Още 2 в 1

Пожелавам ти много леко раждане !

Наистина е късметлия Кубрат!
Винаги така щастливи и доволни да сте!
нека всичко приключи със щастлив край.
наистина.
е гати мъжете прости, никога никой не се е сещал да ми помогне.Веднъж една бабичка ми предложи и мъжът до нея явно се усети та тогава аз се сопнах и казах"абе няма нужда' и то на последните три стъпала. Има много как да ги нарека 'дебили' или'тъпигьоси'.
И после той ми звънни и ми дава номерът и аз да говоря с нея и като ми казва как е протекъл разговорът им паднах от смях
. Ние още на вълна изписване те го приемали пак
. Особено на тези от вас които сте много доволни напишете какво давате. Аз освен за прополис подве капки в чай не съм давала нищо друго , а даже го спрях , че нещо ми се опъпчваше и аз се чудех от какво и спирах всичко за което си мислех , че е алерген.

Стискаме палци да добутате до поне 36 седмица! Това е и за Скайпетя: Колкото до АБ и т.н. Аз съм се побъркала на тема пробиотици и коластри. Чудя се дали да не запиша второ висше медицина

Хубава вечер на всички!
! Пази се много ! има ли кой да ти помага със Софи?
. Вечер мога и до 12 да работя, и нощни смени съм карала две години, обаче сутрин и трябват 2 часа, след като съм се събудила, за да стана адекватна. Хайде с нетърпение чакаме да кажеш къде да те гледаме 
Незнаех колко бактерии да избера и отка4их. От 2 билиона до ... ох, колко бяха, май 8 беше най-голямото, та накрая избрах 4 билиона пробиотици + пребиотици и доста добре му подействаха. Имаше и детски вариант, но изобщо не ми хареса в опътването пишеше да не се дават на деца под 4 год, а на вси4ки останали пишеше за всякакви възрасти
Имам и "биогая" в хладилника, но и на мен ми се струва скъпи4ка за 25 паунда и да стои в хладилни, като се отвори до 7 дена да се хвърли ...по-сложни4ко, а тези са по-евтини, по-силни и на прах, на отделни дози4ки, без проблем за съхранение, но все пак, ако ми пуснеш линк на Силвето, което са препоръ4али да направя малко сравнения и да видя. На тези , които купих пишеше да се вземат 7 дена в месеца, ако има прием на АБ или други проблеми, като слаб имунитет и т.н. Тези как се вземат?
Как е Ишко 
Тук никой не прави път на никого, ама аз пък съм си и свикнала и не ми прави впе4етление 
4е много ти се събра наиситна и на теб
И аз не съм сутрешна птица, но като теб нощем вирея добре
Тази сутрин пак в 5:50
Сън не спи д аходи на градина 

Другото - от както писа за вашите премеждия съм в размисли с тия Нурофени
Имам си в хладилника, но го давам само при много висока Т за всеки слу4ай и когато трябва да редувам с Калпъл, но не съм 4увала и аз хубави неща за него
Казваха по едно време, 4е за малките деца ще го спират заради ибупрофена в него и т.н., но факт 4е за сега нищо такова няма. Дано да сте ве4е добре
Благодаря ти, 4е го написа. Аз май ще мина на вани с вода или на разсъбли4анки, както правят тука масово и върши работа, 4е ме хвана шубето яко от Нурофена 

,Ради свикна ли вече или още не иска да ходи?

.Бързо да ти свиква организма,за да си свежа и отпочинала 
-с нетърпение чакам да се видим
.Имам няколко въпросчета: