Юлски деца-Тема 44

• 30 525
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • варненка от София
Ейййй, егати късмета. Вчера се прибрах летяща от емоции и от случайни срещи и за съжаление нямах нет до преди малко и ме ножех да се похваля веднага.

Искам да честитя на патерица празниците на Стелла и Влади, да са винаги усмихнати, да имат ведро и щастливо детство, с много веселие и игри!

И за най-голямо мое удоволствие и изненада се оказахме част от партито на Стелла. Заведох аз децата да поплуват в Германи и гледам, че има рожден ден таммммм. И в един миг се появява една шеметна Клеопатра, наша Джиджиииии. И тогава ми зацепи релето - Германи, Стелла, рожден ден. В този миг се появи и Ели и просто изненадата беше невероятна. Та децата щуряха около час в басейна - горещо го препоръчвам. Баткото си ги наблюдава, а мама си пийва кафенце, разкош. След това се присъединихме и на партито - та и торта ядохме и пихме и се веселихме. Благодаря за всичко! Иначе като цена е супер също - 4 лева на час, а ако ще е урок по плуване с инструктор е 8 лева.

А нашето пребиваване в София вече отива към края си. Утре нашия тате идва и в събота потегляме. Крепи ме мисълта, че сега е лято и време за плаж, ама ще си пострадам мъничко де. Хубаво ми е тук, това е.

# 661
  • При децата ми
Хриспа, не е невъзможно и с пасатор, само преди това може да си нарежеш с нож по-едрите неща (фурми), ядките са омекнали след накисването.. За блата особено не е нужно да са фино смлени, а напротив.. Опитай..  Peace
Сисе, Hug Ще се пробвам да!

# 662
  • USA
Dzimbi, Cucko, chestit praznik, da sa vi jivi i zdravi  ura!

Stella kakto vinagi e strahotna, ne naprazno mi e edna ot liubimkite.

Shora mishora, osven smianata, vsichko tuk e po mnogo-mnogo hora, mnogo shum, mnogo jivotni. Steisi ne e sviknala s tova, strahuva se ot horata veche, plache osobenno ot po-vyzrastnite. Vseki ia dyrpashe v nachaloto, daje prodyljavat niakoi, vseki iska da j se radva i i doide v poveche. Predi niakolko dni 3 kucheta se zasiliha kym kolichkata, dobre che beshe edna jena nablizo i gi otprati niakak si. Veche v 3 grada ia vodihme i tykmo svikne i pak nanovo. Mislehme i vyv V. Tyrnovo da otidem, no se otkazahme. Vecher zapochna da sochi v synia si jivotni li i az ne znam kakvo, pishti, striaska se. Moia e greshkata, che se reshih da ia zaveda na tazi vyzrast v Bg., struva mi se, che e nai-nepodhodiashta. Do takava stepen zapochnahme da se kyrmim, che otnovo sym s razraneni zyrna, vypreki silikonovite protektori. No pak kazvam kato izkliucha niakoi drazniteli i systoianieto na Stejsi, na men si mi haresva vse poveche.

Dnes nai-nakraia otidohme na plaj, na Steisi mnogo i dopadna i utre pak shte ia zavedem. Obache s tazi solena voda ne mojem da se razberem, krie se i pie ili pyk blije vsichko, koeto e v baseincheto.

Emily, ne stava vypros, che v Bg. e zle, prosto e mnogo razlichno ot tam.

Izviniavam se mnogo za latinicata.

# 663
Честит рожден ден на Ради на Дзимби и на Мишо на Куку! Да си ви живи и здрави момчетата! Желая им весели игри!   bouquet

# 664
Привет, от "Шеметната Клеопатра" Laughing  Joy Марулке  Hug

Куку, Дзимби, да са ви живи и здрави момчетата!!! Здраве, усмивки, поводи за радост и гордост!!!

Благодаря за положителните отзиви Hug Тортата е произведение на Буболинката. За идеята торта-рокля и аз така знам...основоположник е Ели Wink Ефектът "copy-paste" наистна беше умопомръчителен (на снимките в цял ръст ще се види), а за вкуса.....ще оставя всеки да си представя Simple Smile
...а аз чакам с нетърпение да видя произведението на Марулка, за което тя само ми загатна...

Сиси Hug, потънах в рецептите.. Blush

# 665
И днес ще започна с поздравленията за днешните рожденици Ради и Мишо, newsm59 newsm67

Леле Джиджи, Стелла е прекрасна! Както винаги е много елегантна, а тортата и роклята са убийствени. Мислех, че Буболинката вече е излязла в отпуск иначе и аз щях да моля нея за торта, но явно и Ели има пръст в тая работа Wink
Аз пък днес намерих други, които ще ми направят тортата, която съм харесала за В. и то с 50 лв по - евтина, да не говорим че и по-вкусна ще бъде, защото от там взех и за моя РД и обрах точките с нея.
Сиси, мислех си тия дни, колко ми беше хубаво като родих, защото не мислех за нищо друго, бях забравила всичко и всички. Сега се опитвам да кажа и на най-добрата ми приятелка, която скоро стана майка, да се радва на моментите които и предстоят в близките месеци, защото такова спокойствие повече няма да види, като почне пак работа.
Снощи се похвалих за Гърция, ама може и да ми се размине, защото свекърва ми е много зле след поредната химиотерапия и мъжът ми се притеснява за нея, както и аз разбира се, макар тя да не се оплаква и да ни спестява всичко, но то не може да се скрие. Утре ще решим, ама.....предчуствам скоро време неприятности Cry дано да не съм права, а просто уморена.
За капак одеве ми прилоша във фризьрския салон и сега съм като парцал. Абе оплаках се, хайде
лека нощ на всички.

# 666
Честит празник и на днешните порастващи момчета Радослав и Михаил, нека са много силни, упорити и щастливи   bouquet.

Хриспа, Маймунчето брои дните до тръгване, не съм аз.

Чакам с нетърпение да видя и другите снимки на Стеличка.

Ели, имаш невероятни бременни модели, чак ми се прииска и на мен голямо коремче  Heart Eyes.

Шора-мишора, дано се размине всичко и да успеете с почивката, заслужавате си я.

Аз нищо не съм планирала за РД. Ние бяхме уредили място, пиене и т.н. за голяяяямо парти, но го отменихме. Просто в момента нямаме сили и желание за такава подготовка.  Мисля в понеделник да купя една торта и 2 свещички и да си празнуваме с другите деца в яслата и без това там ще е най-забавно за Мими. На другия ден ни е ЯМР-то и когато ни кажат резултатите и всичко е наред сигурно импровизирано ще поканим 3-4 семейства на някое заведение, да се почерпим. Миналата година правихме и кръщене на деня й и много гости и бяхме запазили лятна градина (това в Русе), а тази ще е по-скромно.

Днес бяхме в една ферма и Мими се радва на животните (най-вече на кокошките), след малко ще кача снимки във ФБ.

# 667
Честит рожден ден на днешните празнуващи Радослав и Михаил!
Безгрижно и весело детство им пожелавам!
   newsm67 newsm67 newsm67

Джиджи, не мога да не отбележа, че изглеждате прекрасно  Hug
Грация, стискам палци всичко да е наред и да си отдъхнеш  Hug

# 668
Добро утро!
Честит Имен Ден на Йоана на Fortune, както и на всички, празнуващи днес   bouquet
Днес Йоан също има имен ден-моля, почерпете се за негово здраве:

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 08:10 от Чочиии

# 669
Честито на днешните именници!

# 670
 newsm59Честит рожден ден на Александра и Амислав! Да са здрави, весели и щастливи дечица!   newsm59

Чочи, честит ви именник!  Hug
Защо празнувате днес, по принцип Йоан, Йоана, Иван..празнуват на 7 януари. Тогава го отбелязваме ние именния ден на Йоан. А днес доколкото знам празнуват всички хора с имена на билки  Rolling Eyes

Иначе при нас положението е същото, продължава да се изпуска вечер. Буди се разбира се и го из пишвам, но факта е, че се мокри и се чудя да слагам ли пак памперс гащи или да изтърпя този период  Thinking

# 671
Здравейте, с малко закъснение
Честит рожден ден на порасналите Радослав и Михаил, Дзимби, Куко, да са ви живи и здрави.
Честито и на днешните рожденици.

Чочи, щом празнувате днес, честит имен ден на Йоан.
Грация*, стискам палци ЯМР на Мария да е ОК и импровизирано да си направите прекрасно тържество. При нас резултата излиза веднага, нали мъжът ми е опериран от мозъчен тумор 2009 г. и правихме ЯМР на всеки 6 месеца, сега вече, ако всичко е ОК  Praynig, ще е всяка година, сега чакаме направлението от невролога и другия месец и ние ще ходим.
Шора Мишора, дано и при вас нещата да се успокоят и да успеете да си починете.
Джиджи, Стелла е прекрасна, разгледах и другите снимки на Ели.
Маймунче, неприятно е това със стряскането, много са й дошли новите емоции на Стейси.
От детскате се чува "Мако, мако".

# 672
Честито на сладките вчерашни и днешни рожденници  newsm59  ura newsm59  ura
Снощи влезнах специално, за да видя снимките на Ели от тържеството на Стела. Просто нямам думи, прекрассни снимки ,а  и модела е .............................то стил , то елегантност- прекрасна   bouquet.
Крайно време е и аз да отида да ни снима Ели   bouquet, но нека станем  трима и тогава  Laughing
Грация, всичко ще е наред , вярвай   bouquet

# 673
  • При децата ми
Грация, извинявай, Blush но вместо "маймунче" съм написала Грация! Не съм имала теб предвид! Стискам палци всичко да бъде наред при вас! Praynig
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА! ВЕСЕЛО И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО! Hug
Ели, снимките са разкошни! Peace
Честит имен ден на именниците! Да, и аз се зачудих защо Йоан празнува днес имен ден, но наистина така пише. Rolling Eyes

# 674
Radina, и на 7.01 Йоан празнува имен ден http://bgkulinar.net/calendar.php?calid=1784 . Днес също, защото днес е рождението на Йоан Кръстител /Днес имен ден празнуват всички с имената: Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо/ http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3910091

Общи условия

Активация на акаунт