Отговори
# 105
И моят швейцарски часовник днес закъсня Laughing.

Явно днес има масово закъснение на малките ни будилници Simple Smile

Антонианс дано новините са добри- аз като гледам доста хора сме на консултация днес.

# 106
Здравейте, сладурки!
Честит рожден ден на празнуващите днес! Много здраве, щастие, любов и спокойствие! Hug  bouquet

Ние спим на тъмно от самото начало, защото светлината ни дразни и разсънва и после няма заспиване...  Crazy
Храним се по 5-6 пъти на ден, но ако сме през деня на дълга разходка спим непробудно и изпускаме 1 хранене, та сме падали и до 4 хранения. Нито е мрънкал повече, нито се е будил нощем..  Peace
Ваксините много леко ги понасяме (дано и следващия месец да е така Praynig) - плачем само при боцкането и след това веднага се хилим...  Flutter
За обръщането - обръщал се е 2-3 пъти от корем по гръб, но сега го научих като го сложа по корем на повивалника да драска с пръстчетата по повивалника и вече това му е основното занимание...  Mr. Green

Аз сядам да  newsm39 , че бахти паласките....  ooooh!

# 107
  • София
Привет, мислех, че само ние сме се успали днес  Simple Smile.

Сигурна съм, че този ден ще ни донесе добри новини от Лори  Praynig! Антония, дано днес разберат какво му е на детенцето!

Обръщане - веднъж само успя от корем на гръб. Сега се мъчи да си припомни как е станало  Joy.
Хранене - при нас нали е смесено и е голяма каша... 5-6 пъти, зависи как тя си е наместила часовете. Напоследък ме изумява, защото има хранения, които ги кара само на кърма, а аз все си мисля, че не й стига. Примерно снощи сука в 23 ч., заспа преди да й дам АМ и откара до 8 сутринта. Събуди се весела и свежа и се чудя възможно ли е да се е нахранила снощи  ooooh!.

Следващата седмица сме на консултация и ще разбера как върви, но ако се съди по дрехите, расте. Искам да ви питам дали този месец (трети) пак се слагат ваксини? Май все се надявах да са през месец, последния път й разстроиха и режим и всичко за няколко дни.

И още едно питане, има ли още някое бебче, което да е с лепенка на пъпчето, за да не направи херния? Колко време трябва да стои? Нашата е от предишната консултация, а не мога да я махна (не знам и дали трябва, докторката беше казала да чакам сама да падне)  ooooh!.

Аааа, да - някоя от вас да си получи парите от НОИ тази седмица? Почвам да си мисля, че моя болничен ще го обработват, докато съм в майчинство. Брат ми вчера ме майтапеше, че като ми преведат парите, ще са се събрали достатъчно, за да си купя кола  Joy.

# 108
Елена_e-голямата ми дъщеря беше със залепено пъпче около 4-5 месеца,но без да те отчайвам нямаше резултат,излезна и пъпна херния но много малка.Дано при вас ефекта е по голям.

# 109

Следващата седмица сме на консултация и ще разбера как върви, но ако се съди по дрехите, расте. Искам да ви питам дали този месец (трети) пак се слагат ваксини? Май все се надявах да са през месец, последния път й разстроиха и режим и всичко за няколко дни.

Слагат се, да. 3 поредни месеца. Поне при нас е така.  Peace

И аз нямам пари от НОИ за последния болничен още, камо ли да почна да получавам майчинство...  Joy

# 110
  • София
Добро утро, да се похваля, втора нощ Аспарух не суче. Иначе и ние днеска закъсняхме със събуждането  Crazy.

Моя човек да кажем седмица се изхождаше само течно и то доста и сега се притеснявам, че може да е отслабнал. Нямам идея от какво стана така, аз имам точно обратния проблем. Не съм яла нищо странно или разхлабващо.

За обръщането: с помощта на баща си /уж малка/ я направи тази работа, но  не мога да кажа, че има това умение.

Стискам палци за добри новини от всички бебенца днес, дано лекарите са по-адекватни!

# 111
Добро утро и от нас Hug Какво му става на моя бандит newsm78, уж беше спрял нощното хранене и си спинкаше  а снощи и предната вечер ми разказа играта ooooh!.. И в този ред на мисли..Евридика, и ние си хапваме  толкова, но си мисля, че ми намалява кърмата и не му стига. По темите, спим на  ТВ-то, и мен ме устройва Wink, аз и преди го оставях понякога но милото мрънка, че му пречи, а мен...ме е страх от тъмното Embarassedкогато е дежурен спя и на светната лапма освен телевизора. Обръщане-да, прави го от  седмица да речем, и  прави мост даже, набира се на пети и вири дупарата нагоре, в същото време крещи от  кеф, че нещо прави. Плези се постоянно. дъвче си ръцете и така. Да ви кажа, в малкото време през което спах сънувах кошмари само. Помня, че някаква огромна черна птица беше влезнала у дома и искаше да кълве по детето..аз трябваше да отида някъде, а нямаше кого да оставя при детето, птицата ту се появяваше, ту се скриваше..тогава дойде брат ми ( той нали  умря милия без да види  бебето ) Sad(( и каза- Бъди спокойна..аз го пазя, аз бдя над него... а образа на  Росен се разми и   хем беше той, хем беше дъщеря ми.. Дали има някаква сила..нещо..наистина да пази от някъде дечицата ми милия ми брат..не зная..Дано има хубаво новини днес за Бобчето Praynig марулке,  бързо оздравяване. Антония, очакваме добри новини и от вас Peace Ух, че дълго стана..извинете ме. Хубав и спокоен ден на всички Hug Heart Eyes

# 112
Добро утро!
Чакаме си добрите новини със силно стиснати палци! (И от Лори и Боби, а и от другите бебковци - И Мартина, и Валето, И Борянка  Peace )
Няколко пъти ми харесвате отрочето, а аз така и не съм благодарила, та сега да си кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички, да не решите че сме някакви самовлюбени снобари  Naughty , а Тотони - той на мен прилича  Joy Ти не си ли забелязала, че Кристиян/ Кристиан лош няма  Mr. Green И все се каня да те питам, забелязала ли си си лентичката(смо да не ми се обидиш  ooooh! )? Адашчето е на 2 месеца, 4 седмици и 1 ден при това от няколко дни вече   Laughing. Моята в тази връзка го беше изписала с 10 дни по-малък. Няколко дни се смениха, без тя да мръдне, после изведнъж си влезе в крак.
И Кристиян още не се обръща, ама май и му харесва да седи по корем и да се надига нагоре от гърдите и раменете чак. Подпира се на ръце и се пъчи.
Честит рожден ден на Антония   Hug  Hug  Hug Пожелавам ти много здраве, късмет и сили и най-вече успешно и бързо откриване на проблема с Мартина, защото без това трудно ще постигнеш някакво спокойствие  Hug  Praynig
Сънчо и ние много го обичаме това пълзене. Дори имам една много хлъзгава нощница и като го сложа по корем върху мен, когато съм с нея и той от ритане успява да се приплъзне и настават едни крясъци от щастие ... Като си удари главата във възглавницата го връщам пак на корема и наново  Laughing
Пък моя швейцарски часовник изобщо не спря да звъни цяла нощ  Laughing Кога ли ще се появи първия зъб мъчител и кой ли ще е  newsm78 Взех му малко хомеопатии и ги почнахме + билково Бочко за мазане. Определено му харесва да го мажа - отваря устата и се хили доволно.

# 113
Ей,колко съм отплесната ooooh!.Булка Марулка,пожелавам ти бързо оздравяване и да мине възможно най-леко!
Да ви кажа аз почнах да давам кисело мляко.Онзи ден 1 хранене,вчера 2.Нямаме никакви проблеми.Днес ще правя плодово пюре от круши и ябълки,да видим ще го хареса ли?!

# 114
И аз съм заплес  ooooh!
Марулке, бързо оздравяване.

# 115

И още едно питане, има ли още някое бебче, което да е с лепенка на пъпчето, за да не направи херния? Колко време трябва да стои? Нашата е от предишната консултация, а не мога да я махна (не знам и дали трябва, докторката беше казала да чакам сама да падне)  ooooh!.

Боби беше с лепенка 2 пъти за по 10 дни, но нямаше ефект, една позната ми каза друг метод и пъпчето му се прибра за 1 месец и половина. Пиши ми на ЛС за да ти кажа какво да направиш, много е ефикасно, малкия беше на кантар да го пратят на хирург направо

# 116
Добро утро и от нас мами  Hug

Ние също не се обръщаме, ама и ние сме облички, та ни е трудно..иначе е доста подвижен, ама още не може да се врътне... hahaha

Дано има новини от двамата грои днес /Лори и Боби/ Praynig И от Борянчето  - малката сладурка мамина  Heart Eyes

Булче, скорошно оздравяване мила Hug

Честит рожден дан на Тони  Hug

Ние се унасяме върху гимнастиката, сложена на масата в хола... hahahaАма няма къде в тая стая да и намеря място, дивана е много тесен...ама съм до него, затова съм толкова смела, иначе кой го знае кога ше се завърти и ше тупне... Blush

С нашето пъпче също беше голяма одисея - лепенката падаше за 2-3 дена 3 пъти, накрая се падна с постъпването в болницата  нали не се къпехме и седя почти месец...сега пъпчето си е прибрано вече...

# 117
Честито на днешните рожденнички /които са 3/! Освен другите празнува и Софт!

Марулче, стискаме палци за бързо възстановавяне, пък колко му е да барнем едно заглавие и за теб!  Hug

Чакаме и добри новини!  Praynig

# 118
ЗдравейтИИИИ
Не се обръщаме разбира се-нали сме най-дебелите Mr. Green
Спим на приглушена светлина ама за мен не е НИКАКЪВ проблем и права заспивам...а пък светло/тъмно не се замислям дори Joy
Ядем 5-6 пъти..като по-често 5 пъти
Да ви кажа сега за моята глупост Embarassed-та на 6ти се претеглих и се шашнах че не може така да се продължава и намалих драстично яденето ама само за ден и наблегнах на водата/течностите ,хапвам най-обилно сутрин а вечерям само салата,опитвам се да ям разделно Rolling Eyes...и резултата за 4 дни е 3 кг надолу newsm78....а си имам кърма,обачеееееее ме е страх сега за това да не е токсична Confused(звучи ми глупаво)

Ваксината ни успа вчераааааа и за първи път му чух силния рев на Матейката Crazy като се събуждаше
Режима ни е неопределен-ето снощи яде в 6 и 20...заспа в 8 до 11 непробудно спинка,събудих го да яде(че ми се стори много малко 4 пъти за деноношие)и спинка до 5 сутринта-яде..и после в 9 баткото го събуди и му дадах да яде..иначе ако не го напъвам по 4 пъти ще си яде
НАМАЛЯМЕ ВИТ.Д-че фонтанелата ни е много малка
Антония честит рожден ден    bouquet
Булке оправяйте се скоро!!!!
ам това е

хайдееее

# 119
Ей Пчеличке, добре че си ти да видиш, хем вися и аз във ФБ вече... hahaha

Честито и на Софт, много здраве, щастие и любов  Hug

Общи условия

Активация на акаунт