Неразбирателство със свекърва

• 10 365
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
  • София
при първият проблем излизам сама на квартира

Май си нямаш и най-малка представа как се търси квартира.

# 76
  • София
Ами откъде да имам Grinning

# 77
Абе не е кой знае какво да потърсиш и намериш квартира. Скоро не съм търсила, но предните пъти намирах за 2-3 дни квартира, и то в желания район. Не вярвам сега да е много по-трудно... Ама си трябва и малко късмет все пак...

# 78
  • Sunshine state
Моето мнение.Абе хора,живеем 1 живот,2-ри няма!Не си причинявайте това!Няма какво да обсъждаш и да разговаряш с мъжа си.Казваш му-или се изнасяш с мен или аз без теб и точка.Ама това,ама онова,няма!Един ден,когато поостарееш и погледнеш назад,ще си кажеш "защо не бях по-смела и не напуснах този "дом" по-рано?"Дори и да останете сами там,ти никога няма да се почувстваш у дома си,повярвай ми.И мъжът ти най-много ще допринесе за това.  Hug
Тоя човек е освен пъзльо,и лицемер,а също така и злобар.Не те обича тоя човек,да знаеш.Когато някой обича,не позволява да се държат с партньора му така.  Naughty

# 79
  • София
Може би така ще завърша и темата:
Наехме апартамент под наем. След немного търсене намерихме през два входа до нас. Така няма да сменяме начина си на живот. Мъжът ми идва с нас. Малко ми е криво, но дано всичко да е ОК:)

# 80
  • Sunshine state
Наехме апартамент под наем. След немного търсене намерихме през два входа до нас. Така няма да сменяме начина си на живот. Мъжът ми идва с нас. Малко ми е криво, но дано всичко да е ОК:)

Много хубава новина!Да ви е честита квартирата!Изобщо да не ти пука.Не виждам за какво ти е криво,напротив.Трябва да се радваш   Hug

# 81
Браво !!! радвам се...ако си доволна от брокера, може д ами препоръчаш...ще ти бъда много благодарна:)

# 82
 Поздравления!Много спокойствие и щастие ви желая !

# 83

и  си плащайте наема ,иначе хазаиите стават нервни и пъдят:)

# 84
  • София
Браво !!! радвам се...ако си доволна от брокера, може д ами препоръчаш...ще ти бъда много благодарна:)
[/quote
По-скоро интернета помогна, а не брокера:)
От imoti.net, вземат 50% такса от наема.

Общи условия

Активация на акаунт