Не съм се включвала до сега, защото сега виждам темата! Прочетох доста и ще се радвам да се присъединя, към отбора на Августовските бебета!
Имам една прекрасна дъщеричка, родена на 18 август

Поздрави на всички! От днес почвам да Ви следя редовно!

Ако и малката принцеса тръгне на градина и ти ис намериш работа ще е добър вариант. Дано се справите 
Дай Боже да избутам...!

Винаги е хубаво някоя нова мама-августинка да се присъедини! 
/

ми то съвсем не останало вече
айде дано да е много леко 

Ние ще си носим кошарата, ама след това отиваме в СТ Загора и ще поостанем там с малчо. Та и количка ще носим и купища други неща. Аз с малко багаж не мога да пътувам 

Каква разлиkа със сега, нали?
Как с казва детенцето ти? Разкажи нещо повече за вас. 
Ами да, все пак тогава бях бременна в 9ти месец, а и тамън бях подстригала доооста косата по малко инфантилен начин, не слагах грим и т.н. и няма как да съм приличала на новинарка. 
Има строг режим, на който много държим аз и баща и! Само един недостатък, който според мен ще изчезне с времето. Смуче си палеца, преди да заспи... Още от бебе, отказваше биберон. Нооо това са дребни кахъри, когато ти се усмихне и целуне, всичко друго е без значение!! Не си представям, как ще я дам на ясла, но нямаме друг вариант за момента ..
Нали знаеш,че без теб няма да е същото......

Нали знаеш,че без теб няма да е същото......

Че по въпроси от старата още исках да пиша, но къде ти такъв късмет.. Еванджи съвсем ме е обсебила, нонстоп е "бабАмамА мамАбабА"
Все има нещо мнооого важно за казване, показване или искане някакво. БабА е татко на гръцки ( и на турски също
Направихме и първото ѝ осъзнато вечерно парти. В градчето имахме т.нар. артнощи. Много особена, приятна атмосфера бяха направили, топло, мирише на акации. Всички магазинчета отворени и превърнати в галерии, с огромни светещи фенери отпред. И тя много се впечатли, милата. От луната, от звездите, от тълпите хора, дето я закачат. И само Аууу ААхкане и не се умори да обикаля до среднощ. Таткото ни е само е за бой, че много я глези, но той си е такъв. И мен така ме глезеше, сега е неин ред. Ще го преглътна. 

Винаги е приятно да приветствам още една русенска мама в темата. Много хубаво име и на страхотна дата е родена малката Николета.
Дано е хубаво времето, децата да се наиграят и вие да заредите 'батериите'.
Жалко, че нашата среща няма да се състои, но с Амбишъс сме казали, че догодина ще планираме отрано. Ние това лято ще сме големи късметлии, ако успеем и до Гърция да прескочим. А този твой малък принц, кога прояде като истински мъж? И нашата иска само месо, ужас е просто, другото не го поглежда. А за говоренето, дето разказваш, рано им е, спокойно.
Нашият братовчед Ѝорго, сега ще стане на 3г., миналото лято почти не говореше. Тази зима като си бяхме в Грис, ами той не млъква, говори като луд абсолютно всичко. За няколко месеца, рязък прогрес. А пък за фолиото... нямам думи! Истинско наказание
Ама така ни се пада нали?