Ананасът, лютото и секса на вълна са, МАЙ-че, днеска! - Тема 25

• 31 561
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  Момичета, много съм ядосана  Crossing Arms Вчера качвах снимки в темата един час, след което нещо се скапа и целия ми труд и време със снимките отиде по Дяволите...  Close
 Съответно се отказах и отложих за днес.
Освен това, незнайно как моите снимки от болницата са изчезнали в процеса на пренасяне на данните от фотоапарата, на компютъра  Confused Останали са само снимките от операционната маса, но като се има предвид, че прекарах цялата нощ в болницата, с болки, плюс стреса от операцията и самата операция, и упойка, тия снимки не са за показване. Освен ако не искате да ме видите вампирясала, със силно кървясали очи  Mr. Green Joy

Гери, как така си го докарала до 3-4 см без да разбереш..браво на теб! Аз се мъчих цяла седмица с контракции и цяла нощ с още по-големи, и не мръднах от тоя сантиметър-два  Tired

Лава, Нина, Джей (ей, отърва се най-после и ти Mr. Green ), честито, момичета! Бъдете много здрави и щастливи   bouquet

За корема- слушала съм какво ли не, но всичко е до ген ако питате мен. Моя корем в момента е прибран почти напълно, но ще отнеме време да се стегне и прибере съвсем..
Аз питах кога мога да започна с фитнеса и тениса, основно второто ме вълнува  Heart Eyes и ми казаха след 6 седмици.

Иначе вчера стана една седмица от как родих, махнаха ми и телбода (тук не шият, а слагат телбод). Рафаел е добре, но си пада малко нощна птица- през деня е спокоен, но стане ли 10 вечерта и става крив..  Tired
Все се надявах, че това бебе ще бъде по-кротко и само ще спи и яде, но уви, надеждите ми изпаднаха дълбоко и окончателно още щом се прибрахме от болницата в къщи ..  Crossing Arms

Стискам палци на всички, които чакат своите рожбички днес или идните дни  Hug

# 76
Ехаа вечерното преброяване се извърши  Peace  Mr. Green

Благодаря за стиснатите палчета момичета... честно казано, надявам се утре вече да не съм на линия тук, а в болницата и от там да пратя хубавата новина на моите вестителки!!! Simple Smile

Лека и спокойна нощ! Пък който ще ражда - да е лека и успешна!!!!  Hug Praynig Hug Praynig

Жира хубаво е че не се притесняваш от 13ти петък  Peace

Бубе, незнам душата, не разбрах как ги докарах, имах просто някакви си там леки болежки, ама и сега ги имам и незнам ... луда работа (ама  luvbed може и да е помогнало  Blush)

# 77
зу си е баш без тапа Mr. Green
 Освен ако утре сутрин нещо не изкочи пак-да се надяваме по-голямо към 3 кила примерно Mr. Green
Гери айде марш към Окръжна утре,че да идвам и аз след теб Crossing Arms
 Тази нощ няма да изключвам компютъра,че едва го включих днес-прави ми мизерии гадината.
Честито на Джей,Нина и Лава
Голяма Виктория се родила-да е жива и здрава  bouquet
Аз съм на ЖК в петък ако нищо не се случи дотогава де.

# 78
  • София
Честито бебче на Лава!!!Да е живо и здраво!!! smile3525
elissee : Малка поправка:  Peace
Май утре A_val има планово секцио, а аз съм си заплюла 11,15 или 16 Mr. Green
Иначе другите в класацията са ОК! Laughing
Интересно кой ли ще роди в перък 13??? Mr. GreenМоето малко момченце тогава има тържество,та дано да остискам Joy

# 79
Да се отчета за вечерното преброяване. От няколко часа не си усещам кръста, от време на време ме срязва и корема, но вече  не смея да се настройвам, да не окаже пак фалшива тревога.

# 80
Почвам вечерното преброяване:
Полита- утре е денят Хапче,
Гери- никакво изпускане, докато не проплаче беб,
Лотхен, Нинс- днес замалко да се объркам, реших, че си родила,
Спасиди- ще се пробваш ли натурално,
Силвия Димова
Жира- накрая с това мерене да не го откарате до 4000,
Зу- май вече без тапа,
Силвия111,
Жужи-последна по термин, но не и по ред.

Предлагам първите 3-4 утре да освободят място в класацията, да се наместим ние

Добре е!  Laughing Рапорт даден! Приема се единодушно! Преминаваме към изпълнение на поръчението!!!

Лека и бебеносна нощ момичета  Hug Hug Hug.

Добре е!  Laughing Рапорт даден! Приема се единодушно! Преминаваме към изпълнение на поръчението!!!  Mr. Green  hahaha

# 81
за вечерната проверка- момичета, ще ви разочаровам, на линия съм.
И като гледам нема мърдане и тая вечер.

На всичко отгоре днес в разговор с моите домашни се оказа, че на 11-ти умрял този, на 12-ти онзи...и така трябва да се вклиня или на 13-ти петък (пак малко зловещо звучи) или след 15-ти да раждам.
Сложни маневри ми предстоят.
Не че много ми пука кой кога умрял, ама цял живот да ми свързват детето с това, не съм очарована.
Така че, имайте търпение към наша милост в редиците и си затваряйте очите ако малко се позабавиме да освободиме мястото.

хайде лека вечер и успех с контракциите при тези дето вече ги имат!

# 82
  • София
Гери, аз си харесвам "петък 13-ти". Досега винаги ми е вървяло на тази дата. Нямам нищо против да е тогава.
Стискам палци при теб всичко да се развие по най-добрия и желан от теб начин. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 83
Гери ако устискаш може и да се засечем  понеделник в ОКБ  Mr. Green или поне да се застъпи един ден  Rolling Eyes
Зу ти къде щеше раждаш?

# 84
  stork-boy Вчера - на 10 Май се роди малкия Давид, с мерки 3200г и 49см.
Двамата с мама Мими са добре, раждането е минало нормално и се надяваме до 13-ти да ги изпишат.
От Щастливия татко  Joy
Ето и една снимка на Давид около час след като се е родил Simple Smile

# 85
Честит син на мама Мими и щастливия татко! Да Ви е живо и здраво момченцето! Нека внесе много радост в дома Ви !

# 86
  • Сливен
Simple Smile Честито на mimi_fenkata и щастливия татко Simple Smile Да ви е здраво и усмихнато бебчето, и да ви радва много Simple Smile

elissee и мен си включила в класацията... само дето незнам вече това бебе иска ли да излиза или не  Thinking

И тази нощ нещо не ме хваща съня... Ходене до WC-то, болки в кръста, въртях се и се чудех на коя страна да легна, за да ми е удобно... но накрая станах и даже си хапнах малко сладолед  Blush Сега пък седнах на компютъра... Вече се чудя какво да правя... newsm78 Embarassed

Сега като ви чета и видях, че петък е 13... Хубава дата, макар повечето хора да не са на това мнение...Лично на мен на такива дни са ми се случвали само хубави неща... Аз скоро се бях замислила, че може и да родя на 13, но не бях обърнала внимание какъв ден е Simple Smile... Само дето на ММ дядо му беше роден на тази дата, но вече не е сред нас... Дано я подминем наистина...
Аз лично все си мисля, че ще дочака 17.05, но нещо пък взе да ме наболява таза и кръста още повече... Вчера се повозих малко в колата насам натам и после не мога да стана... сякаш се схванах... Не ми стига това, ами и краката ме наболяват още повече, ама и аз не се спирам... като изляза сутрин и до вечерта съм на вън по разходки и кафета Simple Smile

# 87
Жужи,и аз съм на линия.Ей,какво ми става-няма сън!Изчетох милион теми в нета,някои от които хич не ме вълнуват Mr. Greenняма и няма сън.

Вчера си купих Talcid за първи път,ми то голям кеф-сдъвках едно и никакви киселини.

Честито на Джей,Лава,Мими,Нина !

# 88

Днес 10.05  Hope_4_life стана мама на първородния си син Филип 3800 кг, 48 см. Хоупчето и бебо са добре, много е щастлива  Heart Eyes, ще се включи при първа възможност.

Да и е честита рожбата и да ги направи много щастливи и горди родители!!

Днес трябваше да е и моят ден, с Хоуп трябваше да сме на една дата, но аз не устисках.. Grinning

# 89
Честити бебоци на Хоуп, Лава, Мими и щастливия татко, да са им живи и здрави малките бебоци и много да ги радват !!!

Общи условия

Активация на акаунт