АВГУСТинче "вънка" вика, по игрите иска то да тича! Тема 28

• 33 397
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Ехооо къде сте всички  newsm78

Ние вече сме по добре.Снощи му сложих изварения компрес и определено действа това чудо  Peace

Някой досега давал ли е опашка след АБ това дето д-р Михайлов препоръчва?

# 676
Пак съм аз.Исках да ви питам искатели да си направим нов колаж,със снимки от р.дни на децата ни.Ако искате може да вземем да събираме снимки в албума  и в края на август някой желаещ и можещ да го направи.

# 677
Ехооо къде сте всички  newsm78

Ние вече сме по добре.Снощи му сложих изварения компрес и определено действа това чудо  Peace

Някой досега давал ли е опашка след АБ това дето д-р Михайлов препоръчва?
Я сега разясни,какво представлява изварения компрес и какво е опашка?Сори ако ти се сторят глупави въпросите ми,но не съм чувала до сега тези неща?

# 678
  • Варна
Здравейте, момичета!  bouquet

Дария ми е болничка, пак получи бронхиален спазъм и бронхит има, слава богу не е пневмония този път, но ще трябва да я заведа на алерголог, защото три бронхиални спазъма са си предпоставка за атсма, да и направят тестове за алергии, да видим само кога ще стане, че точно сега нямаме излишни 120 лв. за тестове.

Хари, много се радвам да видя тройка в линийката ти, стискам палци да докараш до 36 седмица, пък после вече може и да раждаш. Grinning Praynig Hug

Болните дечица да се оправят бързо и да не тревожат майчетата си! Naughty Grinning

Я да ви питам, вашите деца имат ли страх от миенето на косата, Дария направо в ужас изпада и всеки ден ми повтаря "Няма мием гуавата, само тялото". ooooh! Joy hahaha Като я питам защо не иска да и мия главата ми вика "Далито плаче, виза вода очи". Laughing Да сте виждали в Джъмбо дали има козирки за главата( нали и ние вече си имаме Джъмбо Sunglasses Mr. Green) да се разходя там да потърся, друго не ми хрумва, казвам и да си даде главата назад и нищо няма да и влиза в очите, но не ще диването. Laughing

# 679
  • Кърджали
Гануша, и Кати не се разбираше по едно време с миенето на косата. При нас се разреши без помощни средства. Като не ще главата назад, я научих да я навежда.Казвам и наведи глава и тя милата направо на буквата Г става.Ама така не и влиза вода в очите и даже се кефи.
Друго...Днес една продавачка ме ядоса в магазина.Тъпо и упорито се опитва да ме убеди, че съм я излъгала с парите.Аз каква вина имам че не ги брои. Сташно удобен ми беше този магазин, ама вече ми се отщя да пазарувам там.

# 680
  • Варна
Честит рожден ден на прекрасната София!  bouquet Да расте здраво, будно и добро детенце и да бъде най-добрата кака на света!  bouquet Хари, честит празник и на теб, миличка!  bouquet Hug  bouquet

# 681
  • Sofia
Хайде да се почерпим за здравето на моето детенце.  Laughing Преди две години това беше най-щастливият ден в живота ми и се надявам винаги да е така!  Praynig Да ми е жива и здрава порасналата принцеса, нищо друго не искам ...  Praynig  Praynig  Praynig

А в неделя ще ви покажа истинската торта и снимки от празненството.  Laughing

# 682
  • София
Хариелка, честит рожден ден на вече голямата София! Желая т и да е здрава, щастлива, все така чаровна, умна и красива! Весел празник! Hug Hug Hug

Момичета, благодаря ви за пожеланията за бързо оправяне на Малчо - явно подействаха  Hug  Оказа се, че има остра ангина, гърлото му беше адски възпалено, ушите също, имаше 39.7С, абсолютно отпуснат, чак малко плашещо ми беше. Но тази сутрин вече е пушка, скарах му се вече няколко пъти заради всякакви бели, което значи, че е супер Simple Smile

Янче, Гануша, дано и при вас да се оправят нещата и дечицата да оздравяват, да ходят да тичат и играят Simple Smile

За къпането на главата съвет не мога да дам- този проблем за щастие не сме го имали!

# 683
Hariela,  честит втори рожден ден на рожбата ти! Да ти е жива и здрава, все така красива, усмихната и послушна и да е страхотна кака на малката бебка! Честит празник и на теб!   bouquet Между другото вчера видях едно момиченце, което страшно ми заприлича на Софи, а мъжо ми вика "Ааа, Софи е много по-хубава".  Simple Smile  Hug

Гануша, наистина може да е на алергична основа. Понякога на човек на може и на ум да му дойде какви неща могат са причинени от алергия. Аз например до 17-годишна възраст три пъти имах трета сливица, като последното й появяване беше придружено от стотици малки сличивни образувания. Лекуващият ме УНГ каза, че в цялата си практика беше виждал само още един такъв случай. Боледувах непрекъснато, много тежко и продължително. Дълго никой не можеше да си обясни как така продължава да се появява тази трета сливица, при това накрая в нетипично късна възраст, докато накрая един доктор в ИСУЛ се сети да каже "абе я си направете тестове за алергии, това е само на алергична основа". Като ми направиха тестовете се оказа, че бях алергична към поне 50% от нещата, към които ме тестуваха, а никога не се бях обривала или задушавала или каквито там други алергични симптоми. Направих курс на лечение с алергени, след което животът ми откъм боледуване се промени изцяло. Та искам да кажа, че алергиите хич не са за подценяване. Успех и дано скоро да се оправи Дари, че нали след 2 дни децата  ни са рожденички.  Heart Eyes Вчера бяхме в Джъмбо и точно гледах шапки. Имат доста голямо разнообразие, вкл. с козирка.

Анди също проплаква докато й мием косата, но бързо се успокоява. Племенницата ми обаче е доста тежък случай. Иначе вчера й купихме подаръци за р.д. и ми падна голяма дилема от мислите какво да й вземем. Дано им се зарадва.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 10:22 от ♥МамаНаПанда♥

# 684
Честит Рожден ден, София! Много да си здрава и усмихната, както винаги и да слушаш мама   bouquet Хари - весел празник   bouquet  
Айде и ние да не останем назад сме болни4ки  Rolling Eyes В неделя имахме страхотно време и прекарахме целия ден в градината с гости, но явно не съм усетила кога е захладняло и двамата се простудихме  newsm78 Давах вси4ко, което се сетя, но като ни спряха сополите, днес го пуснах на градина по настояване на татко му. Стискам палци леко покашляше сутринта, да не ми го простудят нещо допълнително там, 4е ще се гръмна  #2gunfire
Вси4ки болни4ки да се оправят бързо  Praynig
Ганушка - косата я мия доста на бързо и ние ревем, но не е пове4е от една минута цялата процедура по миенето на шампоана и после млъква като спра да изплаквам. Имам си една купи4ка, с която той си играе и знае, 4е ако я докопам и следва миене на коса, но няма друг вариант  Thinking С душа е абсурд просто, така 4е само тия фунии остават. Дано намериш и да минат изследванията добре  Praynig
рибке - пускам ти Л.С.  Wink

# 685
  • София
Мила Софи,честит рожден ден!Желая ти да си все така красива и щастлива,да слушаш много мама и татко и да се грижиш за малкото бебче!!!

Хариелка,на теб също да ти е честит празник!Пожелавам ти малките ти принцеси да бъдат много послушни и добрички и да не ти създават грижи.

Стискам ти палци и аз за 36-тата седмица  Hug

# 686
  • София
Hariela,  честит втори рожден ден на малката принцеса. Да ти е здрава и много щастлива. Пожелавам и най-вече много здраве.
Весело изкарване на празника.
И аз стискам палци да достигнеш 36-та седмица.

# 687
Хариелка, честит ви семеен празник!!! Пожелавам на Софийка много здраве и щастливо детство!!! Бъдете благословени!!Целувки!!

# 688
Честит празник на Софи и Хариела!
Хари, бъди винаги горда и щастлива мама! На Софи пожелавам весело детство и всичкото щастие на света!

Всички болни бързо да оздравяват и да не тревожат родителите си.

# 689

Честит рожден ден на малката принцеса София, newsm59 newsm67 Tada  ura пожелавам и много здраве и щастливо детство. Честит празник и на теб Хари  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт