Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 91

• 32 786
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
elmira Добре дошла   wavey

# 106
Даж  wavey
Аз трябва да се разхождам по дълго из острова и с човек който знае за филма или поне не го интересуват само магазините ooooh! Confused

# 107
  • In a strange romance
E, аз имах късмета да бъда с хора на моята вълна и на острова бяхме с мисия. Laughing

# 108
Аз трябва да се разхождам по дълго из острова и с човек който знае за филма или поне не го интересуват само магазините ooooh! Confused

Докоснала си се до вълшебната атмосфера и това е супер .  Peace
А това с магазините винаги ме е изумявало , да изпуснеш шанса да видиш нещо изумително , заради парцали , който тук можеш да си купиш от почти всеки магазин  ooooh!

# 109
Миме,чакаме с отворени очи да ни разкажеш подробности и да видим снимки.

Даж,всички сме от отбора на мъжете.Кенан още по-хубав е станал.Страшно фотогеничен,дори на снимки на които не позира Heart Eyes Heart Eyes

Думите на Али когато гушна бебто бяха:Моя Тефо,...там от където ме остави.
И погледна Езел преди това. Heart Eyes

Коментари от фенове в Ютубето

nasilda bakiyor ogluna sanki cidden orada baba olmus gibi-Как гледа сина си.Сякаш наистина е станал баща там.(Не съм забравила интервюто с Баръш.Там споделя,че е присъствал на раждането на сина си)

knesibek Преди 53 минути
junior kerpetende geldi-Дойде Керпеден джуниър

osman12322 Преди 9 часа
Tefooomm biraktigin yerden tefooom:(( Yok karde:(( Yok kardes yok bu kadarda aglanmaz ki;(((
Моя Тефо,...там от където ме остави.Няма такъв рев,братле.Толкова не може да се плаче;(((

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 23:33 от emely

# 110
Привет компания Simple Smile)) Ето ме завърнала се от Белград  Hug Много съм изпуснала,но ви попрочетох и утре ще се насладя на картина Simple Smile

# 111
Криси,и от теб чакаме преразказ с картинки Laughing

# 112
Думите на Али когато гушна бебто бяха:Моя Тефо,...там от където ме остави.
И погледна Езел преди това. Heart Eyes
Еми благодаря  Hug
Толкова е особено и тъжно и радостно  Cry  Heart Eyes  Heart Eyes Много ми харесаха всички в тоя епизод   Heart Eyes Без госпожица плитка  Mr. Green

Крис как мина , позабавлява ли се  Peace

Точно това ми направи впечатление , как с опит Баръш взе бебето на ръце  Peace

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 23:37 от dajoan

# 113
Шакира - Белград 09.05.2011 г.

# 114

Ето, както съм обещала на вашето внимание предлагам кратък снимков материал, разбира се имам много снимки,но все пак тук ни е събрала друга тема Simple Smile) Ако искате може да публикувам снимки от Белград Simple Smile
Целувки  Hug

# 115
Здравейте !  Hug Heart Eyes

Криси супер снимки  Peace

# 116
# 117
Днес ви пиша отсъствие  Mr. Green

Май , че критика  Thinking

Patlat hepsini Ezel!

http://www.posta.com.tr/magazin/YazarHaberDetay/Patlat_hepsini_E … m?ArticleID=72245

# 118
Здравейте,момичета! Много пусто днес наистина ! Добре дошли на пътешественичките,макар и със закъснение! Сигурна съм,че всяка е прекарала незабравими моменти! Засега само Криси се е отчела със снимков материал,но сигурно ви трябва време да го организирате.                                                           

Понеже съм си пуснала новия албум на Тойгар,та се зачудих третата песен,която се казва Али и Дженгиз от кой момент е.                         

# 119
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Hug Аз се наработих за днес и минавам да ви видя  Hug

Крисеее, страхотни снимки! Давай  още  Peace

Общи условия

Активация на акаунт