Юлски деца-Тема 44

• 30 534
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Честит рожден ден на Стелла и Влади! Джиджи, Сиси, да са ви живи и здрави дечицата, да растат щастливи, умни, с късмет и много успешни!  Hug
Джиджи, дано всичко лошо са отнесли от вас - и лошия късмет, и негативната енергия...  Hug              Стелла е много хубава! 

Честит рожден ден на патерица и на София! Миме, нека все така умничка и прекрасна да е София, да ви радва много и да прави щастливи дните ви!  Hug

Емили, много неприятно преживяване, но понеже ти отлично знаеш, че не отговаряш и грам на описанието, нито пък Изабел, мисля че ако вече не си го направила, е време да си го преместиш "в другия крачол". Простотията е най-леката форма на вреда за околните и най-голяма за притежателя й!  Hug

# 646
Честит рожден ден на сладката Стелла и смелия Влади, да са живи, здрави, прекрасни, умни, щастливи и много игриви   bouquet

# 647
С голямо удоволствие прочетох всички пожелания! Благодоря ви!! Hug

Току що сядам...прибрахме се преди час от тържеството Crazy Ели, страшна си Hug Благодаря ти за моментите, които запечата завинаги!! В моите очи беше хубаво парти, на хубаво място, с много детски смях. Повечето деца на довиждане си дадоха заявка за догодина на същото място Laughing И няма да повярвате....като истнински подарък за празника случайно се появиха и Марулка с четири деца Laughing Като вещо лице, чакам и нейните отзиви за тортата Hug Аз нямам думи за вида, а на вкус беше божествена, лека, с ненатрапчив ягодов вкус, лятна торта....но си е въпрос на вкус Simple Smile
Стелла беше приказна и според мен се чувстваше като в приказка. Утре я чакат една стая с подаръци, просто нямаше сили за тях  Simple Smile...аз също вече нямам сили и отивам да почивам... Hug

# 648
Еее, честито и от мен на Стеличка и Влади, нека бъдат здрави и щастливи децата, а родителите им да се обичат!
Ние прекарваме голяма част от времето си навън, после нощем до късно се занимавам с шетане и някак за компа не остава много време.
Нещо мернах за среща май? Но не видях час и място? Ще ви проверя сутринта пак, и без друго искам да посетя един магазин там наблизо до борисовата...

# 649
Честит Рожден Ден на Радослав на dzimbi и на Михаил на Cuckoo
Вие сте две страхотни дечица!
С пожелания за весели игри и незабравимо детство, бъдете живи и здрави деца мили!

# 650
  • Кърджали
Честит Рожден Ден на Радослав на dzimbi и на Михаил на Cuckoo! Весело и щастливо детство!
Сиси, с малко закъснение, честит празник! ДА ти е жив и издрав Влади!
Стелла е била повече от прекрасна!
При нас нищо ново. Кати е само на вълна "не" нищо не и пречи, че не го казва, просто от месец поне не съм я видяла да се съгласи с нещо, все върти глава, все ляга по земята, все се тръшка.... Ще го преживеем някак си.

# 651
Честит рожден ден На Радослав и Михаил!

Джиджи скрихте ми шапката с тази торта в комплект с роклята, никога не би ми дошло на ума, много ми хареса. И аз се посмях за тоалетите, добре че не държите нищо ценно.

Орхидея, Маймунчето са в Бг вече от месец, това им се е случило  Joy.
Маймунче, и на мен ми е мъчно като ви чета. Толкоз ли пък сме зле  newsm78

# 652
Добро утро,

Аз се опитвам да си включа мозъка за работа тази сутрин, но нещо не ми се отдава. Laughing

Ели, Джидж - много сладка Стелла сте ни показали. Чакаме снимки. Кой направи тортата?
Ем, Ели го измисли това с торта по модел на роклята за първия рожден ден или имен ден на Калина. Не се лъжа нали? newsm78 Голяма ни е художничка, мога само да си мечтая да имам толкова ентусиазъм и талант като нея. Hug
Сиси, браво за тортата. Аз нещо още не мога да се развълнувам за рождения ден на Калина, нали е след около месец чак и не ме е хванала предстартовата треска.
Мила, много ме е яд, че ще ви изпусна за среща преди да заминете на морето. Много весело изкарване и никакво боледуване.

# 653
  • София
ДЗИМБИ, КУКУ ЧЕСТИТИ ВИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ИГРИВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МАМЧЕТА!

Джиджито Стеличка е истинска красавица, да ти е жива и здрава.

# 654
Малеее, каква съм заспала. Казах ви, че не съм в час днес.

Дзимби, Куку - да са ви живи и здрави порастналите дечица. Много да ги нацелувате и да получат най-хубавите подаръци!

# 655
Eh, kak bash sega ostanahme bez komp:(.
Dzimbi, Cucko, chestiti vi rojdenitzi, da imat slynchevo detstvo, bezoblachen jivot, sharen i shtastliv:*.

# 656
  • При децата ми
Привет!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ МОМЧЕНЦА ДНЕС! ДЗИМБИ, КУКУ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ МЪЖЕ!  bouquetМНОГО ДА ВИ РАДВАТ И КЪСМЕТЛИИ ДА СА! ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! Hug Hug

Грация, наистина ли с нетърпение чакаш да си тръгнете? Confused
От два дни Ники се разхожда само по гащички и е много весело! Crazy
Сиси, би ли споделила рецептата за тортата? Simple Smile Може и на лични.

# 657
Dzimbi, Cucko, да са ви живи и здрави порасналите момчета!! Весел празник!!

Джиджи, Стелла = стил, очарователна както винаги! Браво, Ели! Hug

Хриспа, сурови десерти правя по идеи от тези сайтове - http://www.recipemagician.com/category/recepti/sladki-izkushenia/, http://www.zemianazaem.com/archives/category/recipe/%D0%B4%D0%B5 … D1%80%D1%82%D0%B8 Като за начало можеш да се пробваш с нещо конкретно и по лесно (например някой "чийз" кейк), а аз вече импровизирам.. само блата обикновено е почти един и същ и - ядки (задължително накиснати за една нощ ) и фурми, брашно от рожков (вече допълнително кокосови стърготини и пр.). Добре е да имаш мощен блендер.

# 658
  • При децата ми
Сиси, благодаря! Hug Обаче, не само, че нямам мощен блендер, ами нямам никакъв! Sad

# 659
Хриспа, не е невъзможно и с пасатор, само преди това може да си нарежеш с нож по-едрите неща (фурми), ядките са омекнали след накисването.. За блата особено не е нужно да са фино смлени, а напротив.. Опитай..  Peace

Общи условия

Активация на акаунт