бях наредила всичко и сега отначало. Заведението, което избрах се оказа, че вече не работи, а толкова трудно се сетих за него. С тортата пак проблем, вече трети ден и 10 мейла се разправям с тия от 100 гр. сладки. Подаръкът, тъкмо сколасах да стигна до магазина и той затвори докато паркирахме Sick На всичкото от горе имам толкова много работа, че сутрин дори и кафето не мога си  изпия в офиса, какво остава за обяд или нещо друго. Дори не ми стига времето да мисля за нещо друго освен за работа. А трябва да намеря място за купона. Детето ще рисува и покана, а аз още не съм купила хартия за тях........лудницата е пълна.
В петък заминаваме до Гърция за три дни без В. и смятам да си взема една книжка и цял ден да смуча фрапе на плажа, а в офиса да се оправят както могат.  grinning039

Маймунче, все се каня да те питам, защо Стейси е толкова стресирана, какво ви се е случило newsm78

Джиджи, кога сколасахте за три морета, че то лятото още не е започнало hahaha Кофти преживяване, но хубаво е, че гледаш позитивно на нещата.

# 642
Привет от нас ама само да ви кажа 4е сме си България от доста време
4ета ви от време на време но от много обикаляне нямам никакво време
Лелел кога ни пораснаха де4ицата кога се изтърколи и тази годинка
Да са живи и здрави вси4ки рожденици които съм пропуснала и 6те се опитам да се мяркам по начесто  Hug на всички

# 643
Много ви благодаря, момичета, стоплихте ме!! Hug

Джиджи, Честит Втори Рожден Ден на шрекрасната Стелличка!! Здрава и омайна да ви е! Wink Радвам се, че звучиш позитивно, въпреки случката, точно така - не трябва да позволяваме на подобени неща да ни смачкват, а да мислим само за хубавите и те ще ни се случват!

Джил, радвам се за Калина! Hug
Шора Мишора, май е време да забременяваш.. Wink
Маймунче, много ми е мъчно като те чета..
Боби, окончателно ли?

Ние имахме чудесен празник, хем спокоен, хем с много игри и забавляения, включително и водни.. Тортата аз я правих - сурова (няколко вида ядки, фурми, кокос, рожков, кокосово масло, манго, папая и пр.). Всички много я харесаха, даже не усяпх да снимам разрез да се видят двата пласта блат и крем..

# 644
  • София
Честит Рожден ден на Стелличка и Влади!
От сърце им пожелавам да растат все така чаровни и добрички, здрави и усмихнати!

И двамата са заставали пред моя обектив ( за моя най-голяма радост) и затова им пожелавам бъдат така фотогенични и за в бъдеще Simple Smile

Ето Стелла от прекрасното тържество, на което имахме удоволствието да бъдем:

Стелла на 2 by Eli Mishe, on Flickr

Сиси, специално целувки за Влади! Heart Eyes

ще ви чета после

Общи условия

Активация на акаунт