Искам да честитя на патерица празниците на Стелла и Влади, да са винаги усмихнати, да имат ведро и щастливо детство, с много веселие и игри!
И за най-голямо мое удоволствие и изненада се оказахме част от партито на Стелла. Заведох аз децата да поплуват в Германи и гледам, че има рожден ден таммммм. И в един миг се появява една шеметна Клеопатра, наша Джиджиииии. И тогава ми зацепи релето - Германи, Стелла, рожден ден. В този миг се появи и Ели и просто изненадата беше невероятна. Та децата щуряха около час в басейна - горещо го препоръчвам. Баткото си ги наблюдава, а мама си пийва кафенце, разкош. След това се присъединихме и на партито - та и торта ядохме и пихме и се веселихме. Благодаря за всичко! Иначе като цена е супер също - 4 лева на час, а ако ще е урок по плуване с инструктор е 8 лева.
А нашето пребиваване в София вече отива към края си. Утре нашия тате идва и в събота потегляме. Крепи ме мисълта, че сега е лято и време за плаж, ама ще си пострадам мъничко де. Хубаво ми е тук, това е.

Ще се пробвам да!
!
Марулке
Ефектът "copy-paste" наистна беше умопомръчителен (на снимките в цял ръст ще се види), а за вкуса.....ще оставя всеки да си представя

дано да не съм права, а просто уморена.
.
, ще е всяка година, сега чакаме направлението от невролога и другия месец и ние ще ходим.