Ананасът, лютото и секса на вълна са, МАЙ-че, днеска! - Тема 25

• 30 855
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Ех колко хубави новини само.Гери я следя от няколко дена , че и седмици даже и днес се оказа нейната дата .
Мила Гери С  честито ви рожбичка да вие жив и здрав Еди да ви радва и слуша много . smile3525 smile3525 smile3525
Честито бебчета  и на Катрина и на Спасдиди да са ви живи и здрави само хубави емоции да имате покрай тях .
[/color]
 jenajena и аз съм си избрала датата 15.05 надявам се тогава да родя но божа работа при мен, не се знае бебка кога ще иска да излезе,но мама вече не издържа от болки в кръста , коремни и какво ли още не .
Искам вече и аз да си гушна детенцето си .
Утре ще ми махат серклажа и се надявам до няколко дена да родя , спрях си всички хапчета , утре ще видя какво ще каже докито ми.Стискайте палци махането на конци да е безболезнено и скоро да родя .
И аз искам да ме включите в списъка за 15 Simple Smile))
Ами това е от мен утре ще пиша как е минало , ако не родя де Simple Smile

# 166
БУБА много са ти сладки дечицата , да са ти живи и здрави Simple Smile
Искам да ви питам в деня на изписването какво носехте на лекарката и акушерките , може ли някой да сподели .

# 167
Буба, страхотни снимки! Малкият е голям сладур, да ви е жив и здрав!А двамата с братчето са толкова мила картинка Simple Smile Ама стаята наистина доооста се различава от нашите тук, както и храната Wink

# 168
 stork-girl  Щъркелова вест   stork-girl

Днес в 11:51 ч. A_VAL  е станала горда мама на прекрасна дъщеричка АННА с мерките 3.900 и 51 см.-планирано секцио.Мама вече е добре и поздравява всички МАЙ-чета  newsm51!!!  

Да и е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!

# 169
  • Варна
Ехааа да са честити рожбичките Еди на Гери bouquet, Ирина на Спасдиди  bouquet и на Катрина     bouquet   Да са ви живи и здрави и бързо да се прибирате вкъщи и да разказвате!  Hug
Буба, прекрасни сте! Поплаках си като гледах снимките  Heart Eyes
Аз започвам да се изнервям от бабешкото присъствие вкъщи, всеки дава акъли и прави каквото си иска, и като тръгне едната баба и дойде другата - айде наново  #Cussing out Искам вече сама да си гледам детето, безсънието не ми пречи, искам да съм спокойна и да не ме изнервя никой. Пфуу как ми олеква като се оплача  Laughing Май ме тресе хормона мъжката   Joy

# 170
  • гр. София
Здравейте мами,
Минавам да ви се обадя на бързо от болницата. Тук има нет в отделението (МД-София). Димитър е добре, не иска да суче много, много но се надявам да се оправим. Иначе  се чувствам прекрасно, секциото се оказа, че не е толкова страшно и на третия ден вече нямам никакви болки и оплаквания. Като се приберем в къщи ще пиша по-подробно.

# 171
ЧЕСТИТО НА МАМА ВАЛ   bouquet
Бубе много мерси за снимките,малкият е страхотен,а за болницата не коментирам...няма нищо общо.
Женажена и аз нямам от чехлите,споко  Laughing ако се засечем и позмаем супер...аз хем искам да се отърва от корема,хем искам да пренося един ден за зодия близнаци,пак и дипломата да допиша малко Simple Smileама не се знае,квото е писано ще стане:) Ти с избор на екип ли ше си,при кой лекар си?

# 172
  • София
Честити бебчета на Гери, Катрина и Спасиди! Да са много здрави, щастливи и игриви малките бебоци, а на майчетата бързо възстановяване!

Буба, страхотен снимков разказ. Твоите са ми от любимите!

Аз днес подредих бебешките нещица по местата, изпрах кошницата за кола и една пералня с чаршафчета и пелени. Мисля че бебето си чака бебешките перални и това си е.
И мен започнаха да ме проверяват все по-често, но още не са започнали да ме дразнят.

Айде момичета хубава вечер и нови бебета!  Grinning

# 173
  • Сливен
Simple Smile  Леле колко бебчета имаме днес Wink Аз си знаех, че днешния празник ще ни донесе някое бебенце Wink

Честити бебчета на  Гери, spasidi и katrin85, a_val!  Да са много здрави и послушни Simple Smile
На мамите скорошно възстановяване Simple Smile

Simple Smile

# 174
Честито на Авал и Спасдиди, да са ви живи и здрави бебоците,а вие бързо да се възстановявате!!!

Дано Спасдиди да е успяла да роди нормално, та тобкова искаше, ако пък не да се възстанови много бързо от секциото....

Бубе страхотни снимки, БРАВО и двамата ти мъже са страхотни!!!

Хубава вечер на всички

# 175
  • София
Честито бебче на А_val!!!да е живо и здраво!! newsm51
danaq_lv : И аз хем искам да родя, хем пък близнаците ме влекът  Laughing Големи са чаровници! Laughing
 Не съм с избор на екип- то за третото миналия път акушерката ми каза:''Вкъщи ще си го родиш", та да не стане екипът да е таткото JoyТой е много страхлив и ще е  #Crazy Mr. Green
Много готини снимки на Бубе!!! Peace
Чао от мен, че имам да преговарям 12 урока по ''човек и общество'' с Виктор- ужасен е този край на учебната година!!! #2gunfire

# 176
jenajena ами тогава да си чукнем среща и ние в болницата:)

# 177
{Абе Цвети8203,бях те питала вие за колко време бяхте наддали толкова много,нещо ако не се лъжа говореше за около 900 грама.Колко ви изписаха от болницата и на кой ден колко бяхте?Питам те толкова настоятелно,защото сте родени на нашата дата и мога да се ориентирам донякъде.}                     Люси отговарям ти веднага---значи родихме се 2,200 и три дни некачвахме, беше на системи първия ден после го дохранваха с добавка и на третия ден я  захраних с кърма,така до изписванвто само на кърма без добавки.На изписването ни казаха че сме 2,250 и толкова ни изписаха,седяхме в болницата 6 дни. Rolling Eyes На 05-ти бяхме на преглед при педиатърката и ни изтегли на кантара и тогава ни каза ,че сме качили доста,а е само на кърма без добавки и се храним на поискване,тоест доста често в началото и сега от 2-3 дни малко явно заради коликите си пропуска едното хранене, но пък през ноща се храним през 2 часа ,ужас TiredДабо съм ти отговорила задоволително Люси и да си прецениш  Hug А сега на 25-ти сме пак на преглед и ще докладвам колко сме станали  Simple Smile Сега да честитя на всички родили майчета  Гери, spasidi и katrin85, a_val!   bouquet  много се радвам за всички ви,защото това е наи хубавия момент от живота на една майка,да се  срещне с детето си  Hug дано несъм пропуснала някои....и стискам палци на всички останали   bouquetДобавям и накрая да не забравя---много е хубав тоз красавец на мама Буба   bouquet и Тони на мама на Ванко и Тони също да не го забравя и тои е красавец....да ги нацелувате момичета Heart Eyes ох оставям ви до утре, че да оправя диванетата и да  си почина малко ,за да се подготвя за нова серия през ноща Tired лека вечер на всички

# 178
  • София
честито на spasdidi, katrina и a_val! и днес имаме много бебчета, май повечето вече се появиха

БУБА страхотни мъже си имаш

и аз се чудих какво е удачно да се носи на акушерките и лекаря. родилите мами да споделят, освен цветя, бонбони и уиски???

# 179
  • Стара Загора
Наздраве от мен...със Шуменско Mr. Green
БУБЕ страхотни мъже и мили моменти Heart Eyes
Да изпльоскам и моите мъжове  Crazy

Борис спи сега...аз пукам бира...да видим тая вечер дали ще го отразя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт