Явно днес има масово закъснение на малките ни будилници

Антонианс дано новините са добри- аз като гледам доста хора сме на консултация днес.

) - плачем само при боцкането и след това веднага се хилим... 
, че бахти паласките....
.
! Антония, дано днес разберат какво му е на детенцето!
.
.
.
. 
.
Какво му става на моя бандит
, уж беше спрял нощното хранене и си спинкаше а снощи и предната вечер ми разказа играта
.. И в този ред на мисли..Евридика, и ние си хапваме толкова, но си мисля, че ми намалява кърмата и не му стига. По темите, спим на ТВ-то, и мен ме устройва
, аз и преди го оставях понякога но милото мрънка, че му пречи, а мен...ме е страх от тъмното
(( и каза- Бъди спокойна..аз го пазя, аз бдя над него... а образа на Росен се разми и хем беше той, хем беше дъщеря ми.. Дали има някаква сила..нещо..наистина да пази от някъде дечицата ми милия ми брат..не зная..Дано има хубаво новини днес за Бобчето
марулке, бързо оздравяване. Антония, очакваме добри новини и от вас
Ух, че дълго стана..извинете ме. Хубав и спокоен ден на всички
)
, а Тотони - той на мен прилича
Ти не си ли забелязала, че Кристиян/ Кристиан лош няма
)? Адашчето е на 2 месеца, 4 седмици и 1 ден при това от няколко дни вече
Пожелавам ти много здраве, късмет и сили и най-вече успешно и бързо откриване на проблема с Мартина, защото без това трудно ще постигнеш някакво спокойствие
Взех му малко хомеопатии и ги почнахме + билково Бочко за мазане. Определено му харесва да го мажа - отваря устата и се хили доволно.
.

И от Борянчето - малката сладурка мамина 

Ама няма къде в тая стая да и намеря място, дивана е много тесен...ама съм до него, затова съм толкова смела, иначе кой го знае кога ше се завърти и ше тупне... 

....а си имам кърма,обачеееееее ме е страх сега за това да не е токсична
като се събуждаше
Препоръчани теми