Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 971
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Разпиляна във въображението
Бог, майката на всички

Тези ги изпотрепаха за по един епизод. На извънземните може и да не им дадат шанс. Ще ги свалят още в небето.

# 481
  • София
Miriel,  hahaha
Аз чакам да дойде модата на космическия сай-фай, може и без извънземни.
След провала на Старгейт Вселена, не виждам в скоро време да има нов такъв сериал  Tired

American Horror Story-някой гледа ли го вече,аз яко се зарибих,супер странен сериал...До сега 2 серии минаха.

Да, заповядай в темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616064.0

# 482
  • София
Някъде четох, че в следващия сезон на Свръхестествено братята ще се бият срещу извънземни, понеже то друго не остана  hahaha

Бог, майката на всички

Тези ги изпотрепаха за по един епизод. На извънземните може и да не им дадат шанс. Ще ги свалят още в небето.
smile3532 smile3532 smile3532

Странното е, че пак си остана най - читавия сай-фай сериал за гледане!

Аз чакам да дойде модата на космическия сай-фай, може и без извънземни.
След провала на Старгейт Вселена, не виждам в скоро време да има нов такъв сериал  Tired

Мислех, че само на мен ми липсва Космоса.
Лошото е, че Холивуд забози Космическите истории с някакви Апокалипсиси и тъпотии, та...
Освен да направят някой спин офф нов на нещо старо друг вариант за връщане не виждам, макар ясно да личи, че след спирането на Вселена липсата на този тип сериали много ясно личи и ще се усеща все по - силно от феновете...

# 483
  • София
На мен ми се гледат повече фентъзи-епоси от рода на Игра на торнове и Мерлин. Вярно е, че са много скъпи, но ако са направени качествено много хора ще гледат. Не е задължително да филмират някоя книга, макар че има много материал. Иска ми се да направят даже някой по-читав по "Мечът на истината", не онази боза, защото ако филмират книга, по-добрият вариант е да се придържат кън нея.

# 484
Да, "Игра на тронове" е много добър. Може би "Колелото на времето" Thinking 13 книги, много материал Whistling

# 485
Зомбитата наближават Wink

# 486
  • София
Да, "Игра на тронове" е много добър. Може би "Колелото на времето" Thinking 13 книги, много материал Whistling
Колелото няма да е много трудно, там може доста да сбият. Имам предвид, че има много описания и подробности, които доскучават, особено след 6-та книга.
Виж, Малазанска книга на мъртвите ще е доста амбициозен проект и затова едва ли ще се случи някога

# 487
С моята скорост и записването в Библиотеката хич не ми помагат за тази Малазанска поредица. Все нещо друго подхващам. Колелото към до пета книга мисля Thinking Пичът все меча Grinning Но наистина доста пари ще трябват за нещо добро.

Някой чувал ли е скоро за Бойна звезда Галактика?

# 488
  • София
Още нищо като дата  Tired

Bag of Bones - тийзър трейлър

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 23:34 от Amidala

# 489
Някой чувал ли е скоро за Бойна звезда Галактика?
Нищо ново. Пилотната на Кръв и Хром е заснета отдавна, но оттогава нищичко.

# 490
Хм, тийзър трейлър индийд. Кога трябваше да почне Bag of bones?

# 491
  • София
Казват декември, но няма точна дата.
Това дете е много зловещо, бррр....

# 492
Като стана въпрос за Колелото, в имдб от доста време стои това:http://www.imdb.com/title/tt1277941/ .
Не знам доколко сериозни намерения стоят зад него, но поне не е изчезнало от сайта за година и половина. Зачетох се в коментарите и видях това, не знам колко е вярно.. :
Brandon Sanderson tweeted on Jan 4th that the screenwriters have been chosen and they are at least working on the script. Most likely another year before they get a director, followed by actors. I doubt, though, that you'll hear much news until the script is done...if they get it completed.

# 493
Казват декември, но няма точна дата.
Това дете е много зловещо, бррр....

Да ти кажа, направо невинно ми се струва. Терапията с ужаси действа!  hahaha Ама ако това дете ще е някво главно страшилище във филма, значи бягат от книгата, така ли да разбирам?  Rolling Eyes

# 494
  • София
На другия трейлър се виждат и други страшилища, та не мога да кажа отсега дали ще бягат от книгата.

Общи условия

Активация на акаунт