Отговори
# 90
Абе да ви кажа Крис май се обърна, защото му е по-голяма главата и явно му е натежала на дясно,че и трите пъти се обърна на дясно Joy
Ще се обърнат и вашите, аз пък си мислех,че само Крис все още не се е обърнал,че бузите му и шкембо понатежават,но явно вече намери как да ги завърти Joy Hug
Хайде лека от мен,че много се разписах нещо,а прането си ме чака-едното да го простира,другото да го гладя Hug

# 91
Добро утро,мамчета

и

Дано днес да имаме само добри новини Praynig

И ние още не се обръщаме,ама как и да се обърне на мама малкото"слонче" Simple Smile,най-добре се чувства момчето само когато е легнало по гръб(да не е будала да се назорва да се мята,я Mr. Green)

# 92
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Grinning  Praynig  ДНЕС ДА ИМА ХУБАВИ НОВИНИ ОТ НАШИТЕ ОБИЧНИ ЛОРИ И БОБИ  Praynig Praynig Praynig
слагам кафенце и компанийка, защото искам малко да разведря и да лъха от темичката ни както преди позитивизма  Peace Защото аз съм сигурна,че  днес  ще ни напишат, че всичко с Бобчето е добре  Peace  А аз днес като отида в Плевен ще отида до църквата,където  палих свещички и се молих за моята малка принцеса, когато беше мн болна да запаля и за Боби
ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА ЗА НЕГОВАТА СИЛНА МАЙЧИЦА  Hug
Flutter 
 Praynig И ЗА ВСИЧКИ В НУЖДА
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА ДНЕС!!! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ
аз отивам да се кипря  4470 
обичаме ви  Hug

# 93
Добро утро.
Стиснати палчета за Бобчо и за всички болнички бебочета.
Днеска смай ще е кофти  времето.

# 94
Добро утро!
Благодаря за кафето и закуската на Драйвърчето и на Мим за компанията  Wink Hug.

Силно стиснати палчета за Боби!Дано имаме добри новини! Praynig

На днешната дата нямаме нито едно родено бебе! Thinking

Честит рожден ден на Аntoniast и Silver_moon!Да са здрави,щастливи и усмихнати!

# 95
Добро утро ! То отдавна сме станали, ама сега намирам време да пиша.

Момичетата, които кърмят- по колко пъти се храните? Ние си направихме "режим", но си се храним по 6 пъти, понякога дори седем, а тук четох че някой храни по 4 пъти  newsm78

Храним се по 7 пъти, много рядко се случва да са 6.

Спим на много слаба нощна лампа, аз обичам на абсолютен мрак, ама това малко диваненце постоянно се събужда, хълца, ръмжи, върти се, съответно мама му се буди през час най-много  и ако е тъмно не я виждам, та затова и лампата, а как не се наспивам така  Tired

# 96
  • Sofia
Добро утро, момичета!

Надниквам пак за новинки, дано днес да имаме и да са хубави.

По темичките - ние спим на включената светлинка на бебефона. Тя е съвсем никаква, само колкото да мога да я виждам какви ги върши, че в началото беше ужас - намирала съм я съвсем отвита, със събути ританки, само по памперс, напреки на леглото... Сега нещата се нормализираха и е доста по-спокойна. Обикновено като я похваля тук и тя на момента започва да ме опровергава, но все пак ще си я похваля - от повече от месец спи от 22.30 до 7.00. Златно детенце. Е, естествено, аз си ставам по няколко пъти на нощ да я погледна, но все пак...

Ние също още не се обръщаме и страшно мразим да сме по коремче. Започва едно пръхтене и едно сърдито кряскане, което постепенно преминава в рев Simple Smile

Хубав ден на всички!!!

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 09:00 от mushmul4е

# 97
Добро утро,
Охо, имаме си рожденнички-да почерпят!

Момичета, благодаря за отговорите. Вече съм по-спокойна Grinning
Ние също не се обръщаме още. Аз избягвам да го държа по корем много, за да не му се притиска коремчето и да повръща Sad Той много обича по корем, а преди само ревеше.

Днес със сигурност ще има добри новини, обещавам newsm17

# 98
По темите:
-сън-без нощна лампа,на тъмно.
-обръщане-все още не го умеем.

# 99
Добро утро и благодаря за кафето на Драйвър.

Ние днес се успахме станахме в 7:25, закъсня ми швейцарският часовник - обикновенно ме буди в 6.45. Grinning

Ние също се обръщаме, ама и той моя е пълен с енергия и само мята ръце и крака. Опитва се да пълзи и като не успее почва да вика да хода да му подпра крачетата да се избута.

Ние тази сутрин за пръв път от 16 дни сме без хрема  Grinning

Честит рожден ден на Антониас и Силвър умихвайте се на живота и той ще ви се усмихне

Дано имаме доби новини днес от Лори и боби. Стискам палци на всички болни бебоци да се оправят:-)

# 100
Добро утро!
Ние не се обръщаме още. Повдига се нагоре и с крака се изтласква и отива нагоре, но не се обръща още. Вече използва ръцете, хваща и дърпа всичко.

Спим на тъмно, само телефона ми светка и компютъра, така е от началото, тя не се плаши.
Събужда се нормално към 5-6, рядко по-рано. Не съм засичала колко пъти се храни.

Но днес сме на консултация и ще видим дали е пораснала достатъчно.
Много ми е криво като знам, че ще я болят ваксините и после ще е неспокойна.

Дано всички разболели се бебчета да попаднат на най-добрите лекари и да се оправят бързо!

# 101
И моят швейцарски часовник днес закъсня Laughing.

# 102
Добро утро майки и бебчовци. Hug

Не спирам да мисля Лори и Боби дано днес получим хубави новини от тях. Praynig
Мойта кукла също беше стигнала до 5 ханения със строто и АМ,но от както яде това гадно Фризо ПЕП пак върна 8 и сега я мъча за 7 хранения знам че са много,но явно АМ не я засища.
От самото начало спим на тъмно без никакви лампи,не сме имали проблем.
От снощи и сложих на ръчичките два чифта ръкавички и така не си открива палеца и много се надявам да го забрави.

Днес имам РД но не знам как да сложа почерпка Tired newsm38  bigdance2

В 11 часа сме на лекар моля Ви стискайте палци тази докторка да ни каже нещо различно от думите "НЕ ЗНАМ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е ТАКА"!

Хайде чао за сега когато се върнем ще пиша

# 103
Честит рожден ден на Аntoniast и Silver_moon    bouquet  bouquet  bouquet
 newsm59
Да сте много здрави и щастливи.

Антония, стискам палци докторката да ви даде насоки.
Чакаме новини и за Боби.

# 104
Добро утро, отдавна сме станали де, ама нямам настроение за писане, все мисля Лори и Боби Praynig Praynig Praynig
Да се отчета по темите за днес:
Обръщане: Боби се обръща от време на време ама само от корем по гръб, от гръб по корем още не може. Обаче се е научил да се набира на пети и да си повдига дупето нагоре  Laughing
Хранене: по 6-7 пъти на ден, от вчера почнахме и захранването вече и спи малко повече от преди.
Спане: на нощна лампа, на мен не ми пречи мога да спя всякак си, още повече с недоспиването последните 3 месеца Mr. Green
Честито на рождениците и на всички празнуващи. Много стиснати палчета за всички болни бебоци, да се оправят бързо и да няма сериозни заболявания.

Общи условия

Активация на акаунт