, Божидар като кавалер отначалото си даваше играчките, но накрая се разделихме с рев, скараха се за една метла 

Пясъка беше изровен подобаващо. Също й хареса да прелива вода от кофи и басейнчета, но все още не иска да влиза в морето. Няколко пъти с рев я топнахме. Като я оставиш във водата с всички сили, бавно и методично се запътва към брега и не спира докато не излезе напълно от водата.
Единственото малко по-сложно нещо бяха закуските и вечерите, където явно има твърде много народ и беше много трудно да я накараме да яде в началото. После се сетихме, че имаме лаптоп под ръка и "Том и Джери" спасиха положението, колкото и да не е възпитателно. Трудни са ни сега сутрините като излизам за работа, защото свикна да сме по цял ден заедно.
.
На всичкото от горе имам толкова много работа, че сутрин дори и кафето не мога си изпия в офиса, какво остава за обяд или нещо друго. Дори не ми стига времето да мисля за нещо друго освен за работа. А трябва да намеря място за купона. Детето ще рисува и покана, а аз още не съм купила хартия за тях........лудницата е пълна.

Кофти преживяване, но хубаво е, че гледаш позитивно на нещата.
на всички 
Радвам се, че звучиш позитивно, въпреки случката, точно така - не трябва да позволяваме на подобени неща да ни смачкват, а да мислим само за хубавите и те ще ни се случват!

Препоръчани теми