Отговори
# 75
  • София
Спим на тъмно от началото.

# 76
  • Варна, морето, сините вълни...
Ние лампа нямаме - ТВ стоеше включен без звук цяла нощ допреди 2 седмици, но вече и него изключваме и си спим спокойно.
И ние  Peace но ми е по трудно понеже не го виждам като се размърда и трябва да ставам.
За лапането на ръчичките няма да коментирам вече всички видяха колко си го обича  Blush Joy
На мен си ми беше мечта много отдавна да живея във Варна, чак не мога да повярвам, докато не се преместим...Булка Марулка  мъжа ми ще работи в магазин на Златните (но ще си търси и постоянна работа, но поне ще сме там, че от тук е по трудно). Не знам къде е това възраждане newsm78 Аз си мислех Левски, че там имам приятелка. Но ще видим. Ааа, осигуряват му пътя (карта ще му купят за автобуса).
Мисля за сега да не го записвам на педиатър там, понеже не знам какво ще стане, ако не си намери друга работа...Че много ми е добра педиатърката и така или иначе мама ще искат да ни видят, но пък ако е много горещо как ще пътуваме с бебе Thinking ще го измислим Hug
Молим се за Лори Praynig
Честита месечинка на Бобчето  bouquet

# 77
  • Полски Тръмбеш
МИМИ  Hug  преди вр щях дате пипам и при кой педиатър ходите във ВТ  Heart Eyes може пак при едни да ходим  Heart Eyes 

# 78
И ние спим на тъмно отначало,то аз иначе не мога да спя Crazy

Jatze-добре ми звучи така,но ще видим дано всичко е наред с папкането ни Peace

ДАНО УТРЕ СА ДОБРИ НОВИНИТЕ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЛЕКА ОТ НАС Praynig Praynig Praynig

# 79
Mimi Hug Браво на вас с Мони бонбони,страхотни сте! Heart Eyes
Честити месечинки на Бобо, Веселина и Явор!Да са здравички и много щастливи дечица! Hug
Честит имен ден и на малкия ни Кико! Да си носи името със здраве,късмет и успехи!

Мен пък страшно много ме е яд,че не могат да разберат какво му е на детето и направо ми иде да ги грабна и Бобчето и Лори и да ги доведа тук, но все пак тя си знае най-добре....
Моля се само да разберат какво му е,за да вземат някакви мерки! Praynig

Лекичка и от нас,отивам да мия пак дупе,въпреки че го къпахме преди час Crazy

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 23:24 от Totoni

# 80
Аз да ви питам дали има вариант да сложите на първата страничка в колажа снимка и на Марти и да го запишете при наи дългите бебенца(54см.)  Peace

# 81
Ако Бобчо беше по-добре можеше наистина да го заведат в чужбина, толкова мами си имаме извън граница и щяха да помогнат Praynig
Честит имен ден на малкия Кирил.  bouquet
Момичетата, които кърмят- по колко пъти се храните? Ние си направихме "режим", но си се храним по 6 пъти, понякога дори седем, а тук четох че някой храни по 4 пъти  newsm78
Ние спим на лампа, паля тази на балкона и завъртам щорите, така че да ми осветяват там, където спи Лорис, а иначе не влиза друга светлина, че нашия татко не може да спи на светло.
Sofie, мисля че няма нужда от лекарство 37, 5 не е сериозно. Просто изчакай и го следи да не вдигне повече. Peace

А как ми се ходи във Варна.... много я обичам Mr. Green!!!

# 82
Мими, това Възраждане е на другия край, не на този дето ви трябва на вас  Laughing Чудесно е, че ще му поемат пътните!

Ние не спим на нощна лампа. Бяхме се пробвали, но се оказа, че няма нужда. Комплекса ни е от затворен тип и е толкова силно осветен, че като ставам нощем дори не ми се налага да светвам за да му направя млякото или за каквото и да било  Laughing Мъжа ми сега спи във вътрешна стая, която остава неосветена, че иначе слагаше на простора чаршафи, пускаше плътно щорите и пак мрънкаше, че му е светло  Crazy Спестяват ми от поддръжката разхода за нощна ел. енергия  Laughing

Доместика, само ти ли си ни бургазлийка? Аз ще идвам до Житарово, но ще мина да си видя и дружките из Бургас, ама нито съм за ходене, нито ще съм с бебе и количка ... Ще изпълня половината от мечтата ви - сингъл за 10 дни, ама на процедури да ме вдигнат на крака с надеждата да отърва ножа или нещо още по-лошо с колела и задвижвано с ръце, а това не вярвам да е в предпочитанията ви  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 22:37 от Булка Марулка

# 83
Ние спим на нощна лампа  Naughty малкото зверче много се буди нощем  #Cussing out

Аз пък досега защо така съм се заплеснала и не съм се включила във фейсбук групата  Thinking Моля приемете ми пълномощното... Jordanka Zgurova съм  Hug

Момичетата, които кърмят- по колко пъти се храните? Ние си направихме "режим", но си се храним по 6 пъти, понякога дори седем, а тук четох че някой храни по 4 пъти  newsm78
Седем... дори понякога осем пъти... Йоан вечер продължава да се буди много често  Crossing Arms понякога само го придърпвам близо до мен и дори сутрин не помня колко пъти е цокал Laughing

Марулка  Hug пожелавам ти успешно лечение и бързо възстановяване  Hug

Сигурна съм, че утрешни ден ще ни донесе само хубави новини от Лори и всичките ни болнички дечица ще са вече здравички и усмихнати  Hug
Обичам си ви   love001

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 22:46 от dayzi83

# 84
Ние още началото си спим на тъмно и проблеми няма.

От нас лека нощ

Дано и Лори и Боби да си поспят тази нощ и утре с нови сили да преборят диагнозата и оттам и проблема.

А всички болни бебоци да се събудят утре здрави, весели щастливи.

Вълшебни сънища мами и бебоци Hug

# 85
Evridika  и ние се храним по 6 пъти, но всеки ден различни часове. ПОнякога спи цяла нощ, а понякога на 4 часа се храни и през ноща също има хранене, но винаги са 6 (понеже си ги записвам). Един път само беше на 5 храненеия и ми се струваха малко, а за 4  Shocked та то аз ям повече, не знам  newsm78

# 86
В началото бяхме на нощна лампа, но установих, че спи по-добре на тъмно...то не случайно през деня е кукурай Laughing Сега светвам нощната, ако трябва нещо сложно да се прави, но най-често с телефона си светя като го гледам Mr. Green
Лека нощ от нас  Hug Hug

# 87
Забравих да се изкажа и аз за нощната лампа- спим на една детска,която свети съвсем слабо и Крис преди да заспи се втренчва в Мечо Пух и прасчо (които са изрисувани на нея) и така си заспива Heart Eyes Но няма проблем за очичките,понеже е съвсем слаба,приглушена светлина. Иначе ме е страх,че той доста често се задавя през ноща,или както каза и Евридика се извърта напреки и или забива глава в обиколника и не го знам диша ли,или я забива в решетката на леглото.

Евридика- аз го кърмя по 5 пъти на денонощие,но бая лапа на хранене Joy И аз си мислех, че се храни рядко. Питахме педито- каза,че за неговата възраст трябва да има 5 хранения и че е супер,че спи "цяла" нощ и се буди чак към 4-5 часа..... да за някой може и да е супер,но майка му става поне по 4,5 пъти през ноща,което си е убийствено направо Tired

Софи- на нашите свещички Мекселен пише,че се слагат при над 39 градуса! Мери му по-често Т и ако вдигне 39,тогава му дай нещо (според мен). Не е хубаво да си тъпчем децата с излишна химия,то достатъчно кремове и с всякакви мазила ги омазваме... дано да се оправи бързичко сладурчето и да не се налага медикамент! Hug

Марулке, бързо да се възстановяваш и добре да си починеш (паралелни процеси Peace) И между другото адаша е просто приказен! Heart Eyes Hug

А да ви кажа,знам че повечето бебчовци се обръщат отдавна и не ме изненада,че се обърна Крис днес след баня,а лекотата с която го направи Joy Обърна се три пъти,като голям човек,а аз бях тръгнала масаж на гръбчето да му правя. Много ми стана смешно,а той първият път се уплаши,после му беше вече веселба Laughing

И на Мим все забравя и аз да й кажа,че прави страхотен маникюр,особено последния беше върхът!  bouquet

# 88
Evridika, ние се храним по 7-8 пъти, а това за 4 хранения ми се вижда някаква химера,но аз имам чувството,че кърмата ми намаля и вече не му стига.Вие по колко време кърмите вече,при мен особено вечер кърменето продължава около час? Thinking
Аз от каката още свикнах да спя на нощна лампа.
 Praynig Praynig Praynig за Боби,дано утре светилото да каже най-накрая какво му е и да започне адекватно лечение.
Марулка много лошо положение,дано да размине с процедурите. Peace
Мим,това от "ПРОРОКЪТ" много ми хареса,това е самата реалност.
Лека от нас и ви желая спокойни бебчета. Hug
Май само ние още не сме започнали да се обръщаме. newsm78

# 89
И ние не се обръщаме Деси.
Мим нашата педиатърка е в Павликени. По наблизо да ни е.

Общи условия

Активация на акаунт